“Πρωταθλητής Χειμώνα” ο Μεγαρικός με γκολ του Στέφα στο 95′


Ο τελευταίος αγώνας του Μεγαρικού για τον πρώτο γύρου του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΔΑ, ήταν αφιερωμένος στην μεγάλη απώλεια του π. Προέδρου της ομάδας Μελετίου (Μάκη) Πάνου. Η ομάδα του Μεγαρικού,  ως ελάχιστο φόρο τιμής, αγωνίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η πολύ καλή απόδοση του τερματοφύλακα του Απόλλωνα Λαμπρόπουλου και το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, λίγο έλειψε να οδηγήσει τους πρωτοπόρους σε μια ακόμη ισοπαλία. Παρόλα αυτά, ο Μεγαρικός κατάφερε να προηγηθεί με τον Ελέζι στο 41′ του πρώτου ημίχρονου.

Στην επανάληψη, ο Απόλλων ισοφάρισε με τον Μπουζή στο 73′ και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελειώσει ισόπαλο, στο 95’ ο Στέφα που είχε περάσει ως αλλαγή, με δυνατό συρτό σουτ, έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.

Με την νίκη του αυτή, ο Μεγαρικός κράτησε την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα με την λήξη του πρώτου γύρου, κερδίζοντας έτσι τον άτυπο τίτλο του “Πρωταθλητή χειμώνα”.

Διαιτητής: ΚΑΡΓΑΚΟΣ Δ.

Βοηθοί: ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΠΛΑΚΑΣ Σ.

Παρατηρητής Αγώνα: ΤΣΙΜΙΚΟΣ ΠΑΡΗΣ

Παρατηρητής Διαιτησίας: ΤΖΩΡΤΖΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

ΑΠΟΛΛΩΝ: Λαμπρόπουλος, Μακρόπουλος, Παπαγεωργίου, Ελεύθερος (90′ Καματερός), Καπουράνη Χ., Λαθούρας, Καπουράνη Ν.(83′ Χατζόκος), Λούφης, Μπουζής, Καψάλας, Δέδες.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Ανδρέου, Κουτσουμπής (64′ Καριώρης), Χριστοδουλίδης, Μαυρίδης, Ελέζι, Βασιλειάδης, Στεφανίδης, Στύλα (73′ Στέφα), Σακόβ (54′ Κουφής Γ. Π.), Κουφής Γ. Ι., Σερταρίδης.

 

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο ΣΠ. ΚΟΥΝΤΕΜΑΝΗΣ: Κα Γκοσδή θα έπρεπε να είστε επαρκέστερα διαβασμένη
Επόμενο άρθρο Το πρωτοσέλιδο της άποψης 24/12/2019