ΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Οι νέες τάσεις της μόδας κατ’ ευθείαν από το Παρίσι


Στην καρδιά της εμβληματικής εκδήλωσης για το χώρο της Κομμωτικής, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, βρέθηκε η συνεργάτης μας  κα Ράνια Παπαθανασίου στις αρχές του Σεπτέμβρη και της ζητήσαμε να μοιραστεί μαζί μας τις εντυπώσεις της.

Α: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία αυτής της έκθεση/εκδήλωσης;

ΡΑΝΙΑ: Η έκθεση αυτή αποτελεί ένα μοναδικό γεγονός για τον χώρο της μόδας καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει την προβολή σπουδαίων σχεδιαστών, εκθέσεις υψηλής ραπτικής και κομμωτικής καθώς και την παρουσίαση των απόλυτων συμβόλων της μόδας.

Στην έκθεση αυτή παρουσιάζεται αρχικά η νέα μόδα στα ρούχα και με βάση αυτή δημιουργούν οι παγκόσμιας φήμης κομμωτές, τη νέα μόδα και στα μαλλιά – χτενίσματα και χρωματισμούς.

Α: Η συμμετοχή ήταν κυρίως από την Ευρώπη;

ΡΑΝΙΑ: Θα έλεγα πως η συμμετοχή ήταν από ολόκληρο τον κόσμο! Κάθε χρόνο που διοργανώνεται, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον από άκρη σε άκρη του πλανήτη. Αποτελεί τη γαλλική γιορτή της μόδας!

Α: Με βάση όσα παρουσιάστηκαν στην έκθεση αυτή, πως θα βλέπατε ότι διαμορφώνεται η μόδα φέτος;

ΡΑΝΙΑ: Η τάση για την επόμενη σεζόν χειμώνας 2018-2019 προσφέρει μοναδική ποικιλία σε χρώματα μαλλιών και στα χτενίσματα. Είναι όμως πολύ σημαντικό ο κομμωτής/η κομμώτρια να μπορέσει να εφαρμόσει τις νέες τάσεις με τέτοιο τρόπο που να αναδεικνύεται  η προσωπικότητα της γυναίκας /του άνδρα. Η τάση είναι ότι μας κάνει να νιώθουμε πιο όμορφα και ταυτόχρονα να τονίζει τα σημεία του προσώπου μας.

Ράνια Παπαθανασίου

Studio De Coiffure Et Beaute

 

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Γ. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση των Ρομά στο Βλυχό
Επόμενο άρθρο Το πρωτοσέλιδο της άποψης 1/11/2018