Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: «Πέρασα δύο πολέμους και καρκίνο, μετά θα είναι όλα όμορφα»


Ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του κόσμου, ο σέρβος βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα, της Μίλαν, της Ρόμα, της Ιντερ κ.α.  Σίνισα Μιχαΐλοβιτς – Siniša Mihajlović, σε συνέντευξη του στην ιταλική «Gazzetta dello Sport», μίλησε για την εξάπλωση του κοροναϊού και τις συνθήκες που αναγκάζονται να ζήσουν οι άνθρωποι σε πολλές χώρες.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Σερβίας, τόνισε πως νιώθει υπέροχα που τώρα έχει την ευκαιρία να μείνει στο σπίτι του, ενώ έφερε ως παράδειγμα τις περιπέτειες με την υγεία του και τους δυο πολέμους που έχει ζήσει, ξεκαθαρίζοντας ότι μετά από τον κοροναϊό θα έρθουν πολύ όμορφες μέρες. «Μετά; Όλα θα είναι όμορφα. Κανονικότητα, θα αγκαλιαζόμαστε και θα πηγαίνουμε στα γήπεδα» και συμπλήρωσε προτρέποντας τον κόσμο να μείνει σπίτι:

«Καταλαβαίνω ότι για αυτούς που δεν έχουν συνηθίσει μπορεί να είναι θυσία το να μείνουν σπίτι, αλλά για μένα τα μέτρα αυτά είναι περίπατος. Πέρασα μήνες κλεισμένος σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου 3Χ3, καλωδιωμένος με τον ορό, δίχως να μου επιτρέπεται να ανοίξω ούτε το παράθυρο. Πέρασα δύο πολέμους, καρκίνο, πιστεύεις ότι είναι πρόβλημα να είσαι με την οικογένειά σου, στο σπίτι σου και να βγαίνεις στο μπαλκόνι για τσιγάρο; Για μένα είναι υπέροχο», ήταν τα λόγια του Μιχαΐλοβιτς που εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού, έστειλε ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας.

 

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Για κάθε κρούσμα κοροναϊού υπάρχουν άλλα δέκα που δεν ξέρουμε
Επόμενο άρθρο Οδηγός επιβίωσης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τα μέτρα στήριξης