Σε πλήρη εξέλιξη το πλάνο δράσεων κατά των Ορυχείων Βωξίτη στην Μεγαρίδα


Με επικεφαλής τον δήμαρχο Μεγαρέων κο Γρηγόρη Σταμούλη, η επιτροπή αγώνα «ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΒΩΞΙΤΗ», ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής  29 Σεπτεμβρίου, την προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών των Μεγάρων.
Σαν σημείο συνάντησης, είχε οριστεί η Κεντρική Πλατειά Μεγάρων, ενώ στην συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε την επίσκεψη του δημάρχου και της επιτροπής, στην λαϊκή αγορά της οδού ΤΣΕΚΕ και στην κεντρική αγορά Μεγάρων.
Κατά την διάρκεια της περιοδείας, μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια, ενώ ο δήμαρχος και τα μέλη της επιτροπής, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν – εκτός από τους πολίτες – και σε επαγγελματίες των Μεγάρων – ενημερώνοντας τους για τους κινδύνους που ελλοχεύουν, σε ενδεχόμενη εγκατάσταση ορυχείων βωξίτη στην περιοχή της Μεγαρίδας.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι παρότι το θέμα του Βωξίτη  έχει απασχολήσει σύσσωμο τον τοπικό τύπο, αλλά και το δημοτικό συμβούλιο Μεγάρων, αρκετές φορές κατά το τελευταίο δίμηνο, αρκετοί από τους κατοίκους  και επαγγελματίες της πόλης, δηλώνουν ότι δεν είναι ενήμεροι για αυτό το τόσο σημαντικό θέμα που επηρεάζει το μέλλον της περιοχής!

Σημεία των καιρών…

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Επίκειται Επιδημία Ιλαράς;
Επόμενο άρθρο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ -Τα μεταλλεία βωξίτη είναι η ΒΟΜΒΑ που θα τινάξει στον αέρα την ευρύτερη περιοχή