Σοβαρό «επεισόδιο» βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στην θαλάσσια περιοχή των Ιμίων


Σοβαρό «επεισόδιο» βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στην θαλάσσια περιοχή των Ιμίων. Συγκεκριμένα, οι ελιγμοί σκάφους της τουρκικής ακτοφυλακής τύπου SG είχαν ως αποτέλεσμα το τουρκικό σκάφος να ακουμπήσει την κανονιοφόρο «Νικηφόρος»,  που εκτελούσε προγραμματισμένη περιπολία στην περιοχή. Από την σύγκρουση δεν προκλήθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί.
Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο και έρχεται μετά την συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη με τον επικεφαλής των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγό Χουλουσί Ακάρ στην 178η σύνοδο της στρατιωτικής επιτροπής στην οποία για ακόμη μια φορά έθεσε το ζήτημα της παραβατικής συμπεριφοράς των τούρκων στο Αιγαίο.
Από το πρώτο λεπτό βρίσκεται στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, για τον απαραίτητο συντονισμό, ενώ για το περιστατικό ενημερώνεται συνεχώς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος. Ταυτόχρονα σε κατάσταση επιφυλακής παραμένει ο ελληνικός στόλος, για παν ενδεχόμενο.

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε σε ολόκληρη την Αττική ποτά "μπόμπες"
Επόμενο άρθρο Δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι προσλήψεις «μόνιμων υπαλλήλων» στους ΟΤΑ (Ανάμεσα τους και οι θέσεις του Δήμου Μεγαρέων)