Στην Ελλάδα η βραδιά των …hard core «Όσκαρ»


Μετά την Αμερική και τα βραβεία πορνογραφίας AVN, τα οποία αποτελούν μεγάλο γεγονός και διοργανώνονται κάθε χρόνο στο Λας Βέγκας, προσελκύοντας εκτός από την «αφρόκρεμα» των πορνοστάρ της υφηλίου και κανονικούς σταρ του Χόλιγουντ, έρχονται στην Ελλάδα τα «Όσκαρ» της βιομηχανίας του πορνό!

Συγκεκριμένα, στο γήπεδο του Tae Kwon Do στο παλιό Φάληρο, τον ερχόμενο μήνα, θα στρωθεί το κόκκινο χαλί για τις απονομές των «Όσκαρ» της βιομηχανίας του πορνό, μεταμορφώνοντας το Φάληρο σε Λας Βέγκας!

Γνωστός Έλληνας παραγωγός ερωτικών ταινιών, αναβιώνει στη χώρα μας την ευρωπαϊκή διοργάνωση απονομής παγκόσμιων βραβείων πορνογραφίας, η οποία γινόταν για χρόνια στις Κάννες – μαζί με το φημισμένο κινηματογραφικό φεστιβάλ – και σταμάτησε το 2000. Εδώ και 18 χρόνια λοιπόν, δεν γίνονται «Όσκαρ» για πορνό ούτε κάποια παρόμοια εκδήλωση στην Ευρώπη.

Οι ηλεκτρονικές προσκλήσεις, ήδη έχουν αποσταλεί στους κορυφαίους ηθοποιούς της βιομηχανίας πορνό, σε διάσημους σκηνοθέτες και επιτυχημένους παραγωγούς, ενώ μέχρι στιγμής «αναζητείται» ο παρουσιαστής που θα παρουσιάσει την βραδιά.

Η όλη εκδήλωση θα μαγνητοσκοπηθεί, όπως συμβαίνει και στα αμερικανικά AVN. Μετά την απονομή των βραβείων θα ακολουθήσει πάρτι με διάσημους DJs, πολλές εκπλήξεις και ερωτικά happenings. Ένα πάρτι που θα θυμίζει κάτι από Λας Βέγκας

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Απονεμήθηκαν τα βραβεία «Greek Green Awards 2018» σε Δήμους και οργανισμούς
Επόμενο άρθρο Τελικά τι συμβαίνει;; η Ελλάδα εντελώς ξαφνικά «κλείδωσε» με ΝΟΤΑΜ όλο το αιγαίο