Στ. Πουλής: Aπόδειξη ανευθυνότητας και ανικανότητας του Υπουργείου Υγείας


Το Κέντρο Υγείας Μεγάρων επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σταμάτης Πουλής.

Ο κ. Πουλής διαπίστωσε και από κοντά πως το Κέντρο Υγείας Μεγάρων λειτουργεί με νέο ωράριο λειτουργίας, και συγκεκριμένα Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 08.00-15.00!

«Πρόκειται για απόδειξη της ανευθυνότητας και της ανικανότητας του Υπουργείου Υγείας και συγκεκριμένα των αρμόδιων Υπουργών Ξανθού και Πολάκη να εξασφαλίσουν ποιοτικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας Υγείας στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής. Για τον κ. Πολάκη, οι κάτοικοι των Μεγάρων καλούνται να αρρωστήσουν μόνο Δευτέρα με Παρασκευή και από τις 08.00 έως τις 3 το μεσημέρι! Ντροπή και μόνο ντροπή. Το Κέντρο Υγείας Μεγάρων λειτουργεί με 2 μόνο γιατρούς ενώ με βάση το οργανόγραμμα προβλέπονται 10 οργανικές θέσεις γιατρών. Με άλλα λόγια 80% υποστελέχωση τα τελευταία 4 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ! Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στη διευθύντρια του ΚΥ κ. Αικατερίνη Κορακίδου όσο και στο ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, με το οποίο είχα την ευκαιρία να συζητήσω για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για την τιτάνια προσπάθεια να κρατήσουν το Κέντρο Υγείας όρθιο.

Με Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής θα αποκτήσουν και πάλι το αυτονόητο. Πρόσβαση σε πλήρεις και ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας και Περίθαλψης με άμεση νομοθετική πρωτοβουλία που θα αποκαταστήσει την λειτουργικότητα των Κέντρων Υγείας και θα συμπληρώσει τις κενές οργανικές θέσεις μέχρι και στο τελευταίο Κέντρο Υγείας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Πουλής.

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Γ. Κώτσηρας: Η κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων είναι αδιανόητη
Επόμενο άρθρο Κλ. Βαρελάς: Η λειτουργίας πρωτοβάθμιας μονάδας Υγείας είναι επιτακτική