ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Γ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ: Το παραμυθένιο αφήγημα της κ. Ρήγα


Ευχαριστούμε πολύ την κ. Ι. Ρήγα που μας έκανε τη χάρη και δεν είχε μιλήσει τόσο καιρό αρνητικά για τη διοίκηση μας.

Την ευχαριστούμε πραγματικά που σπατάλησε τόσο χρόνο και μπήκε στον κόπο να γεμίσει μια ολόκληρη σελίδα εφημερίδας για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Η τόσο κουραστική για το αναγνωστικό κοινό, ανούσια, γεμάτη ανακρίβειες και αοριστολογίες απάντηση της κυρίας αυτής, που δεν έχει τι να πει και βαφτίζει έργα τις συντηρήσεις, καταδεικνύει τη δυσχερή θέση στην οποία έχει περιέλθει.

Επειδή είμαστε όλοι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ», γνωρίζουμε πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο ασκείτε εσείς διοίκηση και είμαστε εμείς αυτοί που δεν θα επιθυμούσαμε να σας μοιάσουμε και όχι εσείς, όπως αναφέρετε στο παραμυθένιο αφήγημα σας.

Απαντάτε με την προσφιλή τακτική της παράταξης σας, αυτή της λάσπης, του ψεύδους και της συκοφαντίας με αυτό τον σκιώδη τρόπο, επειδή για άλλη μια φορά έχετε να επιδείξετε το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ σε χρονικό διάστημα αντίστοιχο της δικής μας θητείας.

Οι τακτικές αυτές κυρία τελειώσανε. Τώρα λογοδοτείτε εσείς και έχετε την υποχρέωση να λέτε στον κόσμο την αλήθεια.

Επειδή έχετε κοντή μνήμη σας θυμίζουμε ότι ο «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» προέκυψε στις αρχές του 2011 από τη συγχώνευση 10 νομικών προσώπων των δήμων Μεγάρων και Νέας Περάμου και το συνολικό χρέος αυτών υπερέβαινε τα 2.000.000 ευρώ. Λογικό ήταν λοιπόν να αγωνιστούμε για τη σταδιακή απομείωση του και να κληροδοτήσουμε σε εσάς τους «άμεμπτους» το ¼ του χρέους που παραλάβαμε. Λογικό ήταν να υπάρχουν κατασχέσεις και αγωγές τις οποίες βρήκαμε ως διοίκηση, τόσο στα νομικά πρόσωπα όσο και στο δήμο, όπως γίνεται πάντα σε όλους τους δήμους της χώρας.

Όμως αυτό που δεν γίνεται πουθενά  εσείς το πράξατε δημιουργώντας πανελλαδική πρωτοτυπία. Εσείς ως ηθικοί αυτουργοί προωθούσατε τις αγωγές και τις κατασχέσεις με παραινέσεις στους δικαιούχους να διασφαλίσουν με χαρτιά και παραστατικά τα χρήματα τους.

Όμως για άλλη μια φορά για την ταμπακιέρα δεν μιλήσατε.

Απαντήσατε για το ανύπαρκτο έργο σας με αόριστη επιχειρηματολογία και κάνατε αυτό που ξέρετε πράγματι πολύ καλά, πετάξατε την μπάλα στην εξέδρα. Λυπούμαστε που σας φέραμε στη δύσκολη θέση να φανεί η ένδεια σας.

Όσο για τα περί «φυλακής», σας συνιστούμε να κρατήσετε ταπεινή στάση γιατί οι καιροί αλλάζουν και οι «έσχατοι έσονται πρώτοι». Ο νοών νοείτω… Ας πράξετε λοιπόν αυτά που πράξαμε εμείς σε 3.5 χρόνια διοίκησης και μετά συζητάμε κ. Ι. Ρήγα.

Υ.Σ. Θα σας ήταν εύκολο να μας ενημερώσετε για τη συμπαθή συνάδελφο και φίλη σας Γυμνάστρια, η οποία έχει αναλάβει το πρόγραμμα κοινωνικού αθλητισμού του «ΗΡΟΔΩΡΟΥ»;

Με ποια διαδικασία προσλήφθηκε; Πληρώνεται και με ποιον τρόπο; Φήμες λένε (τις οποίες εμείς δεν μπορούμε να πιστέψουμε) ότι λαμβάνει από κάθε αθλούμενο 5 ευρώ/μήνα. Είναι αλήθεια αυτό;

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΜΕΓΑΡΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ»
Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Τουρκικό πολεμικό εμβόλισε στα Ίμια το σκάφος του λιμενικού "Γαύδος"
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώνονται την Καθαρά Δευτέρα οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Μεγαρέων