Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Μεγάρων: Ανακοίνωση Διεύθυνσης


Μετά την ολοκλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας, θα θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους όσους βοήθησαν και συνετέλεσαν με κάθε τρόπο, ώστε να πραγματοποιηθεί το όραμα του Δικτύου Σχολών ποδοσφαίρου της Ακαδημίας ΠΑΕ Ολυμπιακός, με την δημιουργία μιας Πρότυπης Σχολής Ποδοσφαίρου στα Μέγαρα.

Η Σχολή του Ολυμπιακού στα Μέγαρα, με γνώμονα την σωστή καλλιέργεια του παιδιού πάνω στο ποδόσφαιρο, ξεπέρασε κάθε στόχο που είχε τεθεί στην αρχή της χρονιάς, πραγματοποιώντας το όνειρο όλων μας, που δεν είναι άλλο, παρά να τιμήσουμε την σημαία και την φανέλα της θρυλικής μας ομάδας.

Η συνέχεια της επιτυχημένης πορεία μας είναι σίγουρη και εξασφαλισμένη, υπό τις οδηγίες και την καθοδήγηση της μεγάλης οικογενείας του Ολυμπιακού και του Δικτύου σχολών, που βρίσκονται συνεχώς δίπλα μας, εκπαιδεύοντας το προπονητικό μας team με τις πιο σύγχρονες προπονητικές μεθόδους.

Αυτό είναι το όραμα του προέδρου του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για τα παιδιά μας.

Σαν ηγέτης, σαν πατέρας, το αποδεικνύει εμπράκτως καθημερινά, μέσα από τα έργα και τις επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ για την ανάπτυξη του δικτύου υποδομών ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Θέλουμε να ευχαριστούμε θερμά τους κυρίους

 • Γιώργο Παύλου (Διευθύνων Σύμβουλο της Θρύλος Α.Ε.), ο οποίος ενθαρρύνει, υλοποιεί και προσπαθεί συνεχώς, για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των Ακαδημιών και των Σχολών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, έχοντας ως στόχο την δημιουργία παικτών από τα σπλάχνα του συλλόγου.
 • Νάνο Βασίλη (Διευθυντή του Δικτύου Σχολών Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός), που στηρίζει και υποστηρίζει την προβολή και εκπαίδευση των σχολών του Ολυμπιακού, με ένα και μόνο όνειρο, η ερυθρόλευκη σημαία να βρίσκεται σε κάθε σημείο της Ελλάδας και σε κάθε γωνία της Γης!

Επίσης, θερμά συγχαρητήρια στο επιτελείο της σχολής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ, για την προσπάθεια, την υπομονή και επιμονή, που επιδεικνύει καθημερινά, διδάσκοντας τα μυστικά του ποδοσφαίρου, στους αυριανούς πρωταθλητές.
Ευχαριστούμε τον εφοπλιστή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για την ανιδιοτελή  προσφορά του σε αθλητικό υλικό προς τα παιδιά. Η Βοήθεια του αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για την κοινωνία μας.
Ευχαριστούμε επίσης από καρδίας, όλους τους υποστηρικτές που μας βοήθησαν και ήταν κοντά στα παιδιά μας:

 • ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
 • ICE FACTORY 42
 • REVOIL (ΣΙΝΑ’Ι’ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
 • BILLY’S HOUSE
 • ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Γ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ )
 • ΦΑΡΑΝΤΟΣ (ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ)
 • Irish (Cafe – Bar)
 • Academy Sport’s Club
 • Computer Technologies (www.computertech.gr)
 • Felicita Pizza

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς των αθλητών, για την αδιάλειπτη παρουσία τους σε κάθε ενεργεία της Σχολής, αφού όποτε χρειάστηκε, δηλώσαν βροντερό παρών, κάνοντας πραγματικότητα κάθε επιθυμία των παιδιών μας.

Το όνομα των Μεγάρων ταξιδεύει σε όλο το κόσμο μαζί με την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Σύντομα θα δημοσιευτεί ο νέος ετήσιος προγραμματισμός με νέους στόχους, με νέο γήπεδο, ενώ θα υπάρξουν και νέες ευχάριστες εξελίξεις που θα εκπλήξουν ευχάριστα.

 

Σχολή Ολυμπιακού Μεγάρων

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Ενημέρωση των Αγροτών για το πρόγραμμα «Συνεργασία-Καινοτομία του ΠΑΑ2014-2020»
Επόμενο άρθρο Έρευνα του ΠΑΚΟΕ χαρακτηρίζει ακατάλληλες 13 παραλίες του Δήμου Μεγαρέων