Τέλος τα τοπικά πρωταθλήματα – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ και ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ Πρωταθλητές


Οριστικό τέλος στα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά και στη Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου μετά από απόφαση της ΕΠΟ που ελήφθη στο Δ.Σ. της Τετάρτης 29/4/2020.

Πρακτικα αυτό σημαίνει ότι για όλες τις εθνικές και τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες επικυρώνονται οι βαθμολογίες ως έχουν την ημερομηνία διακοπής των πρωταθλημάτων. Ετσι λοιπόν στα πρωταθλήματα της Δυτικής Αττικής και πιο συγκεκριμενα στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΔΑ, πρωταθλητής κερδίζοντας την άνοδο του στην Γ’ Εθνική  ανακηρύχθηκε ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, ενω στη Β’ κατηγορία, πρωταθλητής ανακηρύσσεται ο ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ, κερδίζοντας την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Αναστέλλεται οριστικά, λόγω των συνθηκών που προέκυψαν από την εξάπλωση του covid-19 και των μέτρων περιορισμού της επέκτασης του, η διεξαγωγή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου ευθύνης διοργάνωσης των Ε.Π.Σ., καθώς και της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας της Ε.Π.Ο., περιόδου 2019-20. Για όλες τις εθνικές και τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες επικυρώνονται οι βαθμολογίες ως έχουν την ημερομηνία διακοπής των πρωταθλημάτων. Οι πρωτοπόροι των Α΄ τοπικών κατηγοριών προβιβάζονται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της περιόδου 2020-21. Για τη διαδικασία ανόδου, σε περίπτωση ισοβαθμιών ομάδων ισχύουν οι διατάξεις του ΚΑΠ και για την περίπτωση ύπαρξης περισσοτέρων του ενός ομίλων Α’ κατηγορίας τα κριτήρια πολλαπλών ομίλων της UEFA. Μετά την επικύρωση των βαθμολογιών, οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων έχουν δικαίωμα τροποποιήσεων των προκηρύξεών τους, βάσει των διατάξεων της πρόσφατης τροπολογίας του Υφυπουργού Αθλητισμού. Οι τελικές αποφάσεις για την Γ΄ Εθνική θα ληφθούν κατόπιν νεότερης εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων».

 

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο «Μαζί με Όραμα»: Δεν συμμετέχουμε στην συνεδρίαση της 30ης Απριλίου 2020
Επόμενο άρθρο "Όμορφες Πόλεις" Δυσαρέσκεια για την ανετοιμότητα της διοίκησης