Το CSR HELLAS έκοψε την πίτα του στο Μουσείο Μπενάκη


Σε ένα από τα ιστορικότερα κτήρια των Αθηνών, την Πινακοθήκη Ν. Χατζηκυριάκου-Γκίκα του Μουσείου Μπενάκη, το CSRHELLAS έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Επίτιμος προσκεκλημένος της εκδήλωσης, ήταν ο κ. Γεώργιος Μαρκοπουλιώτης, επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Ο κ. Μαρκοπουλιώτης στην ομιλία του περιέγραψε το πλαίσιο της Πράσινης Ευρωπαϊκής Συμφωνίας hashtag#EUGreenDeal και αναφέρθηκε στους νέους άξονες της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Ο κ. Νίκος Τριβουλίδης, Διευθυντής Πόρων και Ανάπτυξης του Μουσείου Μπενάκη, στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε τη διαχρονική σύνδεση μεταξύ του Πολιτισμού και της ΕΚΕ (Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη), ενώ η Προέδρος του CSR HELLAS κα Μαρία Αλεξίου, ανακοίνωσε την ένταξη του Μουσείου Μπενάκη στο δίκτυο του CSR HELLAS.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περισσότερα από 60 μέλη του CSR HELLAS, όπου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους και τις ιστορικές εκθέσεις του Μουσείου, στο ατελιέ του ζωγράφου και να δουν από κοντά τα σημαντικά εκθέματα του Μουσείου.

Τελος το Δ.Σ. του CSR HELLAS, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στις εταιρείες-μέλη του HELLENIC PETROLEUM Group of Companies, McCain Foods & hashtag#ΜΟΥΣΕΙΟ hashtag#ΜΠΕΝΑΚΗ για τις ευγενικές τους χορηγίες στην εκδήλωση, ευχόμενο καλή και περισσότερο βιώσιμη χρονιά σε όλους!

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου (video)
Επόμενο άρθρο Ξεκινά το πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης των λιμένων της χώρας