Υπερθέαμα στην τελετή λήξης του ΝΗΡΕΑ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ


sdr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.Γ.Σ ΝΗΡΕΑΣ  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

Με μεγάλη λαμπρότητα έκλεισε την χρονιά ο ΝΗΡΕΑΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Νέας Περάμου.  Πρωταθλητές, όμορφες χορογραφίες, δύσκολα ακροβατικά, μετάλλια, κύπελλα έπαθλα, και διπλώματα έδωσαν χαρά σε 1000 και πλέον γονείς και φίλους που δεν ήθελαν να τελειώσει αυτό το υπερθέαμα που έβλεπαν.

Την παράσταση έκλεψε το τμήμα Νεανίδων με το φαντασμαγορικό  πρόγραμμα ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο και ανακηρύχθηκε δεύτερη καλύτερη ομάδα 2019.   Επίσης την πρωταθλήτρια ομάδα Παγκορασιδων ενόργανης γυμναστικής 2019. Την ομάδα κορασίδων για την κατακτήσει χρυσού μεταλλίου και το κύπελλο του αγώνα μεταξύ 27 συλλόγων  από 7 κράτη στο διεθνές κύπελλο στην Βουλγαρία. Την ομάδα GOLDEN και την κατάκτηση χάλκινου μεταλλίου με το πρόγραμμα η ΤΟΣΟΔΟΥΛΑ.Την ομάδα των αγοριών που παρουσίασαν ασκήσεις ενόργανης γυμναστικής.

Τα τμήματα υποδομών, BEBE, JUNIOR, ΑΣΤΕΡΙΑ,  και SILVER έδειξαν με τις χορογραφίες, και τις ασκήσεις ακριβείας την εξαίρετη δουλειά που γίνετε στον σύλλογο. 

Στην γιορτή παραβρέθηκαν ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κύριος Αθανάσιος Μπούρας, Ο αντιδήμαρχος Νέας Περάμου Σταυρός Φωτίου ο περιφεριακός σύμβουλος κύριος Λευτέρης Κοσμόπουλος. 

Και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κύριοι: Δήμας Ιωάννης, Φωτίου Σταύρος, Παπανίκος Δημήτρης, ο πρόεδρος της κοινότητας Νέας Περάμου κύριος Λιώτας Δημοσθένης οι τοπικοί σύμβουλοι, Πολιτάκου Κωνσταντίνα, Μπρούτας κων/νος, πρόεδροι αθλητικών και εξωραϊστικών συλλόγων.  

Γιατρός της εκδήλωσης ο Κύριος Κουτουξιάδης Στυλιανός. 

Ο πρόεδρος του ΝΗΡΕΑ κύριος Τσεγκέλης Δημήτρης συνεχάρει τους αθλητές και αθλήτριες για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν όλη την χρονιά και έφτασε ο σύλλογος στο στόχο του,  συνεχάρει τους γονείς των παιδιών που τα στηρίζουν σε αυτό που αυτά αγαπούν και φυσικά το προπονητικό TEAM του συλλόγου, Τσεγκέλη Σοφία, Σιμού Μαρία, Σμαρδά Παναγιώτα, Παπαδοπούλου Ευρυδίκη, Δεληγιάννη Κων/να, Λιναρδή Εύα, και  Μουστάκης Νίκος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς. Βιβλιοπωλείο ΠΑΠΥΡΟΣ χορηγός επικοινωνίας. Λογιστικό γραφείο Μπουτουνά Κων/νου, τους εθελοντές της εκδήλωσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παρουσιαστές της εκδήλωσης κυρία Λιώτα Ρούλα και Πάνου Χρήστο.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ  ΑΠΟ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Το Δ.Σ του ΝΗΡΕΑ εύχεται καλό καλοκαίρι. 

 

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Δίχρονη προσχολική εκπαίδευση στο Δήμο Μεγαρέων
Επόμενο άρθρο Σε ισχύ από σήμερα ο νέος Ποινικός Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας