“Όμορφες Πόλεις” Δυσαρέσκεια για την ανετοιμότητα της διοίκησης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 κ. Δήμαρχε του Δήμου Μεγάρων και Νέας Περάμου,

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων και Νέας Περάμου,

Αξιότιμοι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας στο γεγονός της μη ετοιμότητας για την διαδικασία της τηλεδιάσκεψης του αποψινού δημοτικού συμβουλίου.  Νομίζουμε ότι οι αποφάσεις αυτές πρέπει να συζητούνται και να καταγράφονται οι θετικές, αλλά κυρίως οι αρνητικές απόψεις για τα πολύ σοβαρά θέματα που έχουμε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο.

Η δημοκρατία απαιτεί ανοιχτή διαβούλευση η οποία είναι εύκολα εφαρμόσιμη με την σημερινή τεχνολογία που διαθέτουμε όλοι μας, στην εξ’ αποστάσεως λόγο κορονοϊού τηλεδιάσκεψης. Μα και εσείς ως διοίκηση, την αξιοποιείτε στο έπακρον όταν προχθές στις 27/4 μας στείλατε ηλεκτρονικά την εισήγηση στις 22:00 για αναμόρφωση προϋπολογισμού 31 σελίδες για την τηλεδιάσκεψη της 28/4 στις 9:00 π.μ.

Παρακαλούμε τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου αλλά και τον Δήμαρχο προσωπικά να αναβάλλουν το αποψινό δημοτικό συμβούλιο μέχρι να αποκατασταθεί η συμμετοχή όλων των μελών του δημοτικού συμβουλίου.

Ας ελπίσουμε, ότι αυτή η πανδημία θα μας αφήσει σοφότερους αλλά και καλύτερους απέναντι στον συνάνθρωπο μας και το περιβάλλον που ζούμε!

Για την δημοτική παράταξη Όμορφες Πόλεις,

Ο επικεφαλής Άγγελος Μακρυγιάννης.

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Τέλος τα τοπικά πρωταθλήματα - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ και ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ Πρωταθλητές
Επόμενο άρθρο 1η Μαΐου 1893: Η πρώτη φορά που γιορτάστηκε στην Ελλάδα η Εργατική Πρωτομαγιά