Οι κάτοικοι των Μεγάρων έστειλαν μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις…


Με μια πρωτοφανή – για τα δεδομένα της πόλης – συγκέντρωση, οι κάτοικοι των Μεγάρων έστειλαν σήμερα ξεκάθαρο και σαφές μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, βροντοφωνάζοντας ΟΧΙ στο ενδεχόμενο εγκατάστασης ορυχείων ΒΩΞΙΤΗ στην ευρύτερη περιοχή της Μεγαρίδας.

Από νωρίς το απόγευμα, η Κεντρική Πλατεία των Μεγάρων, είχε κατακλυστεί από κατοίκους της πόλης, εκπροσώπους όλων των φορέων της περιοχής, αλλά και αρκετούς βουλευτές της Δυτικής Αττικής, οι οποίοι με μαχητικότητα και αγωνιστικό παλμό, έκαναν ξεκάθαρη τη θέση τους, στην περίπτωση που η κεντρική εξουσία αποφασίσει την υπογραφή αδειών για την εξόρυξη βωξίτη στην περιοχή.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Μεγάρων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, στην ομιλία του έκανε λόγο για ολική καταστροφή της περιοχής, σε ενδεχόμενη δημιουργία ορυχείων βωξίτη.

Ο πρωτογενής τομέας, το περιβάλλον και η οικονομία της περιοχής, θα καταστραφούν ολοσχερώς, προς όφελος ενός και μόνο επιχειρηματία και κάλεσε όλους τους βουλευτές, να συστρατευτούν στο πλευρό των κατοίκων των Μεγάρων.

Κοινοποίηση σε :
Προηγούμενο άρθρο Απάντηση της Ν.Ε.Μ. προς την Γ. ΡΗΓΑ με αιχμές «…επί της ουσίας και λίγα είπε…»
Επόμενο άρθρο Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα