Δείκτης 1.57 Ασφαιρικά Φωτοχρωμική ενιαίο όραμα φακό επιστρώσεις AR / το φακό Συνταγών / Μετάβαση φακός/Καφέ Γκρι
€16.28

Δείκτης 1.57 Ασφαιρικά Φωτοχρωμική ενιαίο όραμα φακό επιστρώσεις AR / το φακό Συνταγών / Μετάβαση φακός/Καφέ Γκρι

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a5992

1. 1.57 mid-index Ασφαιρικά Φωτοχρωμική ενιαία φακός όραμα

2. Το χρώμα μπορεί να είναι Γκρι ή Καφέ

3. Σειρά δύναμης και τιμής

0.00 ~ -8.00/0 ~ -2.00

0.00 ~ +6.00/0 ~ -2.00

Ειδική διόπτρα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πελάτη serive.

4. Σκουραίνει κατά την έκθεση στο φως του ήλιου

Μπορούμε να συγκεντρώσουμε την πλήρη γυαλιά, μπορεί να παρέχει σφαιρική και ασφαιρικά στοιχεία.(Σημείωση: μπορούμε να πουλήσουμε οπτικό πλαίσιο και φακούς μαζί. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν θέλετε να αγοράσετε οπτικά φακοί)

Παρακαλούμε να επιλέξετε δωρεάν αποστολή, αν ταιριάζει με το φακό μας.

Όταν το αγοράζετε με οπτικό πλαίσιο παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτό το ενιαίο όραμα για κοντά ή μακριά όραμα.

Φακός τιμοκατάλογο

παρακαλώ κάντε κλικ σε κάθε επιλογή, σε κάθε σύνδεσμο.

Πώς να διαβάστε τη συνταγή:

Σε μια τυπική συνταγή, θα δείτε δύο σύνολα των γραμμών. Τις περισσότερες φορές πάνω μέρος για σας OD ή το δεξί μάτι, ενώ το κάτω μέρος είναι για το λειτουργικό σας σύστημα ή το αριστερό μάτι.

Για την Απόσταση διόρθωσης, θα πρέπει πάντα να υπάρχει μια τιμή κάτω από Σφαίρα και τις περισσότερες φορές είναι αρνητική. Η συντομογραφία του είναι " D. V.", το οποίο ξεχωρίζει για την μακρινή Όραση.

Για την Ανάγνωση-μόνο διόρθωση, θα πρέπει πάντα να υπάρχει μια τιμή κάτω από σφαίρα και τις περισσότερες φορές είναι θετικό. Αν υπάρχει μια τιμή κάτω από την κοντινή Όραση (N. V., N. V. O.) στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τη δύναμη στο ΚΆΤΩ μισό της φόρμας και αφήστε το να ΠΡΟΣΘΈΣΕΤΕ κενό δύναμης ή ("0.00").

Για αστιγματισμού, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι αυτό το Κυλίνδρων (CYL) και του Άξονα που παρέχονται πάντα μαζί. Για οποιαδήποτε τιμή του Κυλίνδρου θα πρέπει πάντα να υπάρχει μια τιμή για τον Άξονα. Μερικοί γιατροί χρησιμοποιούν θετική (+) κύλινδρος και ορισμένες χρήσεις αρνητικό (-), υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο, έτσι παρακαλούμε να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα θετικά και αρνητικά σημεία. Αν δεν έχετε αστιγματισμού, οι γιατροί μπορεί να το αφήσω κενό ή απλά SPH ή DS, το οποίο σημαίνει Σφαίρα ή Διόπτρα Σφαίρα. Άξονα θα πρέπει να είναι από 1-180 βαθμούς, αν δείτε μια τιμή, όπως " 5 "υπό τον άξονα, αυτό είναι επίσης το ίδιο με το" 005 " ή "5 βαθμοί". Θα πρέπει πάντα να είναι ένα ακέραιο αριθμό και δεν πρέπει να υπάρχει δεκαδικό σημείο πάνω στον άξονα.

Για Διπλοεστιακά και Προοδευτική φακούς, παρακαλώ ελέγξτε με το γιατρό μάτι σας για το αν η Προσθήκη είναι για Διπλοεστιακά ή Προοδευτική. Τις περισσότερες φορές, σε σύγκριση με τις δυο εστίες Επιπλέον, η Προσθήκη της Προοδευτικής είναι μεγαλύτερη από 0.25, έτσι παρακαλούμε να βεβαιωθείτε. Μια ένδειξη για να ξέρω αν η συνταγή σας είναι για Προοδευτική είναι ένα PAL σημείωμα, γραμμένο στη συνταγή, μόνο ένα πρόσθετο σημαίνει την προσθήκη για το Αριστερό και το Δεξί της μάτια είναι το ίδιο. Σας ενημερώνουμε ότι επεξεργαζόμαστε ένα ελάχιστο +1.00 και μέγιστο +3.00 για Επιπλέον δυνάμεις.

Μάτι Γιατροί θα μερικές φορές να αφήσει έξω το δεκαδικό σημείο πάνω από τη Σφαίρα, τον Κύλινδρο και Προσθήκη. Για παράδειγμα, -25 ή +175, αυτό είναι κατανοητό -0.25 και +1.75.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα συν και το μείον, καθώς αυτό θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό από το φακό. Αν υπάρχει κάτι στη συνταγή δεν είστε εξοικειωμένοι, παρακαλώ καλέστε την Εξυπηρέτηση των Πελατών μας και θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε.

Ετικέτες: ενιαία φακός όραμα, συνταγή φακών, μεταβάσεις φακός, Φτηνές ενιαία φακός όραμα, Υψηλής Ποιότητας φακό συνταγών, Κίνα μεταβάσεις φακός Προμηθευτές.

 • Επίστρωμα: HMC
 • Πρότυπος Αριθμός: 9-5
 • Υλικό Φακών: CR-39
 • Δείκτης: 1.57
 • Εμπορικό Σήμα: YASHILU
 • Το φύλο: Άνδρες
 • Τύπος Στοιχείων: Εξαρτήματα Eyewear
 • Εξαρτήματα Eyewear: Φακοί
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.1kg (0.22lb.)
 • Τύπος Μονάδας: Ζευγάρι
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 15cm x 9cm x 12cm (5.91in x 3.54in x 4.72in)