Υψηλής ποιότητας Καλώδιο S-Video RCA AV Καλώδιο για το Nintendo 64 για N64 για το SNES για GameCube GC Super Nintendo
€3.74 €3.36

Υψηλής ποιότητας Καλώδιο S-Video RCA AV Καλώδιο για το Nintendo 64 για N64 για το SNES για GameCube GC Super Nintendo

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a7188

100% ολοκαίνουργιο υψηλής ποιότητας Συμβατό σύστημα με N-G-C και N-6-4 συστήματα! Συνδέει την κονσόλα παιχνιδιών σας σε RCA ή S-Video συνδέσεις στην ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ Εξαιρετικά παχύ και ευέλικτο σακάκι με χρώμα κωδικοποιημένες υποδοχές για να απλοποιήσει την εγκατάσταση Τρίτων προϊόντος μήκος Καλωδίου: 1.8 M Χρώμα: μαύρο

1pcs × Καλώδιο

Apopsi.news υποστηρίζει Visa, MasterCard, Maestro Χρεωστικής Κάρτας, Western Union και τραπεζικό έμβασμα μέσω τραπεζών. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις μεθόδους πληρωμής στο Apopsi.news, ανατρέξτε στο "Κέντρο βοήθειας"

Όταν κάνετε μια παραγγελία, παρακαλώ επιλέξτε μια μέθοδο αποστολής και να πληρώσετε για την παραγγελία σας, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής με χρέωση. Θα σας στείλουμε τα στοιχεία μέσα σε 7 ημέρες μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σας. Εμείς πλοίο να παραγγείλετε διεύθυνση αποστολής ΜΌΝΟ. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση είναι σωστή προτού να πληρώσετε. Δεν στέλνουμε τα σαββατοκύριακα ή τις αργίες. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε το χρόνο παράδοσης για όλες τις διεθνείς αποστολές, λόγω διαφορών στην τελωνειακή εκκαθάριση φορές σε επιμέρους χώρες, η οποία μπορεί να επηρεάσει το πόσο γρήγορα το προϊόν επιθεωρείται. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι αγοραστές είναι υπεύθυνοι για όλες τις πρόσθετες τελωνειακές αμοιβές, έξοδα μεσιτείας, με δασμών και φόρων για την εισαγωγή στη χώρα σας. Αυτές οι πρόσθετες αμοιβές μπορούν να συλλέγονται κατά τη στιγμή της παράδοσης. Εμείς δεν θα επιστρέψει τα έξοδα αποστολής για την αρνήθηκε αποστολές. Το κόστος αποστολής δεν περιλαμβάνει τους φόρους εισαγωγών, και οι αγοραστές είναι αρμόδιοι για τους τελωνειακούς δασμούς.

Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας το καλύτερο ότι μπορούμε. Εμείς θα σας επιστρέψουμε εάν επιστρέψετε τα στοιχεία εντός 15 ημερών από την παραλαβή των στοιχείων της για οποιοδήποτε λόγο. Ωστόσο, ο αγοραστής θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία που επιστρέφονται είναι στην αρχική τους όρους. Αν τα στοιχεία χαλασμένα ή που χάνονται κατά την επιστροφή, ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για τέτοια ζημία ή απώλεια, και δεν θα δώσει στον αγοραστή μια πλήρη επιστροφή. Ο αγοραστής πρέπει να προσπαθήσει να αρχειοθετήσει μια αξίωση με τη λογιστική επιχείρηση για να ανακτήσει το κόστος της ζημίας ή της απώλειας. Ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για τα έξοδα αποστολής για να επιστρέψετε τα στοιχεία.

Προσφέρουμε 1 μήνα δωρεάν αντικατάσταση. Οι αγοραστές μπορεί να ζητήσει την αντικατάσταση εντός 15 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Ο αγοραστής πρέπει να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική συνθηκών για εμάς και θα πρέπει να φέρει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή. Επίσης, παρέχουμε 12 μήνες δωρεάν συντήρηση. Ο αγοραστής πρέπει να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική συνθηκών για εμάς και θα πρέπει να φέρει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή. Εάν οποιοδήποτε μέρος είναι που απαιτείται να αντικατασταθούν, ο αγοραστής θα πρέπει επίσης να πληρώσει για το κόστος των μερών που πρέπει να αντικατασταθούν. Πριν την επιστροφή του στοιχεία, παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση επιστροφής και της εφοδιαστικής μέθοδος με μας. Αφού δώσει τα στοιχεία στη λογιστική επιχείρηση, παρακαλούμε στείλτε μας τον αριθμό καταδίωξης. Μόλις λάβουμε τα στοιχεία, θα επισκευάσουμε ή την ανταλλαγή τους το ΣΥΝΤΟΜΌΤΕΡΟ δυνατόν.

Ετικέτες: καλώδιο σκοινιού, σκοινί, Καλώδιο, Φτηνές καλώδιο σκοινιού, Υψηλής Ποιότητας καλώδιο, Κίνα Προμηθευτές καλωδίων.

  • Nintendo Πρότυπο: Nintendo64
  • Συμβατό Εμπορικό Σήμα/Πρότυπο: Nintendo
  • Πρότυπος Αριθμός: Μαύρο
  • Εμπορικό Σήμα: xunbeifang
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
  • Βάρος Συσκευασίας: 0.07kg (0.15lb.)
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)