Δωρεάν Έξοδα Αποστολής!!! ηλεκτρονικό ATmega8 / AVR μικρότερο single-chip στην πλακέτα συστήματος
€3.74 €3.18

Δωρεάν Έξοδα Αποστολής!!! ηλεκτρονικό ATmega8 / AVR μικρότερο single-chip στην πλακέτα συστήματος

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a7633

σημείωση! ! Κάτω από $ 7 $ χωρίς tracking number

...

ATmega8 / AVR μικρότερο single-chip στην πλακέτα συστήματος

...

...

Περιγραφή προϊόντων Μωρών Περιγραφή: 1.23 IO pins όλα τα στοιχεία. 2. Κλασικό ATmega8 ελάχιστο σύστημα, εξαλείφοντας συγκόλλησης πρόβλημα 3. Κρυσταλλο: Η υποδοχή τρύπα συγκόλληση, τη διευκόλυνση των αγοραστών αντικαταστήσει το κρύσταλλο, κρύσταλλο προεπιλογή μαλλιά 8M 4. Υποστήριξη τσιπ: ATmega8 5. Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: ISP downloader και την εκτεταμένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος καρφιτσών 2 6. εκτεταμένη επιλέξετε ένα 3-way VCC, GND, όπως φαίνεται στην ΕΙΚ Pin 6. Επαναφορά: επαναφορά της τροφοδοσίας και επαναφορά κουμπιά 7. Η εκτεταμένη τέσσερα φώτα led, για να διευκολύνει τον εντοπισμό σφαλμάτων 8. Δείκτης δύναμης (DS1) 9. Πρότυπο ISP μεταφορτώστε τη διεπαφή, χρησιμοποιώντας μας κατάστημα 51 / avr ελάχιστο σύστημα σε θέση να κατεβάσετε το πρόγραμμα για την εύκολη λήψη (το διοικητικό συμβούλιο δεν απαιτεί ξεχωριστή τροφοδοσία, ISP υποστήριξης μεταφορτώνει διεπαφή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος) ...

Καλώς ήρθατε στο κατάστημά μας, απολαύσετε τη ναυτιλία εδώ, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου ελεύθερα εάν οποιαδήποτε ερώτηση, συνήθως θα σας στείλουμε datasheet,κωδικό μέσω e-mail . ελπίδα να καθούν επιχειρήσεις με σας.

πληρωμή: δεχόμαστε μόνο την πληρωμή με πιστωτική κάρτα,δυτική ένωση. Ζητούμε συγγνώμη που δεν μπορούμε να δεχτούμε άλλες μεθόδους πληρωμής, όπως η επιταγή ή ταχυδρομική παραγγελίες . Ναυτιλία: στέλνουμε Παγκοσμίως, αλλά η Ιταλία, η Νιγηρία, η Βραζιλία θα πάρει πολύ χρόνο παράδοσης . Πριν από την αγορά, βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση είναι σωστή. Ή όχι, παρακαλώ να το διορθώσετε πριν από την πληρωμή Πλοίο σε όλο τον κόσμο από το Χονγκ Κονγκ μέσα σε 12-24 ώρες μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής που έλαβε, και θα σας δώσουμε τον αριθμό καταδίωξης το συντομότερο δυνατόν. μερικές φορές, εμείς θα το στείλουμε με επίπεδη post air mail, αν μόνο μία χαμηλή τιμή σειρά.Ελπίζω να το καταλαβαίνεις. σας συμβουλεύουμε ναυτιλία από DHL ή το EMS ,και πρέπει έδωσε μια έκπτωση για σας,μπορείτε να λάβει σε 4-9 εργάσιμες ημέρες . χρειάζεται περίπου 15-30days συνήθως, αν η ναυτιλία από την Κίνα/Χονγκ Κονγκ post air mail Ανατροφοδότηση: η ανατροφοδότηση είναι πολύ σημαντική για μας, pls αφήστε 5 αστέρια σχόλιά σας, αν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας και τα στοιχεία μας,ή pls επικοινωνήστε μαζί μου αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα στοιχεία μας.εμείς θα το λύσουμε το συντομότερο δυνατόν. Εξουσιοδότησης και Επιστροφής: 12 μήνες Εξουσιοδότησης για τα ελαττωματικά στοιχεία (αποκλείοντας τα στοιχεία χαλασμένα και/ή κατάχρηση μετά από την παραλαβή). Αγοράστε με την εμπιστοσύνη αίτηση Επιστροφής ή αντικατάστασης είναι διαθέσιμα μόνο τα αιτήματα μέσα σε 1 εβδομάδα μετά το αγροτεμάχιο που έλαβε & επιστρέφει το στοιχείο με την ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να ζητήσει ένα έγκρισης επιστροφής. Το όνομά σας, αριθμό δημοπρασίας, και το λόγο για την επιστροφή θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να περιέχει όλα τα αρχικά υλικά συσκευασίας. Παρακαλώ μαζέψτε το στοιχείο προσεκτικά. Τα στοιχεία που επιστρέφονται θα πρέπει να δοκιμαστεί και μια νέα αντικατάστασης θα αποσταλεί στον αγοραστή αμέσως όταν βρεθεί ελαττωματικό. Σε περίπτωση που ένα κατάλληλο προϊόν αντικατάστασης δεν είναι διαθέσιμη στη συνέχεια, μια επιστροφή θα εκδοθεί. Η ναυτιλία, το χειρισμό και τις ασφαλιστικές εισφορές δεν επιστρέφονται. Αποστολής επιστροφής καταβάλλεται από τον Αγοραστή. ΣΧΕΤΙΚΆ με ΕΜΆΣ: έχουμε πολύ περισσότερα προϊόντα, pls επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε.καλώς ήρθατε στο χονδρικό εμπόριο. ΠΟΛΛΆ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!!

Ετικέτες: ηλεκτρονικός πίνακας, ηλεκτρονικός πίνακας, atmega8 πίνακας, Φτηνό ηλεκτρονικό πίνακα, Υψηλής Ποιότητας ηλεκτρονικός πίνακας, Κίνα atmega8 συμβούλιο Προμηθευτές.

 • Τάση Ανεφοδιασμού: Νέα
 • Θερμοκρασία Λειτουργίας: Νέα
 • Διασκεδασμός Δύναμης: Νέα
 • Πρότυπος Αριθμός: Νέα
 • Τύπος: Ολοκληρωμένα Κυκλώματα Λογικής
 • Κατάσταση: Νέα
 • Εφαρμογή: Υπολογιστή
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.1kg (0.22lb.)
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι