Δωρεάν αποστολή 10pcs/lot ACS758ECB-200B-PFF-T ACS758ECB-200B ACS758ECB ACS758-200B ΑΙΣΘΗΤΉΡΑ ΤΡΈΧΟΥΣΑ ΑΊΘΟΥΣΑ 200A Καλύτερη ποιότητα
€39.08 €32.04

Δωρεάν αποστολή 10pcs/lot ACS758ECB-200B-PFF-T ACS758ECB-200B ACS758ECB ACS758-200B ΑΙΣΘΗΤΉΡΑ ΤΡΈΧΟΥΣΑ ΑΊΘΟΥΣΑ 200A Καλύτερη ποιότητα

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a10274

Καλώς ήρθατε στο YT Ηλεκτρονικά εξαρτήματα co.,ltd Δωρεάν αποστολή 10pcs/lot ACS758ECB-200B-PFF-T ACS758ECB-200B ACS758ECB ACS758-200B ΑΙΣΘΗΤΉΡΑ ΤΡΈΧΟΥΣΑ ΑΊΘΟΥΣΑ 200A Καλύτερη ποιότητα

Εγγύηση

1.- 90days εξουσιοδότηση. .

2.- Εάν το στοιχείο είναι ελαττωματικό κατά την παραλαβή, θα πρέπει να είναι μέσα σε 7 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής για την ανταλλαγή ένα νέο (Αγοραστής πρέπει να επιστρέψει όλα τα πρωτότυπα και ακέραια στοιχεία σύμφωνα με το re-άριστη κατάσταση)

3.- Παρέχουμε την ελεύθερη επισκευάζοντας υπηρεσία εντός ενός έτους από την αγορά. Για το πρώτο 1 μήνα, θα πληρώσει ένας τρόπος κόστος αποστολής( από εμάς στην τοποθεσία σας); Μετά από 1 μήνα από την αγορά, ο αγοραστής πρέπει να πληρώσει δύο τρόποι έξοδα αποστολής.

4.- Θα πάρετε τα επιστρεφόμενα προϊόντα, θα σας στείλουμε την αντικατάσταση του πίσω το συντομότερο δυνατόν.

5.- Η εγγύηση δεν καλύπτει οποιοδήποτε από τα προϊόντα που είναι σωματικά κατεστραμμένο ή υπό un-κανονικές συνθήκες λειτουργίας, ως αποτέλεσμα της κακής χρήσης ή της ανάρμοστης εγκατάσταση της μέρη

Πληρωμή

1.- Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι το λογαριασμό πληρωμών που είναι διαθέσιμες πριν από την προσφορά του στοιχείου.

2.- Όλες οι πληρωμές θα πρέπει να αποδεσμευτεί εντός 7days μετά από λάβετε το στοιχείο. Αν πραγματικά έχουν δυσκολία να πληρώνουν για το στοιχείο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πρώτον, εμείς θα σας βοηθήσουμε για να το λύσουμε.

3.- Εάν έχετε οποιοδήποτε ειδικό αίτημα σχετικά με τις λεπτομέρειες του στοιχείου, παρακαλώ αφήστε μια σημείωση στην παραγγελία σας.

Αποστολή

1.- Μπορούμε να στείλουμε τα προϊόντα από όλο τον κόσμο.

2.- DHL, FedEx, TNT, το UPS, το EMS, Θέση της Κίνας, Θέση του Χογκ κογκ είναι όλες διαθέσιμες.

3.- Το στοιχείο θα σταλεί έξω με 3 ημέρες μετά από να λάβει την πληρωμή.

4.- Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση αποστολής και τηλέφωνο επικοινωνίας είναι σωστές τότε το στοιχείο.

5.- Μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση του προϊόντος σας στην ιστοσελίδα μετά από την αποστολή έξω

Εισαγωγής, Φόρους ή Δασμούς

1.- Εισαγωγικοί δασμοί, φόροι και λοιπές επιβαρύνσεις που συνέβη στο πλευρό σας δεν περιλαμβάνονται στην τιμή του στοιχείου. Τα τέλη αυτά που παρέχεται από τον αγοραστή.

2.- Παρακαλώ ελέγξτε με σας Τελωνειακό γραφείο της χώρας για να καθορίσετε τι αυτές οι συμπληρωματικές δαπάνες θα είναι πριν από την αγορά.

3.- Παρακαλώ επιβεβαίωσε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την παράδοση του τιμολογίου. Για παράδειγμα, πόση τιμή θα πρέπει να γράψει στο δελτίο αποστολής τιμολόγιο, ή πως να περιγράψω αυτό το στοιχείο, κ. λπ..

Σχόλια

1.- Όπως και τα σχόλιά σας είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξή μας, σας προσκαλούμε ειλικρινά για να αφήσει το θετικό ανατροφοδοτεί για μας εάν ικανοποιείτε με το προϊόν και την υπηρεσία. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

2.- Το πρόγραμμα μας θα αφήσει πίσω τα ίδια σχόλια σε σας μετά από την θετική ανάδραση.

3.- Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας προτού να αφήσετε μια ουδέτερη ή αρνητική ανατροφοδότηση, θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να λύσουμε τα προβλήματα.

Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας και ευχόμαστε να έχετε μια όμορφη μέρα!

Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας και ευχόμαστε να έχετε μια όμορφη μέρα!

Ετικέτες: αίθουσα ρεύμα, τρέχων αισθητήρας αιθουσών, αισθητήρα hall ρεύμα, Φτηνό ρεύμα χολ, Υψηλής Ποιότητας τρέχων αισθητήρας αιθουσών, Κίνα αισθητήρα hall τρέχουσα Προμηθευτές.

 • Εφαρμογή: Υπολογιστή
 • Τάση Ανεφοδιασμού: ACS758ECB-200B
 • Πρότυπος Αριθμός: ACS758ECB-200B
 • Τύπος: Ρυθμιστής Τάσης
 • Εμπορικό Σήμα: YOINNOVATI
 • Διασκεδασμός Δύναμης: ACS758ECB-200B
 • Θερμοκρασία Λειτουργίας: ACS758ECB-200B
 • Κατάσταση: Νέα
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
 • Τύπος Μονάδας: πολλά (10 κομμάτια/μέρος)
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.3kg (0.66lb.)