Ποδήλατο Τσάντα MTB Υπαίθρια Enquipment 18 L Αναστολή Αναπνεύσιμος Κοφίνια Υπαίθριες Backpack Αναρρίχησης Ιππασία Ποδήλατο ποδήλατο Ποδήλατο Τσάντα
€37.53 €19.89

Ποδήλατο Τσάντα MTB Υπαίθρια Enquipment 18 L Αναστολή Αναπνεύσιμος Κοφίνια Υπαίθριες Backpack Αναρρίχησης Ιππασία Ποδήλατο ποδήλατο Ποδήλατο Τσάντα

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a6944

Ποδηλασία Bagkpack Όνομα Ποδήλατο Τσάντα MTB Υπαίθρια Enquipment 18 L Αναστολή Αναπνεύσιμος Κοφίνια Υπαίθριες Backpack Αναρρίχησης Ιππασία Ποδήλατο ποδήλατο Ποδήλατο Τσάντα

Πληρωμή

Αποδεχόμαστε πληρωμές: Πιστωτική Κάρτα, Μεταβίβαση(Alipay), Beloto, MoneyBookers, Δυτική Ένωση, T/T, κ. λπ. (Master Card, VISA, Τράπεζα της Κίνας, QIWI, κ. λπ.)

Πολιτική Επιστροφής

Εμείς θα σας επιστρέψουμε εάν επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 2 εβδομάδων από την παραλαβή των στοιχείων για οποιοδήποτε λόγο. Ωστόσο, ο αγοραστής θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία που επιστρέφονται είναι στην αρχική τους όρους. Αν τα στοιχεία χαλασμένα ή που χάνονται κατά την επιστροφή, ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για τέτοια ζημία ή απώλεια, και δεν θα δώσει στον αγοραστή μια πλήρη επιστροφή. Ο αγοραστής πρέπει να προσπαθήσει να αρχειοθετήσει μια αξίωση με τη λογιστική επιχείρηση για να ανακτήσει το κόστος της ζημίας ή της απώλειας.

Ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για τα έξοδα αποστολής για να επιστρέψετε τα στοιχεία.

Εγγύηση & Συντήρηση

Προσφέρουμε 1 μήνα δωρεάν αντικατάσταση. Οι αγοραστές μπορεί να ζητήσει την αντικατάσταση εντός 15 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Ο αγοραστής πρέπει να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική συνθηκών για εμάς και θα πρέπει να φέρει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή.

Πρέπει επίσης να παρέχουν δωρεάν συντήρηση. Ο αγοραστής πρέπει να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική συνθηκών για εμάς και θα πρέπει να φέρει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή. Εάν οποιοδήποτε μέρος είναι που απαιτείται να αντικατασταθούν, ο αγοραστής θα πρέπει επίσης να πληρώσει για το κόστος των μερών που πρέπει να αντικατασταθούν.

Πριν την επιστροφή του στοιχεία, παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση επιστροφής και της εφοδιαστικής μέθοδος με μας. Αφού δώσει τα στοιχεία στη λογιστική επιχείρηση, παρακαλούμε στείλτε μας τον αριθμό καταδίωξης. Μόλις λάβουμε τα στοιχεία, θα επισκευάσουμε ή την ανταλλαγή τους το ΣΥΝΤΟΜΌΤΕΡΟ δυνατόν.

Το μέγεθος ή την Τακτοποίηση Θεμάτων

Τα μεγέθη που απεικονίζονται με συγκεκριμένες μετρήσεις στις αναλυτικές προδιαγραφές. Παρακαλώ ελέγξτε τις προδιαγραφές ενώπιον σας θέση μια διαταγή. Συνήθως οι επιτρεπόμενες διαφορές στο μέγεθος είναι περίπου 0,5 ίντσες στη μέτρηση. Αν βρείτε το μέγεθος των προϊόντων που δεν σας ταιριάζει, μπορείτε άμεσα να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για τη ΔΥΤΙΚΉ ΠΟΔΗΛΑΣΊΑ

ΔΥΤΙΚΆ BIKING ξεκίνησε το 2001 με ένα στόχο: να Δημιουργήσουν μια διαφορετική ποδηλατική εμπειρία για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Οι ιδρυτές της ΔΥΤΙΚΉΣ ΠΟΔΗΛΑΣΊΑ ήταν εμείς οι μηχανικοί και η Κίνα-να-Κόσμο Αθλητή Ποδηλασίας. Κατανοούν τις δυνάμεις τους. Έτσι, για να κάνουν την ποδηλασία πιο ευχάριστη και προσιτή σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, έκαναν αυτό που ήξεραν καλύτερα. Μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία του ποδηλάτου σας από τις εξής τρεις κατευθυντήριες αρχές: την Έμπνευση, την Καινοτομία και τη χειροτεχνία.

Ξεκίνησε με ελαφρύ αλουμινένιο σκελετό. Η ικανότητα της ΔΎΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΊΑ για την παραγωγή υψηλής ποιότητας ποδήλατα σε προσιτή τιμή περισσότερα επιτρέπεται στους αναβάτες να βιώσουν την ποδηλασία σε έναν εντελώς νέο τρόπο. Από τότε, ΔΥΤΙΚΆ ΠΟΔΗΛΑΣΊΑ έχει πρωτοπορήσει εξελίξεις σε δύο από αλουμίνιο και σύνθετα μηχανικών. Εισαγάγαμε το πρώτο προσιτό ινών άνθρακα ποδήλατο, και να μετατραπεί υψηλής απόδοσης ποδήλατα δρόμου με το Συνολικό Συμπαγή σχεδιασμό των οδών. Στην ποδηλασία βουνού, ΔΥΤΙΚΆ BIKING είναι να κάνεις πάντα το καλύτερο.

Ετικέτες: ποδήλατο τσάντα, τσάντα mtb, 18 l, Φτηνές ποδήλατο τσάντα, Υψηλής Ποιότητας τσάντα mtb, Κίνα 18 l Προμηθευτές.

 • Το Ποδήλατο Ποδηλάτων Τσάντες Χρώμα: 8 χρώματα
 • Το Ποδήλατο Ποδηλάτων Τσάντες Μέγεθος: 42cm*24cm*15cm(H*T*L)
 • Εμπορικό Σήμα: Δυτικά Biking
 • Λειτουργία: Αδιάβροχη
 • Το Ποδήλατο Ποδηλάτων Τσάντες Εξωτερικό: Λάσπη Τσέπη
 • Το φύλο: Για άνδρες και για γυναίκες
 • Πιστοποίηση: Δυτικά Biking
 • Πρότυπος Αριθμός: YP0707020-SY
 • Το Ποδήλατο Ποδηλάτων Ύφος Τσαντών: Μόδα,τον αθλητισμό
 • Τύπος Στοιχείων: ποδηλασία σακίδιο ποδήλατο τσάντα bolsa para ποδήλατο
 • Υλικό: Νάυλον
 • Το Ποδήλατο Ποδηλάτων Τσαντών Χαρακτηριστικό Γνώρισμα: ciclismo accesorios para bicicletas
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.85kg (1.87lb.)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 25cm x 25cm x 20cm (9.84in x 9.84in x 7.87in)