WasaFire Νέα 1800lm XML T6 Ποδηλάτων των ΟΔΗΓΉΣΕΩΝ lanterna ποδήλατο Προβολέων Λαμπτήρας Προβολέων Φακών Φω'των μπαταρία 6400mAh farol φως ποδηλάτων
€18.80 €13.16

WasaFire Νέα 1800lm XML T6 Ποδηλάτων των ΟΔΗΓΉΣΕΩΝ lanterna ποδήλατο Προβολέων Λαμπτήρας Προβολέων Φακών Φω'των μπαταρία 6400mAh farol φως ποδηλάτων

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a6587

Αποκτήστε Το Δικό Σας Κουπόνια Πριν Από Την Αγορά!

Σημείωση Για το προϊόν, πρέπει πάντα να επικυρώσει αυτή η επιχειρηματική φιλοσοφία, το ίδιο προμηθευτή, το ίδιο προϊόν, υψηλότερη ποιότητα, χαμηλότερη τιμή! Αυτό είναι το πιό πρόσφατο προϊόν, η χαμηλότερη τιμή, και αν επιλέξετε να αγοράσετε περισσότερα από ένα, μπορείτε επίσης να πάρετε πιο ευνοϊκές τιμές, εγγραφείτε κατάστημά μου θα βρείτε αυτά τα φθηνά προϊόντα. Ακολουθούμε πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, και ελπίζω ότι θα αναγνωρίσει τις προσπάθειές μας, σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας! FAQ 1. Πρέπει να πληρώσω δασμούς; Αυτό εξαρτάται από την Τελωνειακή πολιτική στη χώρα σας, μπορεί να επιβαρυνθείτε με δασμούς και φόρους για κάτι που αγοράστηκε σε απευθείας σύνδεση. Οι αγοραστές είναι αρμόδιοι για τη συνήθεια φόρους. Αλλά συνήθως δεν χρειάζεται να ασχοληθεί με αυτό το πρόβλημα. 2. Τι μπορείτε να δηλώσετε στο τελωνείο; Συνήθως δηλώνουν τη χαμηλότερη τιμή στο τιμολόγιο/λογαριασμό για να βοηθήσει στην αποφυγή δασμών, αλλά αν έχετε οποιοδήποτε αίτημα σχετικά με τη δήλωση, παρακαλώ αφήστε μας ένα μήνυμα με την παραγγελία σας πριν την αποστολή. 3. Θα μπορείτε να ελέγξετε την ΟΔΉΓΗΣΕ λοιπόν, πριν στείλει το πακέτο; Ναι, έχουμε το επαγγελματικό προσωπικό για τη δοκιμή των ΟΔΗΓΉΣΕΩΝ καλά πριν από να στείλει έξω, και θα το πακέτο το δέμα αρκετά καλά, σε παρακαλώ, μην ανησυχείς. 4. Που λογιστική μέθοδος που θα χρησιμοποιήσετε για να στείλετε την παραγγελία μου; Αυτό θα εξαρτηθεί από την επιλογή σας, αλλά σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα logistics μέθοδος που θα μπορούσε να σας παρέχει με πληροφορίες παρακολούθησης, έτσι ώστε τα logistics θα είναι πιο ασφαλής και πιο ακριβή 5. Πόσο περίπου η μετά την πώληση υπηρεσία για αυτό το LED; Έχουμε την επαγγελματική ομάδα Μηχανικών για την υποστήριξη μετά την πώληση υπηρεσία,παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη χρήση αυτού του προϊόντος. Χαρακτηριστικό γνώρισμα: τύπος ΟΔΗΓΉΣΕΩΝ: XML T6 μονάδα Λούμεν: 1800lm απόσταση Φωτισμού: Πάνω από 200m Υλικό: κράμα Αργιλίου Αδιάβροχο: Ζωή αδιάβροχη Υποστήριξη εξασθένιση: 3 λειτουργίες(Ισχυρή-Κανονική-Flash) τύπος Μπαταριών: 18650 επαναφορτιζόμενη μπαταρία χρόνος απασχόλησης: Περίπου 3 ώρες χρόνος Φορτιστών: Περίπου 4 ώρες Ένδειξη: Power on/Φόρτισης/Πλήρης φορτιστής διάρκεια Ζωής: 100.000 ώρες Σταθερή απόδοση: η ζωή Κύκλων μέχρι και 1000 φορές κατάλογος Συσκευασίας: 1* LED φως ποδηλάτων 1* 18650 μπαταρία 1* Φορτιστής(Τακτοποίηση για τη χώρα σας) 1* Ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής 2* Λαστιχένια δαχτυλίδια(Διαφορετικό μέγεθος)

Τι είναι το XML-T6 Πηγή Φωτός; Συνήθως χρησιμοποιείται η XML είναι μια υψηλής ισχύος δίοδος εκπομπής φωτός ως πηγή φωτός των υπαίθριων φωτισμού οδηγήσεων εργαλείων. Έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως η εξοικονόμηση ενέργειας, αντοχή και φωτεινότητα. Το συμπυκνωτή επίδραση είναι καλύτερη, η ελαφριά απώλεια, η ελαφριά, ο λαμπτήρας μπορεί να είναι σφραγισμένο μέρος της πολύ αυστηρή και να βελτιώσει την αδιάβροχη επίδραση, τόσο στη γενική τους λάτρεις της σπορ που θα επιλέξετε ανάλογα με το περιβάλλον. Σαν Φάρος στο Σκοτάδι. Είναι κάτι περισσότερο από ένα φως, θα έχει περάσει τρία χρόνια σκληρής δουλειάς για να φέρει το φως των ΟΔΗΓΉΣΕΩΝ. Όμορφα σχεδιασμένο και χτισμένο με την τεχνολογία αιχμής. Δεν είναι απλά ένα ελαφρύ, μαλακό φως, αυτό είναι το μάτι προς το περιβάλλον. Όταν το φως είναι off/on, μαζί με την ισχυρή αντίθεση θα σας κερδίσει αμέσως. Ένα ευρύ οπτικό πεδίο, ας δούμε περισσότερα από τον κόσμο. Μοιράζονται το ίδιο εύρος με την humen μάτι, η ευρεία γωνία το φως συνδέεται με ένα εύκαμπτο υποστήριγμα. Περιστρέψτε το φως προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, έτσι ώστε να δείτε πουθενά. Τόσο Λεπτό και Ελαφρύ, Διαρκεί για μια Μέρα. Το προϊόν μας παραμένει εξαιρετικά ελαφρύ, ακόμη και με εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Έχουμε συμπεριλάβει μια υψηλότερη πυκνότητα ενέργειας της μπαταρίας , ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι και 3η. Προσφορά αντίο για να τρέξετε έξω της μπαταρίας ακόμα και όταν είστε στο δρόμο. Η εσωτερική καλωδίωση εφαρμόζει το υψηλό αποδοτικό συμπληρωματικό κύκλωμα, η τάση εργασίας είναι ευρεία και μπορεί να χρησιμοποιήσει τις μπαταρίες στο μεγαλύτερο βαθμό. Υψηλής απόδοσης Ηλεκτρονικός Διακόπτης. Μοναδικό σχέδιο το κάνει με την υψηλή ευαισθησία, ελαφρά κάντε κλικ στο διακόπτη για να ενεργοποιήσετε/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΉΣΕΤΕ το φως, ή να αλλάξετε τις λειτουργίες φωτεινότητας. Μικρό σε Μέγεθος, Μεγάλο σε Απόδοση. Συνδυάζοντας ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο μητρική πλακέτα και υψηλής πυκνότητας μπαταρία, το προϊόν μας παραδίδει στην απόδοση χωρίς συμβιβασμούς με τη διαμονή λεπτό και ελαφρύ.Παίρνει εύκολα με το ένα χέρι και να χωράει άνετα σε πιο ποδηλασία ποδήλατο.

Ετικέτες: φως ποδηλάτων, t6 ποδηλάτων των οδηγήσεων, ποδηλάτων των οδηγήσεων, Φτηνές φως ποδηλάτων, Υψηλής Ποιότητας t6 ποδηλάτων των οδηγήσεων, Κίνα ποδηλάτων των οδηγήσεων Προμηθευτών.

 • Παροχή Ηλεκτρικού Ρεύματος: μπαταρία
 • Απόσταση Φωτισμού: >200m
 • Τύπος ΟΔΗΓΉΣΕΩΝ: xml t6
 • Τύπος Μπαταριών: 18650 επαναφορτιζόμενη μπαταρία
 • Χρώμα Σώματος: Μαύρο
 • Τοποθετώντας Τοποθέτηση: Τιμόνι
 • Πρότυπος Αριθμός: μπροστινό φως ποδηλάτων
 • Μονάδα λούμεν: 1800lm
 • Αδιάβροχο: Ζωή Αδιάβροχη
 • Υλικό: Το Κράμα Αργιλίου
 • Πιστοποίηση: ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΉΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑΣ,CE
 • Για το χρόνο εργασίας: Περίπου 3 ώρες
 • Εμπορικό Σήμα: WasaFire
 • Ένδειξη: Δύναμη On-Φόρτιση-Πλήρης φόρτιση
 • Υποστήριξη Εξασθένιση: 3 τρόπους(Κανονική-Ισχυρή-Flash)
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.45kg (0.99lb.)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)