Δωρεάν αποστολή Για Huawei T1 701U T1-701U Digitizer Οθόνης Αφής Αντικατάστασης Γυαλιού +Εργαλεία
€7.33

Δωρεάν αποστολή Για Huawei T1 701U T1-701U Digitizer Οθόνης Αφής Αντικατάστασης Γυαλιού +Εργαλεία

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a9874

. Ποιοτικός Έλεγχος: Κάθε μέρη που εξετάζεται με τα ειδικά όργανα ή τους κύριους πίνακες πριν από την παράδοση για να εξασφαλίσει εργασία.

. Συσκευασία: Όλα τα Tablet/ Τηλέφωνο Ανταλλακτικά που Συσκευάζονται στις αντιστατικές τσάντες, κατόπιν που τίθεται σε μια τσάντα φυσαλίδων ή ένα μικρό κιβώτιο για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια στη μεταφορά.

. Στα αποθέματα για να διασφαλίσει την άμεση παράδοση.

. Όλα τα προϊόντα σε καλή κατάσταση

. Θα μοιραστείτε και να ενημερώσετε με τις τελευταίες πληροφορίες για την ταμπλέτα/το κινητό τηλέφωνο επισκευής τμήματα

συσκευασία συμπεριλαμβανομένου:

1 x οθόνη αφής digitizer

Ποιότητα και Εγγύηση:

Πρώτον, έχουμε όλα τα δημοφιλή τηλέφωνο μητρική πλακέτα του, και όλα τα συναφή εξοπλισμό δοκιμής για να δοκιμάσετε και να βεβαιωθείτε ότι είναι καλής ποιότητας, γιατί ξέρουμε αν το πάρει άσχημα, αυτό θα είναι το πρόβλημα μας.

Παρέχουμε εγγύηση για όλα τα μέρη που πωλούμε. Όσο δεν έχει φθαρεί ή σπάσει από σας, θα σας προσφέρουμε την ελεύθερη ανταλλαγή.

Συσκευασία:

Συνήθως συσκευάσουμε τα προϊόντα μας με τις αντιστατικές τσάντες, τσάντες φυσαλίδων, καλή ποιότητα χαρτοκιβώτια. Και υποσχόμαστε εδώ αν μπορείτε να το πάρετε άσχημα λόγω της κακής πακέτο, θα είναι 100% δική μας ευθύνη, και εμείς θα φροντίσουμε για αυτό. Και όπως αποδείχθηκε για μας reponsibility, θα πάρετε 100% τα λεφτά σου πίσω, ή δωρεάν αντικατάσταση.

Ναυτιλία:

Θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να σταλεί την ίδια μέρα για την πληρωμή που καθαρίζεται πριν από τις 2.00 μ. μ. (Ώρα Πεκίνου), διαφορετικά θα στείλουμε στις επόμενες εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες για το σαββατοκύριακο ή για διακοπές, θα σταλούν στις δευτέρα ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Θα είστε σε θέση να πάρετε τους αποστέλλονται μέσω DHL, UPS, FEDEX, EMS, HK Αεροπορικώς ,Κίνα Αεροπορικώς κατά την επιλογή σας. Ή μπορούμε να σας προσφέρουμε την οικονομικότερη και ασφαλέστερη μέθοδος ναυτιλίας. Στόχος μας είναι να πάρουμε την παραγγελία σας φτάσει στο καλύτερο τρόπο που σας αρέσει.

Σχόλια

Η ικανοποίηση σας και η θετική ανατροφοδότηση είναι πολύ σημαντική για εμάς. Παρακαλώ μας αφήστε το θετικό ανατροφοδοτεί και 5 αστέρια εάν είστε ικανοποιημένοι με τα στοιχεία μας και τις υπηρεσίες μας. Αν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα με τα προϊόντα μας ή τις υπηρεσίες μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή για πρώτη φορά πριν μπορείτε αφήστε αρνητικός ανατροφοδοτεί. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερό μας για να λύσουμε οποιαδήποτε προβλήματα και να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών.

Ετικέτες: εργαλεία για την οθόνη αφής, digitizer οθόνης αφής, digitizer οθόνης αφής αντικατάστασης, Φθηνά εργαλεία για την οθόνη αφής, Υψηλός-digitizer οθόνης Ποιοτικής αφής, Κίνα digitizer οθόνης αφής αντικατάστασης Προμηθευτές.

 • Χρώμα: Λευκό, Μαύρο
 • Το Μέγεθος Της Οθόνης: 7~10 Ίντσας
 • Πρότυπος Αριθμός: Για t1-701
 • Συμβατό Εμπορικό Σήμα: Για Huawei
 • Εμπορικό Σήμα: KUERT
 • Τύπος Προϊόντος: Ταμπλέτα Αφής
 • Τύπος Οθόνης: Χωρητική Οθόνη
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 35cm x 13cm x 5cm (13.78in x 5.12in x 1.97in)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.3kg (0.66lb.)