Νέα 7 Ίντσας, Digitizer Επιτροπής Οθόνης Αφής Για ΚΟΡΥΔΑΛΛΌΣ FreeMe X2 7 ver.3 186*104mm PC Ταμπλετών
€5.70

Νέα 7 Ίντσας, Digitizer Επιτροπής Οθόνης Αφής Για ΚΟΡΥΔΑΛΛΌΣ FreeMe X2 7 ver.3 186*104mm PC Ταμπλετών

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a10267

Νέα 7 Ίντσας, Digitizer Επιτροπής Οθόνης Αφής Για ΚΟΡΥΔΑΛΛΌΣ FreeMe X2 7 ver.3 186*104mm PC Ταμπλετών

Όρος στοιχείων: νέος;

Αυτό το στοιχείο φις στην πινάκων, εύκολη να αντικαταστήσει..

Μέγεθος: 7 ίντσα.

Ένα έτος εγγύηση !

100% που Εξετάζεται πριν από την αποστολή

Καλή ποιότητα,και δοκιμασμένος πολύ πρίν στέλνει.

Καλύτερη αντικατάσταση για τα ελαττωματικά οθόνη αφής και την οθόνη LCD, λειτουργία αφής προβλήματα, ή να Αντικαταστήσει τη σπασμένη, ελαττωματική, Drift, οθόνες αφής.

Προειδοποίηση: οδηγός Εγκατάστασης δεν περιλαμβάνονται, παρακαλώ να είστε βέβαιος ότι ξέρετε πώς να το εγκαταστήσετε πριν από την προσφορά.

Συμβατό Πρότυπο: Για ΚΟΡΥΔΑΛΛΌΣ FreeMe X2 7 ver.3 το πακέτο περιλαμβάνει :1 x Οθόνη Αφής

Ειδική σημείωση: Παρακαλούμε να ελέγξετε πριν από την κανονική εγκατάσταση.

Όπως η οθόνη αφής μπορεί να έχει διαφορετικό καλώδιο σύνδεσης για το ίδιο μοντέλο. Παρακαλώ, ανοίξτε την οθόνη σας για να δείτε εάν το καλώδιο είναι το ίδιο πράγμα όπως η εικόνα. Διαφορετικές παρτίδες παραγωγής. Αριθμός μερών προϊόντων και το ΛΟΓΌΤΥΠΟ μπορεί να μην είναι συνεπής με την εικόνα. Το μόνο που εγγυάται συμβατότητα Συσκευασίας:

Συνήθως συσκευάσουμε τα προϊόντα μας με τις αντιστατικές τσάντες, τσάντες φυσαλίδων, καλή ποιότητα χαρτοκιβώτια. Και υποσχόμαστε εδώ αν μπορείτε να το πάρετε άσχημα λόγω της κακής πακέτο, θα είναι 100% δική μας ευθύνη, και εμείς θα φροντίσουμε για αυτό. Και όπως αποδείχθηκε για μας reponsibility, θα πάρετε 100% τα λεφτά σου πίσω, ή δωρεάν αντικατάσταση. Ζεστό Συμβουλή: Επειδή το ΜΕΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΊΟ ΑΈΡΑ της Κίνας είναι η ασφάλεια απόδοση χαμηλός και καιρό για την παράδοση.Αν το πακέτο σας είναι πάνω από 200usd ή το χρειάζεστε επειγόντως, σε παρακαλώ, μην επιλέξετε το SG post και China Post. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας αν νομίζετε ότι το κόστος αποστολής είναι λάθος. Ποιότητα και Εγγύηση: Πρώτον, έχουμε όλα τα δημοφιλή τηλέφωνο μητρική πλακέτα του, και όλα τα συναφή εξοπλισμό δοκιμής για να δοκιμάσετε και να βεβαιωθείτε ότι είναι καλής ποιότητας, γιατί ξέρουμε αν το πάρει άσχημα, αυτό θα είναι το πρόβλημα μας. Παρέχουμε εγγύηση για όλα τα μέρη που πωλούμε. Όσο δεν έχει φθαρεί ή σπάσει από σας, θα σας προσφέρουμε την ελεύθερη ανταλλαγή.

Ετικέτες: επιτροπή οθόνης, 7 ίντσας, digitizer, Οθόνη Αφής, Φτηνές επιτροπή οθόνης, Υψηλής Ποιότητας 7 ίντσας, digitizer, Κίνα αφής οθόνη Προμηθευτές.

 • Πρότυπος Αριθμός: FreeMe X2 7 ver.3
 • Εμπορικό Σήμα: HengChu
 • Τύπος Οθόνης: Χωρητική Οθόνη
 • Συμβατό Εμπορικό Σήμα: Για ΚΟΡΥΔΑΛΛΌΣ
 • Το Μέγεθος Της Οθόνης: 7~10 Ίντσας
 • Χρώμα: Λευκό, Μαύρο
 • Τύπος Προϊόντος: Ταμπλέτα Αφής
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.2kg (0.44lb.)
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 25cm x 15cm x 5cm (9.84in x 5.91in x 1.97in)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι