5.5 mm x 2.1 mm Βύσμα Τροφοδοσίας DC Συνδετήρας Επέκτασης Καλώδιο 20AWG 2m Καλώδια Για τη Κάμερα CCTV 5050 WS2811 Λουρίδων των ΟΔΗΓΉΣΕΩΝ Μπαταρία
€0.99 €0.79

5.5 mm x 2.1 mm Βύσμα Τροφοδοσίας DC Συνδετήρας Επέκτασης Καλώδιο 20AWG 2m Καλώδια Για τη Κάμερα CCTV 5050 WS2811 Λουρίδων των ΟΔΗΓΉΣΕΩΝ Μπαταρία

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a4672

Προειδοποίηση

Όλα τα προϊόντα μας έχουν επιλεγεί προσεκτικά και έχουν την ίδια με την εικόνα που θα δείτε στο κατάστημά μας. Έχουμε ήδη αφήσει το χρώμα του προϊόντος που τείνουν προς την αληθινή όσο το δυνατόν περισσότερο, ωστόσο λόγω του χρώματος της οθόνης σφάλμα, λιγότερο ή περισσότερο, έχει λίγο διαφορετικό. Αλλά σίγουρα το σχήμα του προϊόντος είναι η ίδια με την εικόνα.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα στοιχείων: 100% ολοκαίνουργιο DC συνδετήρας δύναμης καλώδιο επέκτασης καλωδίων τύπος Καλωδίων: 20AWG 80°C 300V Έξω διάμετρος: 5.5 mm εσωτερική διάμετρος: 2.1 mm Υλικό Αγωγών: επικασσιτερωμένος χαλκός Μόνωση Υλικό: PVC, Καλώδιο μήκος: 200cm

Το πακέτο Περιλαμβάνει: 1 x DC συνδετήρας δύναμης καλώδιο επέκτασης καλωδίων

Σημείωση:

Το μήκος του καλωδίου, ΣΥΝΕΧΈΣ ρεύμα ( τζακ ) βούλωμα μπορεί να προσαρμοστεί, παρακαλώ ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ρωτήσω την τιμή και MOQ !

Είμαστε μια παγκόσμια σε απευθείας σύνδεση χονδρικής εταιρεία που προσφέρει προϊόντα απευθείας στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 2010,έχει προσφέρει στους πελάτες έναν εύκολο τρόπο για να ψωνίσετε για μια ευρεία επιλογή των προϊόντων σε ελκυστικές τιμές μέσω online ιστοσελίδες. Μας εργοστάσιο και κάποια συνεργασία μας εργοστάσια βεβαιωθείτε ότι μπορούμε να προσφέρουμε την καλή υπηρεσία OEM/ODM για τους πελάτες μας που θέλουν τα προσαρμοσμένα προϊόντα με τους σχέδιο ή εμπορικό σήμα σας.

"Πάντα Μαγευτικό,Win-to-Win" είναι οι υποσχέσεις μας και την αποστολή του. Έτσι, με πλούσια εμπειρία και γνώση, μπορούμε να προσφέρουμε την ανταγωνιστική και αξιόπιστη υπηρεσία για να προωθήσει την εικόνα της μάρκας, η οποία με τη σειρά της έχει μια βαθιά επίδραση σε όλη τη βιομηχανία. Καινοτομίες στην έρευνα και την ανάπτυξη παρέχει τις καλύτερες αποδόσεις για τους πελάτες μας ενώ ταυτόχρονα παρέχει την έμπνευση για την περαιτέρω ανάπτυξη μας.

α. Σημαντικό δασμοί,οι φόροι και οι δαπάνες δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή στοιχείων ή τις στέλνοντας δαπάνες. Οι φορτιστές είναι η ευθύνη του αγοραστή.

β. Παρακαλώ ελέγξτε με το τελωνειακό γραφείο της χώρας για να καθορίσετε τι αυτές οι συμπληρωματικές δαπάνες θα είναι πριν από την αγορά.

c. Παρακαλώ επιβεβαιώστε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την παράδοση του τιμολογίου. Σαν πόση τιμή θα πρέπει να γράψω σχετικά με την παράδοση του τιμολογίου, τότε πόσο η δαπάνη μεταφορών θα πρέπει να γράψετε στο τιμολόγιο. Πώς να περιγράψει τα αγαθά κ. λπ.

δ. Αυτές οι δαπάνες συλλέγονται κανονικά από την παράδοση του φορτίου(ναυτιλία)η εταιρεία ή όταν επιλέγετε το αντικείμενο.

ε. Παρακαλώ μας αφήστε το EORI / ΦΠΑ / αριθμός RFC αν έχετε όταν σας επιλογή Εκφράζουν τον τρόπο, ζήτησε από τη ναυτιλιακή εταιρία .

α. Κανονικά όλες οι παραγγελίες θα υποβληθούν σε επεξεργασία εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πληρωμής ή την ημερομηνία eCheck είναι απενεργοποιημένο.Θα σας ενημερώσουμε μέσω εγγεγραμμένο e-mail μετά την παραγγελία σας έχει αποσταλεί από την αποθήκη μας.

β. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση πληρωμής σας είναι η σημερινή.Έναν Αριθμό τηλεφώνου συνιστάται για πιο ακριβή παράδοση.Δεν είμαστε υπεύθυνοι για λάθος ή δεν παραδόθηκε διεύθυνση.

c. Ταχυδρομείο αέρα της κίνας χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον προορισμό και σε άλλους παράγοντες, μπορεί να διαρκεί έως 20-50 εργάσιμες ημέρες.

Ετικέτες: καλώδιο επέκτασης καλωδίων, οδηγήσεων λουρίδων συνδετήρων καλωδίων, οδηγήσεις συνδετήρας καλωδίων, Φτηνές καλώδιο επέκτασης καλωδίων, Υψηλός-η Ποιότητα οδήγησε λουρίδων συνδετήρων καλωδίων, Η κίνα οδήγησε συνδετήρας καλωδίων Προμηθευτές.

 • Εφαρμογή: Το CCTV, το Φωτισμό των ΟΔΗΓΉΣΕΩΝ
 • Διεπαφή Παραγωγής: 5.5 mm*2.1 mm
 • Χαρακτηριστικά Γνωρίσματα Στοιχείων: DC συνδετήρας καλωδίων επέκτασης καλωδίων
 • Τύπος Παραγωγής: DC
 • Σύνδεση: Συνδέστε
 • Πρότυπος Αριθμός: Βύσμα σύνδεσης DC καλώδιο επέκτασης
 • SKU: dcc0086001
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.098kg (0.22lb.)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι