Κάτοχος στάσεων Εργαλείο Εύχρηστο Μύλος Κάτοχος Σφιγκτήρας-στο Εισελκόμενο Flex Άξονα Felxshaft Κρεμάστρα Περιστροφική το Πολυ Εργαλείο για Dremel
€10.27 €9.75

Κάτοχος στάσεων Εργαλείο Εύχρηστο Μύλος Κάτοχος Σφιγκτήρας-στο Εισελκόμενο Flex Άξονα Felxshaft Κρεμάστρα Περιστροφική το Πολυ Εργαλείο για Dremel

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a5568

USD 7.25 /τσάντα USD 3.85 /τσάντα USD 4.29 /τσάντα USD 5.66 /τσάντα USD 2.54 /τσάντα USD 4.80 /τσάντα USD 4.00 /τσάντα USD 5.04 /τσάντα

Κάτοχος στάσεων Εργαλείο Εύχρηστο Μύλος Κάτοχος Σφιγκτήρας-στο Εισελκόμενο Flex Άξονα Felxshaft Κρεμάστρα Περιστροφική το Πολυ Εργαλείο για Dremel

Χαρακτηριστικά

100% ολοκαίνουργιο.

Super-εύχρηστο περιστροφικό εργαλείο κάτοχος - κρατά το εργαλείο εύχρηστο, έξω από το δρόμο, απαραίτητα για το ευκίνητο άξονας χρήση.

3-τμήμα ράβδος χάλυβα επιτρέπει σε προσαρμοσμένο εργαλείο, το ύψος, προσαρμόζεται εύκολα από 10" - 22".

Βαρέων καθηκόντων τραπέζι-πάγκος σφιγκτήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οριζόντια ή κατακόρυφη θέση, 2-1/2" ικανότητα στερέωσης.

Κρεμάστρα περιστρέφεται 360 μοίρες για την ανώτερη ευελιξία και εύκολη πρόσβαση.

Ράβδος χάλυβα και κρεμάστρα με Χρώμιο καθρεφτών τελειώνει το τραχύ μη-αγώγιμο, μη-μηδέν, ABS βάσης.

Υλικό: Ανοξείδωτο+ ABS.

Ράβδος χάλυβα ύψος: Περ. 25.4 cm-55cm/10" - 22".

Σημείωση: Μια τυχαία χρώμα θα αποσταλεί σε σας, ελπίζω ότι μπορείτε να καταλάβετε.

Κατάλογος Συσκευασίας:

Θήκη εργαλείων

X 1

Σημείωση: κανενα Λιανικό Κιβώτιο. Συσκευάζονται με Ασφάλεια στην Τσάντα Φυσαλίδων.

Ναυτιλιακή Πολιτική

Εμείς Πλοίο σε όλο τον κόσμο.

Εμείς πλοίο να alipay επιβεβαιωμένη διεύθυνση ΜΌΝΟ. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση στην alipay ταιριάζει με τη διεύθυνση αποστολής σας πριν από την καταβολή.

Το στοιχείο θα σταλεί με ταχυδρομείο Αέρα εντός 24-48 εργάσιμες ώρες μετά από την καθαρισμένη πληρωμή (εκτός από το σαββατοκύριακο και τις διακοπές).

Ώρα άφιξης (κατ ' εκτίμηση):

* Ηπα/Ηνωμένο Βασίλειο/Αυστραλία/Καναδάς:14-21 εργάσιμες ημέρες(18-29 ημέρες).

* Γερμανία/Γαλλία/Ισπανία/Ανατολική Ευρώπη:18-25 εργάσιμες ημέρες(24-35 μέρες).

* Άλλες χώρες:25-35 εργάσιμες ημέρες(35-49 ημέρες).

Χρόνος ναυτιλίας είναι μόνο κατ ' εκτίμηση και δεν είναι εγγυημένη. Αν δεν πάρετε το στοιχείο μετά από 60 ημέρες , παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για την επίλυση του προβλήματος.

Για μαζικές αγορές βάρους άνω των 2kg, μπορούμε να προσφέρουμε σαφή τρόπο όπως παρακάτω:

EMS διαρκεί συνήθως σε 7-10 εργάσιμες ημέρες για να φθάσει.

DHL, UPS, FedEx, TNT συνήθως διαρκεί 5-8 εργάσιμες ημέρες για να φθάσει.

Μέθοδος Πληρωμής

Δεχόμαστε Alipay. Όλες οι σημαντικές πιστωτικές κάρτες γίνονται αποδεκτές μέσω της ασφαλούς ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ επεξεργαστών πληρωμής. Ο καλύτερος τρόπος είναι η άμεση πληρωμή online, μπορείτε να επιλέξετε τον εαυτό σας. Αν θέλετε άλλοι όροι πληρωμής, παρακαλούμε ενημερώστε μας πριν την παραγγελία.

Η πληρωμή πρέπει να παραληφθεί μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες μετά από την επιβεβαίωση της παραγγελίας ή της παραγγελίας δεν θα είναι έγκυρη ή ακυρώνεται από το σύστημα.

Αν έχετε αγοράσει πολλά στοιχεία από μένα, μπορείτε να μου στείλετε μια πληρωμή για όλα τα στοιχεία, αντί να πληρώνουν για τους ξεχωριστά. Όταν κάνετε κλικ στο Pay now κουμπί, το σύστημα αυτόματα θα προσδιορίσει αν υπάρχουν και άλλα στοιχεία που έχετε αγοράσει από εμάς και θα τα συνδυάσετε για την αξιολόγησή σας.

Πολιτική Επιστροφής

Όλες οι πωλήσεις είναι οριστικές.

Αν τα εμπορεύματα που παραλάβατε είναι ελαττωματικό ή κατεστραμμένο κατά την μακρά διαμετακόμισης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ελεύθερα. Θα σας δώσει μια ικανοποιητική λύση το ΣΥΝΤΟΜΌΤΕΡΟ δυνατόν.

Αν άλλο λόγο, θέλετε να το στείλετε πίσω σε μας, θα είστε υπεύθυνοι για την επιστροφή από τη ναυτιλία της αμοιβής και θα σας στείλουμε την αντικατάσταση μετά από να λάβουμε το επιστρεφόμενο στοιχείο.

Ετικέτες: εργαλεία για dremel, flex άξονα, περιστροφική το πολυ εργαλείο, Φθηνά εργαλεία για dremel, Υψηλής Ποιότητας flex άξονα, Κίνα περιστροφικό εργαλείο πολλαπλών Προμηθευτών.

  • Πρότυπος Αριθμός: Το Μύλο Τον Κάτοχο Στάσεων
  • Μέγεθος: 10" - 22"
  • Τύπος: άλλα
  • DIY Προμήθειες: Μεταλλουργίας
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 17cm x 12cm x 5cm (6.69in x 4.72in x 1.97in)
  • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
  • Βάρος Συσκευασίας: 0.341kg (0.75lb.)