Για τις BMW M3/M4 Ινών Άνθρακα Κάθισμα Πίσω Κάλυμμα BMW F80 F82 Πραγματικό Full Carbon Αυτοκόλλητα για Εσωτερικών Διακοσμητικά
€483.58 €411.04

Για τις BMW M3/M4 Ινών Άνθρακα Κάθισμα Πίσω Κάλυμμα BMW F80 F82 Πραγματικό Full Carbon Αυτοκόλλητα για Εσωτερικών Διακοσμητικά

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a7362

Πραγματική ίνα Άνθρακα Τακτοποίηση 100% για το πίσω κάθισμα, το παχύ και το έξοχο φως Γυαλιστερό φινίρισμα, τέλεια άνθρακα ύφανση Τακτοποίηση της BMW F80 F82 Μοντέλο Αυτοκινήτου Χρόνια: Το 2014 Ένα σύνολο περιλαμβάνει 4pcs(2pcs μικρό μέρος, 2pcs καιρό μέρος) Εύκολος να εγκαταστήσει, να διορθώσει με την ταινία της 3M, ταινία της 3M περιλαμβάνονται στο κουτί.

Όρους της Υπηρεσίας Αποστολής Για τα στοιχεία που είναι λιγότερο από 2KG και το μέγεθος σύμφωνα με 60cm, στέλνουμε μέσω πρότυπο μήνυμα,Για τα στοιχεία τα οποία πάνω από 60cm και 2kg, το στέλνουμε μέσω του EMS.Για τα στοιχεία που περισσότερο από ό, 150cm,όπως το front lip/δευτερεύουσες φούστες, μπορούμε να στείλουμε μέσω DHL.Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε ένα specail ναυτιλία. Θα σας στείλουμε τα στοιχεία μέσα σε 7 ημέρες μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε το χρόνο παράδοσης για όλες τις διεθνείς αποστολές, λόγω διαφορών στην τελωνειακή εκκαθάριση φορές σε επιμέρους χώρες, η οποία μπορεί να επηρεάσει το πόσο γρήγορα το προϊόν επιθεωρείται. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι αγοραστές είναι υπεύθυνοι για όλες τις πρόσθετες τελωνειακές αμοιβές, έξοδα μεσιτείας, με δασμών και φόρων για την εισαγωγή στη χώρα σας. Αυτές οι πρόσθετες αμοιβές μπορούν να συλλέγονται κατά τη στιγμή της παράδοσης. Εμείς δεν θα επιστρέψει τα έξοδα αποστολής για την αρνήθηκε αποστολές. Επιστροφή Θα κάνουμε το καλύτερό μας για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας. Εμείς θα σας επιστρέψουμε εάν επιστρέψετε τα στοιχεία εντός 15 ημερών από την παραλαβή των στοιχείων της για οποιοδήποτε λόγο. Ωστόσο, ο αγοραστής θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία που επιστρέφονται είναι στην αρχική τους όρους.αν τα στοιχεία χαλασμένα ή που χάνονται κατά την επιστροφή, ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για τέτοια ζημία ή απώλεια, και δεν θα δώσει στον αγοραστή την πλήρη επιστροφή χρημάτων. Ο αγοραστής πρέπει να προσπαθήσει να αρχειοθετήσει μια αξίωση με τη λογιστική επιχείρηση για να ανακτήσει το κόστος της ζημίας ή της απώλειας. Ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για τα έξοδα αποστολής για να επιστρέψετε τα στοιχεία. Τοποθέτηση Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας εάν δεν είστε σίγουροι για το αν τα στοιχεία μας μπορεί να χωρέσει τα οχήματα σας. Όχημα Χρόνια ίσως διαφορετικά σε επιμέρους χώρες. Σχόλια η ικανοποίηση Σας και η θετική ανατροφοδότηση είναι πολύ σημαντική για εμάς. Παρακαλώ μας αφήστε το θετικό ανατροφοδοτεί και 5 αστέρια εάν είστε ικανοποιημένοι με τα στοιχεία μας και τις υπηρεσίες μας. Αν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα με τα προϊόντα μας ή τις υπηρεσίες μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με προτού να αφήσετε αρνητικός ανατροφοδοτήστε. Θα κάνουμε το καλύτερό μας για να λύσουμε οποιαδήποτε προβλήματα.

Ετικέτες: περιποίηση αυτοκόλλητη ετικέττα, περιποίηση εσωτερικού, περιποίηση κάλυψη, Φθηνά περιποίηση αυτοκόλλητη ετικέττα, Υψηλής Ποιότητας περιποίηση εσωτερικό, Κίνα περιποίησης κάλυψη Προμηθευτές.

 • M4-Έτος: Δύο χιλιάδες δεκαπέντε
 • Τύπος Στοιχείων: Καθίσματα, Πάγκοι & Αξεσουάρ
 • Υλικό Τύπος: Ίνα άνθρακα
 • Πρότυπο Όνομα: ZRBMWF8XSB01
 • Εμπορικό Σήμα: ZIERAUTO
 • Για Μάρκες Αυτοκινήτων/Μοντέλο: BMW
 • BMW Μοντέλο: M4
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Τύπος Μονάδας: Σύνολο
 • Βάρος Συσκευασίας: 2.5kg (5.51lb.)
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 60cm x 16cm x 30cm (23.62in x 6.30in x 11.81in)