Φορητός εξαγνιστής νερού για τη στρατοπέδευση πεζοπορία ψάρεμα,έκτακτης ανάγκης/καταστροφών, την επιβίωση φίλτρο νερού/σύστημα διήθησης
€34.97

Φορητός εξαγνιστής νερού για τη στρατοπέδευση πεζοπορία ψάρεμα,έκτακτης ανάγκης/καταστροφών, την επιβίωση φίλτρο νερού/σύστημα διήθησης

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a1727

Επιβίωση Φορητό Φίλτρο Νερού με 0.01 micron Φίλτρο με Μέγεθος Πόρων - το Μικρότερο φίλτρο με μέγεθος πόρων σε φορητό φίλτρο νερού της αγοράς .

Miniwell L610 φορητό φίλτρο νερού δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να πίνουν καθαρό μεγάλη γεύση του νερού από ανανεώσιμες φυσικές πηγές γλυκού νερού. Είναι αποτελεσματικό ενάντια σε βακτήρια (Σαλμονέλα, η Χολέρα, η E. coli, κ. λπ.), πρωτόζωα κύστεις, και ιός, επίσης αφαιρεί το υπολειμματικό χλώριο, δυσάρεστη γεύση, οσμή και χρώμα. Miniwell φορητό φίλτρο νερού είναι ιδανική για πεζοπορία και κάμπινγκ, τα ταξίδια, την ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης και επιβίωσης. Επειδή L610 είναι φορητό και ελαφρύ, είναι επίσης μεγάλη για τους ταξιδιώτες που δεν θέλουν να εξαρτώνται από την ποιότητα του τοπικού νερού.

Προδιαγραφή:

Πρότυπο

L610

Φίλτρο Με Μέγεθος Πόρων

0.01 micron

Μέγεθος

165*50*85mm

NW

245g

GW

445g

Ροή Του Νερού

0.5 L (0.13 gal)/min

Ικανότητα

1000L

Υλικό

ABS , Ίνα Άνθρακα, UF(ιατρικός βαθμός)

Αξεσουάρ

Εισόδου και Εξόδου Σωλήνα, Τσάντα Υφάσματος, η Διδασκαλία

Χαρακτηριστικά:

Το μικρότερο Φίλτρο με Μέγεθος Πόρων 0.01 micron

Αφαιρεί το 99,9% των Πλωτών Βακτήρια και ακόμη και Ιούς.

Αφαιρεί 99% Κάδμιο, Μόλυβδος, Υδράργυρος (Heavy Metal).

Superior Διήθηση Ικανότητα: 1000 Λίτρα.

Ενισχυμένη Μείωση της Χλώριο, κακή γεύση, Δυσάρεστη Γεύση, Οσμή και Χρώμα.

Διατηρεί τα Ωφέλιμα Μέταλλα στο Νερό.

Replaceable κασέτες φίλτρων

Πιστοποιημένη από το FDA CE SGS

Διάρκεια Ζωής: 5 χρόνια(Μετά το Αρχικό Βρέξιμο: 3 έτη)

Δομές:

3 στάδια φιλτραρίσματος διαδικασία miniwell L610 μηχανικά φίλτρα φρέσκο τρεχούμενο νερό σε μεγάλη γεύση του νερού. Δεν απαιτεί χημικά, ηλεκτροπαραγωγής ή το UV φως για να λειτουργήσει.

Στάδιο 1: 0.1 Micron UF Προ-Φίλτρο φραγμών s άμμο, σκουριά, λάσπη, σκουλήκια, τα βακτήρια και τα άλλα μεγάλα μόρια που μπορεί να φράξει το σύστημα. Βοηθά να παρατείνει το φίλτρο άνθρακα (στάδιο 2) και UF μεμβράνη (στάδιο 3) ζωή ικανότητα.

Στάδιο 2: Φίλτρο Ινών Άνθρακα έντονα αφαιρεί την δυσάρεστη γεύση τις μυρωδιές και υπολειμματικού χλωρίου στο ακατέργαστο νερό, ακόμα και τα βαριά μέταλλα (Μόλυβδος, Υδράργυρος, Κάδμιο), χάρη στην μεγάλη επιφάνεια των ινών άνθρακα.

Στάδιο 3: 0.01 micron μέγεθος πόρων διήθησης του Miniwell L610 φίλτρο UF, έχει υψηλή αποτελεσματικότητα στην αφαίρεση πρωτόζωα (για παράδειγμα, Cryptosporidium, Giardia) και βακτήρια (για παράδειγμα, Campylobacter, Salmonella, Shigella, E. coli), επίσης, την αποτελεσματικότητα στην αφαίρεση ιών γνωστό (για παράδειγμα, Εντερική, Ηπατίτιδα Α, Norovirus, Rotavirus)". Προσφέρει 1000 Λίτρα ασφαλές πόσιμο νερό.

UF χαρακτηριστικά:

Το L610 Υπερ-διήθηση διαθέτει state-of-the-art UF Κοίλο Τεχνολογίας Ινών μεμβρανών στο επίπεδο του 0.01 micron. Το νερό κυλάει μέσω των πόρων από το εξωτερικό-μέσα από τη μεμβράνη τοίχο υπό χαμηλή πίεση. Τα αιωρούμενα σωματίδια και τα υλικά υψηλού μοριακού βάρους δεν είναι σε θέση να περάσει μέσα από το 0.01 micron UF μεμβράνη, αφήνοντας σας με μόνο φρέσκο καθαρό νερό και ωφέλιμα μεταλλικά στοιχεία. Το δείγμα τεχνολογία χρησιμοποιείται για να παραγάγει το καθαρό νερό σε ιατρικές εγκαταστάσεις και σε μεγάλες δημοτικές μονάδες επεξεργασίας νερού.

Επίσης, η μεμβράνη UF είναι πίσω ξεπλένεται για να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής. L610 UF φίλτρο εξωτερικό-στη διαμόρφωση μεγιστοποιεί την ευκολία της λείανσης. UF μεμβράνη απόδοση μπορεί να διατηρηθεί πολύ περισσότερο από ό, 1000Liters εάν το καθάρισμα είναι κατάλληλη.

Ετικέτες: εξαγνιστής νερού, εξαγνιστής νερού φίλτρο, φίλτρα εξαγνιστών, Φτηνές εξαγνιστής νερού, Υψηλής Ποιότητας εξαγνιστής νερού φίλτρο, Κίνα φίλτρα εξαγνιστών Προμηθευτές.

 • Τύπος: Φίλτρο Νερού
 • Εμπορικό Σήμα: miniwell
 • Ροή του νερού: 0.5 L (0.13 gal)/min
 • Μειώνει Τη Δυσάρεστη Γεύση Και Οσμή: Ναι
 • Ικανότητα Διήθησης: 1000 Λίτρα
 • Όνομα: Φορητό Φίλτρο Νερού
 • Υλικό: ABS , Ίνα Άνθρακα, UF(ιατρικός βαθμός)
 • Καθαρό Βάρος: 245 g
 • Κασέτα Φίλτρων Αναπληρώσιμη: Ναι
 • Το στάδιο της Κασέτας Φίλτρων : 3
 • Firltration Μέγεθος Πόρων: 0.01 micron
 • Μέγεθος: 165*50*85mm
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.46kg (1.01lb.)
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 22cm x 13cm x 11cm (8.66in x 5.12in x 4.33in)