Για VIVO X7 Επίδειξη LCD+Touch Screen+Frame+Εργαλεία Digitizer την Αντικατάσταση Συνελεύσεων Αξεσουάρ Για το Τηλέφωνο 5.2
€35.81

Για VIVO X7 Επίδειξη LCD+Touch Screen+Frame+Εργαλεία Digitizer την Αντικατάσταση Συνελεύσεων Αξεσουάρ Για το Τηλέφωνο 5.2"

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a7353

Για VIVO X7 Επίδειξη LCD+Touch Screen+Frame+Εργαλεία Digitizer την Αντικατάσταση Συνελεύσεων Αξεσουάρ Για το Τηλέφωνο 5.2"

100% Που Εξετάζεται Πριν Από Την Αποστολή!!!

Βίντεο ανίχνευσης παροχής ΔΩΡΕΆΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΊ ΕΡΓΑΛΕΊΑ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΜΕ TRACKING NUMBER

*Συμβατά Μοντέλα: Για VIVO X7 ,Δεν είναι συμβατή και με άλλα μοντέλα. *Ορισμένες επιλογές περιγραφή: Προσθέστε ταινία γυαλιού: γυαλί μετριασμένο ταινία *η Ναυτιλία λίστα 1 * Επίδειξη LCD + Οθόνη Αφής Αισθητήρας+S creen πλαίσιο Ενσωματωμένα συστατικά 1 * Σύνολο Εργαλείων, Όπως Δωρεάν Δώρα Και Μπορείτε να αγοράσετε το πρόσθετο μέρος του προϊόντος (1* γυαλί μετριασμένο ταινία )

Σημαντική σημείωση: Αυτή η οθόνη δεν είναι πρωτότυπο, τεχνολογία Οθόνης: TFT

Ειδική Σημείωση: 1. Μόλις η Αποστολή Έφτασε, παρακαλούμε να ΕΛΈΓΞΕΤΕ εάν τα προϊόντα σε ΚΑΛΉ κατάσταση και στη Συνέχεια Ανοίξτε.. 2. Όλα Οθόνη LCD που Εξετάζεται πριν από την αποστολή, Παρακαλώ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΉΣΕΤΕ πριν από τη Δοκιμή. Παρακαλούμε να συνδέσετε την οθόνη καλώδιο σύνδεσης με τη μητρική πλακέτα για τον έλεγχο, την ΕΓΓΎΗΣΗ ΆΚΥΡΗ αν LCD καταστραφεί μετά την Εγκατάσταση . Παραγγελίας Δεν Επιστρέφεται! 3. ΕΆΝ είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα, μετά τον έλεγχο. Στη ΣΥΝΈΧΕΙΑ, Μπορείτε να εγκαταστήσετε στο τηλέφωνό σας. Αλλά ΜΗΝ ΑΦΑΙΡΈΣΕΤΕ την ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΗ ετικέττα ΜΑΣ! (ΚΕΝΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΌΤΗΣΗΣ ΕΆΝ ΕΤΙΚΈΤΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΊ) 4. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή δεν είναι ικανοποιημένοι με τα προϊόντα μας, Επικοινωνήστε μαζί μας μέσα σε 3 ημέρες αφότου λάβατε τα προϊόντα,Παρακαλώ παρέχετε την εικόνα ή το βίντεο του προϊόντος, πρόβλημα,Ή θα θεωρήσει ότι τα προϊόντα που λαμβάνονται σε καλή κατάσταση και λειτουργεί καλά, όπως περιγράφεται. 5. ΑΝ LCD Ήδη Εγκατασταθεί και να βρει κάποιο θέμα. Παρακαλούμε να μας στείλετε πίσω μέσα σε 3 ημέρες. Ο τεχνικός μας θα το εξετάσω πλήρως και να σας δώσει την έκθεση για την ποιότητα.

*Q:Για την κακή pixel σημείο:>>

*Q * Είναι το όργανο ανίχνευσης το ίδιο με το αποτέλεσμα της δοκιμής εγκατασταθεί στο κινητό τηλέφωνο;>>

*Q:Σχετικά με το "χωρίς πλαίσιο" και με "καρέ" διαφορά:>>

*Q:Πολλές τηλέφωνο με 2.5 D Κυρτό Γυαλί,το γυαλί κάλυψη ταινιών της σε πλήρη οθόνη; >>

*Q: Σχετικά: γιατί η τιμή του προϊόντος έχει αλλάξει, η τιμή πώλησης είναι χαμηλότερη σήμερα >>

*Q:Σχετικά με την Αποστολή,pls ελέγξτε αυτό το link.>>

*Q:Σχετικά με την DHL την Παράδοση.>> D

*Q:Η οθόνη δεν συνάδει με την περιγραφή του web site σας;>>

Ετικέτες: οθόνη αφής, 2 οθόνη, συνέλευση οθόνης, Φτηνές οθόνη αφής, Υψηλός-Ποιότητα 2 οθόνη, Κίνα συνέλευση οθόνης Προμηθευτές.

 • LCD Κιτ: Ναι
 • Πρότυπος Αριθμός: Για VIVO X7
 • Συμβατό Εμπορικό Σήμα: VIVO
 • Εμπορικό Σήμα: joliwow
 • Οθόνη: > 3"
 • Ψήφισμα επίδειξης: 1920x1080
 • Χρώμα: μαύρος, άσπρος, μαύρος προσθέσετε ταινία γυαλιού, άσπρο προσθέσετε ταινία γυαλιού
 • Τύπος Οθόνης Αφής: Χωρητική Οθόνη
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 20cm x 16cm x 6cm (7.87in x 6.30in x 2.36in)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.13kg (0.29lb.)