Μοτοσικλέτα Μπροστά από το Φως Προβολέων Άνω Βραχίονα Σύζευξης Για YAMAHA YZFR1 YZF-R1 YZF R1 2004 2005 2006 04 05 06
€33.38 €30.04

Μοτοσικλέτα Μπροστά από το Φως Προβολέων Άνω Βραχίονα Σύζευξης Για YAMAHA YZFR1 YZF-R1 YZF R1 2004 2005 2006 04 05 06

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a7328

100% Ολοκαίνουργιο.

Χρώμα:Ως τις φωτογραφίες.

• Τακτοποίηση Για : YAMAHA

YZF-R1 2004-2006

1.Μην το αγοράσετε αν δεν επιβεβαιώσετε μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε, απλά ρωτήστε μας για λεπτομερή κατάρτιση για να διαπιστωθεί εάν είναι σε θέση. 2.Θα λάβετε το στοιχείο ίδια με τις φωτογραφίες. ίσως κάποια διαφορά στο χρώμα με το φως κατά τη διάρκεια της λήψης.

3.Εισαγωγικοί δασμοί, οι φόροι και οι δαπάνες δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή στοιχείων. Αυτό σημαίνει ναυτιλιακή εταιρεία θα χρεώσει τα τέλη αυτά αν θέλετε να πάρετε τα στοιχεία.

1.Ως καλός αγοραστής, μπορεί να μας δώσει θετική ανατροφοδότηση μετά από λάβετε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Πάντα έχουμε έκπτωση ή δώρο για τη δεύτερη-αγορά οι πελάτες που θα μας δώσει θετική ανατροφοδότηση. 2.Μας έδειξε ο χρόνος ναυτιλίας προς τους πελάτες, ώστε να μην μας αφήσεις αρνητικό feedback αν το πακέτο έφτασε αργά, προκαλείται από τη ναυτιλιακή εταιρία. 3.Μην διστάσετε να μας στείλετε email αν υπάρχουν ερωτήσεις, θα απαντήσουμε σε 12 ώρες. Μην ανοίξετε διαφοράς ή αφήστε αρνητικός ανατροφοδοτεί εύκολα , εμπιστευτείτε μας και στείλτε μας email άμεσα , όλα τα ζητήματα μπορούν να επιλυθούν . Alipay Προτιμάται. T T ,Δυτική Ένωση ,Paypal είναι επίσης αποδεκτές. 1.Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail εντός 30 ημερών, εάν χρειάζεστε μια επιστροφή. 2.Επιστροφή στοιχείο πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση, έστειλε το στοιχείο πίσω στη διεύθυνση που θα σου πω. 3.Τιμή αγοράς θα επιστραφεί, αλλά τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται εάν οι αγοραστές που αγοράζουν προϊόντα σε λάθος ,οι αγοραστές πρέπει να πληρώσουν την επιστροφή έξοδα αποστολής . 4.Οι αγοραστές μπορούν να απαιτούν την πλήρη επιστροφή περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής ή αλλαγής προϊόντων που προορίζονται για δωρεάν, αν δημοσιεύτηκε λάθος προϊόντα, έχασε το πακέτο από τη ναυτιλιακή εταιρία , κακής ποιότητας ή προϊόντων που έχουν σπάσει κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας(απαιτούν σαφείς εικόνες των προϊόντων και των συσκευασιών). 1.Χρόνος ναυτιλίας ως εξής: 2. Ίσως να υπάρχει κάποια καθυστέρηση, καθώς η ναυτιλιακή εταιρεία ή τελωνείο, εύχομαι επικοινωνήστε μαζί μας εάν η καθυστέρηση , αλλά όχι για να ανοίξει διαφορά, δεδομένου ότι δεν είναι δικό μας το λάθος. 3. Όταν επιλέγετε να δημοσιεύσετε από σαφή, μερικές φορές, δεν θα δημοσιεύσετε με courier που έχετε επιλέξει , επειδή θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εκκαθάριση των τελωνειακών, και ίσως ο χρόνος παράδοσης δεν είναι πιο γρήγορος

Ετικέτες: τη μοτοσικλέτα yamaha r1, yamaha yzf r1 μοτοσικλετών, r1 2004, Φτηνές τη μοτοσικλέτα yamaha r1, Υψηλής Ποιότητας yamaha yzf r1 μοτοσικλετών, Κίνα r1 2004 Προμηθευτές.

  • Πρότυπο Όνομα: Τετρακόσια είκοσι πέντε χιλιάδες εννιακόσια δεκατέσσερα
  • Τύπος Στοιχείων: Καλύπτει & Διακοσμητικά Σχήματα
  • Motobike Κάνει: Yamaha
  • Εμπορικό Σήμα: ΛΎΝΟΝΤΑΙ
  • Υλικό Τύπος: Αργιλίου
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 45cm x 26cm x 17cm (17.72in x 10.24in x 6.69in)
  • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
  • Βάρος Συσκευασίας: 0.7kg (1.54lb.)