Βισμούθιο Κρύσταλλα, Βισμούθιο Μετάλλων / Βισμούθιο πλινθωμάτων 1000g Υψηλής Αγνότητας 99.995% Δωρεάν αποστολή!
€34.09 €32.39

Βισμούθιο Κρύσταλλα, Βισμούθιο Μετάλλων / Βισμούθιο πλινθωμάτων 1000g Υψηλής Αγνότητας 99.995% Δωρεάν αποστολή!

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a6431

Άλλη επιλογή για σας, απλά κάντε κλικ σε αυτό, αν χρειάζεστε περισσότερα από 2kg ,pleaes επικοινωνήστε μαζί μας για τιμή! Η τιμή μπορεί να μειωθεί εάν μεγάλη ποσότητα!! ΑΠΛΆ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΊ!

Βισμούθιο Μετάλλων, 100g Υψηλής Αγνότητας 99.995% Δωρεάν αποστολή!

Βισμούθιο Κρύσταλλα, Βισμούθιο Μετάλλων / Βισμούθιο ingot1000g Υψηλής Αγνότητας 99.995% Δωρεάν αποστολή!

Βισμούθιο Κρύσταλλα, Βισμούθιο Μετάλλων / Βισμούθιο πλινθωμάτων 1000g Υψηλής Αγνότητας 99.995% Δωρεάν αποστολή!

Το βισμούθιο είναι ένα λευκό, κρυσταλλικό, εύθραυστο μέταλλο με μια ροζ χροιά, είναι το πιο διαμαγνητικό από όλα τα μέταλλα, και η θερμική αγωγιμότητα είναι μικρότερη από κάθε άλλο μέταλλο, εκτός από τον υδράργυρο. Έχει υψηλή ηλεκτρική αντίσταση, και την υψηλότερη επίδραση Αιθουσών του κάθε μετάλλου (που είναι, η μεγαλύτερη αύξηση στην ηλεκτρική αντίσταση, όταν τοποθετηθεί σε ένα μαγνητικό πεδίο). Το βισμούθιο είναι σταθερή στο οξυγόνο και το νερό, αλλά διαλύεται σε πυκνό νιτρικό αέρα. Όλα βισμούθιο άλατα σχηματίζουν αδιάλυτες ενώσεις, όταν τεθεί σε νερό.

Εφαρμογή:

Βισμούθιο μέταλλο που χρησιμοποιείται στην κατασκευή του χαμηλού σημείου τήξεως κολλήσεις και εύτηκτο κράματα, καθώς και χαμηλή τοξικότητα πυροβόλησε και αλιευτικά βαρίδια. Ορισμένες βισμούθιο ενώσεις είναι επίσης κατασκευάζονται και να χρησιμοποιούνται ως φαρμακευτικά προϊόντα. Η βιομηχανία κάνει χρήση βισμούθιο ενώσεις ως καταλύτες στην κατασκευή ακρυλονιτρίλιο, το αρχικό υλικό για συνθετικές ίνες και λάστιχα.

Φυσικές και χημικές δείκτη: Σημείο Τήξης (°K): 544.5 Σημείο Βρασμού (°K): 1883 Εμφάνιση: Σκληρά, εύθραυστα, χάλυβα-γκρι μεταλλικό με ροζ χροιά Ατομική Ακτίνα (pm): 170 Ατομικής Όγκος (cc/mol): 21.3 Ομοιοπολική Ακτίνα (pm): 146 Ατομικό Αριθμό: 83 Ατομικό Βάρος: 208.98037 Στοιχείο Ταξινόμηση: Άλλο Μέταλλο που Ανακαλύφθηκε Από: Γνωστή για τους αρχαίους. Ανακάλυψη Ημερομηνία: n/a (Άγνωστο) Όνομα Προέλευσης: γερμανικά: bisemutum, (λευκή μάζα), Τώρα γράφεται wismut. Πυκνότητα (g/cc): 9.8

Το πακέτο περιλαμβάνει:

1000g Βισμούθιο μετάλλων

Οι εικόνες είναι μόνο για την αναφορά σας, δεν είναι το ίδιο βάρος όπως περιγραφή:

Καλή Ανατροφοδότηση

Το Εργαστήριο μας και τα προϊόντα

Ετικέτες: κρύσταλλο κρυστάλλου, μεταλλική ράβδο, κρύσταλλο g, Το φτηνό κρύσταλλο κρυστάλλου, Υψηλής Ποιότητας μεταλλική ράβδο, Το κρύσταλλο της κίνας g Προμηθευτές.

  • Διαστάσεις: ακανόνιστα κομμάτια
  • Όνομα: Βισμούθιο Μετάλλων
  • DIY Προμήθειες: Μεταλλουργίας
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Βάρος Συσκευασίας: 1.15kg (2.54lb.)
  • Τύπος Μονάδας: Πακέτο
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 18cm x 10cm x 8cm (7.09in x 3.94in x 3.15in)