Ευρύ Φάσμα Εμπορικό σήμα 0~14 Εργαστήριο Ηλεκτρόδιο pH CT-1003 PH Σύνθετο Ηλεκτρόδιο Με BNC Βύσμα Κατάλληλο Για Χρήση 7/24
€21.97 €19.99

Ευρύ Φάσμα Εμπορικό σήμα 0~14 Εργαστήριο Ηλεκτρόδιο pH CT-1003 PH Σύνθετο Ηλεκτρόδιο Με BNC Βύσμα Κατάλληλο Για Χρήση 7/24

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a7322

Υψηλός-Ποιότητα!!! Ευρύ Φάσμα Εμπορικό σήμα 0~14 Εργαστήριο Ηλεκτρόδιο pH CT-1003 PH Σύνθετο Ηλεκτρόδιο Με BNC Βύσμα Κατάλληλο Για Χρήση 7/24

Λεπτομερής περιγραφή: Όνομα Προϊόντων:Ηλεκτρόδιο pH CT-1003 Ερώτημα λέξεις-κλειδιά: το ηλεκτρόδιο pH Εργαστήριο ηλεκτρόδιο PH PH σύνθετο ηλεκτρόδιο 1 ηλεκτρόδιο PH όνομα προϊόντων: CT-1003 Εργαστήριο ηλεκτρόδιο PH 2 Προϊόντα: CT-1003PH σύνθετο ηλεκτρόδιο PH pH ηλεκτρόδιο υάλου και αργύρου-χλωριούχου αργύρου ηλεκτρόδιο αναφοράς σύνθετο κέλυφος οξύ και υψηλής θερμοκρασίας γυαλιού καταστολή συνεχή 24ωρη εργασία. Είναι ένας μετρητής pH που μετρά το βασικό στοιχείο, για τη μέτρηση του pH σε υδατικό διάλυμα των ιόντων υδρογόνου σε βάθος, που χρησιμοποιείται ευρέως στη χημική βιομηχανία, φαρμακευτική βιομηχανία και την έρευνα utilities PH ανίχνευσης. 3 ηλεκτρόδιο PH Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Όταν το ηλεκτρόδιο PH που χρησιμοποιήθηκαν για το πρώτο ή μακριά από το σπίτι χωρίς, ενεργοποιείται 2 ώρες ηλεκτροδίων μπάλα εμποτισμένο σε 3.3 N διάλυμα χλωριούχου καλίου Σινο-γαλλικές Μέτρησης θα πρέπει να πλένονται με απεσταγμένο νερό και σκουπίστε με χαρτί φίλτρου για να αποτρέψει τις ακαθαρσίες στο ηλεκτρόδιο λάμπα και την επαφή του υγρού Υπουργείο θα πρέπει επίσης να είναι βυθισμένο στο διάλυμα δοκιμής εντός Της CT-1003pH σύνθετο ηλεκτρόδιο, που δεν πρέπει να προστίθεται προς το εξωτερικό του διαλύματος αναφοράς. CT-1003C pH το σύνθετο ηλεκτρόδιο πρέπει να προστεθεί 3.3 N KCL έξω από το διάλυμα αναφοράς. 4 το ηλεκτρόδιο PH τεχνολογία δείκτες: Μοντέλο CT-1003 Θερμοκρασία (ºC) 0-50C Σύνδεση μορφή Μηδέν ποτενσιόμετρο (PH) 7±1 PH εύρος 0 ~14 Αλκαλικό σφάλμα (mV) ≤15 Εσωτερική resistanceMΩ(25 ° C) ≤250 Θεωρητικό ποσοστό πλαγιά% ≥97 Τελικοί Φραγμοί BNC βύσμα Η επαναληψιμότητα (pH): ≤0.017 Μέγεθος 160*12mm i55. Ηλεκτρόδιο PH εγκατάσταση: υλικά Σκαλωσιάς. 6. Διατάζει τον οδηγό: ηλεκτρόδιο PH και μέσο καλώδιο βούλωμα: συνδετήρας BNC * Y λεπίδες, καρφίτσες.

Αποστολή:

Όταν κάνετε μια παραγγελία,θα σας στείλουμε τα στοιχεία μέσα σε 3 ημέρες μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε το χρόνο παράδοσης για όλες τις διεθνείς αποστολές, λόγω διαφορών στην τελωνειακή εκκαθάριση φορές σε επιμέρους χώρες, η οποία μπορεί να επηρεάσει το πόσο γρήγορα το προϊόν επιθεωρείται.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι αγοραστές είναι υπεύθυνοι για όλες τις πρόσθετες εκτελωνισμό, εκτελωνισμού, τέλη, δασμούς και φόρους για την εισαγωγή στη χώρα σας. Αυτές οι πρόσθετες αμοιβές μπορούν να συλλέγονται κατά τη στιγμή της παράδοσης. Εμείς δεν θα επιστρέψει τα έξοδα αποστολής για την αρνήθηκε αποστολές.

Εγγύηση & Συντήρηση:

Προσφέρουμε τις 15 ημέρες δωρεάν αντικατάσταση. Οι αγοραστές μπορεί να ζητήσει την αντικατάσταση μέσα σε 7 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος. Ο αγοραστής πρέπει να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική συνθηκών για εμάς και θα πρέπει να φέρει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή.

Σχόλια:

Η ικανοποίηση σας και η θετική ανατροφοδότηση είναι πολύ σημαντική για εμάς. Παρακαλώ μας αφήστε το θετικό ανατροφοδοτεί και 5 αστέρια εάν είστε ικανοποιημένοι με τα στοιχεία μας και τις υπηρεσίες μας.

Το Πιο Σημαντικό!!!

Αν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα με τα προϊόντα μας ή τις υπηρεσίες μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή για πρώτη φορά πριν μπορείτε αφήστε αρνητικός ανατροφοδοτεί.

Ετικέτες: ηλεκτροδίων δεκάδων, ηλεκτροδίων μασάζ, καλώδιο ηλεκτροδίων, Φτηνές ηλεκτροδίων δεκάδων, Υψηλής Ποιότητας ηλεκτροδίων μασάζ, Κίνα καλώδιο ηλεκτροδίων Προμηθευτές.

  • Πρότυπος Αριθμός: CT1003
  • Τύπος Επίδειξης: Ψηφιακή
  • Εμπορικό Σήμα: Kedida
  • Με Το Backlight Ή Όχι: No
  • DIY Προμήθειες: Υδραυλικά
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 15cm x 8cm x 5cm (5.91in x 3.15in x 1.97in)
  • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
  • Βάρος Συσκευασίας: 0.25kg (0.55lb.)