Μπαταρία Samsung τον πυρήνα του tocpon BT-66Q Λι-ιονική μπαταρία (7.2 V 2500mAh) Για TOPCON σύνολο total Station
€26.87 €23.91

Μπαταρία Samsung τον πυρήνα του tocpon BT-66Q Λι-ιονική μπαταρία (7.2 V 2500mAh) Για TOPCON σύνολο total Station

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a2166

BT-66Q Λι-ιονική μπαταρία (7.2 V 2500mAh) Για TOPCON σύνολο total Station

1.BT-61Q,BT61Q, BT-62Q,BT62Q, BT-65Q,BT65Q

BT-66Q,BT66Q, Π. Χ.-30,BC30, BT-30,BT30

2. Τύπος μπαταριών : Λι-ιόν

3. Τάση και ικανότητα : 7.2 V/2500mah;

4. άφθονο απόθεμα,

5. ολοκαίνουργιο και υψηλής ποιότητας

6. μαζική αγορά , ευνοϊκές τιμές .

ναυτιλία

Θα τακτοποιήσουμε τη ναυτιλία για σας μέσα σε 48 Ώρες μετά από την πληρωμή που καθαρίζεται, εκτός από τις διακοπές.

-Στέλνουμε μόνο την επιβεβαιωμένη διεύθυνση που παρέχεται από το PayPal. Πριν πληρώσω, παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνσή σας στο PayPal ταιριάζει με τη διεύθυνση που θέλετε να πλοίο. Αν όχι, παρακαλούμε ενημερώστε μας πριν από μας έστειλε το πακέτο, ή δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια. ελπίζω να μπορείς να καταλάβεις.

Για τους αγοραστές:

1: Ως ένα νέο ebay πωλητή, θα σας ζητήσουμε να σεβαστείτε την προσπάθεια, Αν κερδίσει το στοιχείο, παρακαλούμε να πληρώσει ένα χρηματικό ποσό για τα κέρδη σας μέσα σε 3 ημέρες. αν όχι, θα σας στείλουμε ένα e-mail για να σας το υπενθυμίσει. Ευχαριστώ για τη συνεργασία σας θα αρμονία πολύ!!!!!

2: παρακαλώ μας αφήστε το θετικό ανατροφοδοτεί, αφού έλαβε το πακέτο μας θα είναι ικανοποιημένοι με αυτό. όπως γνωρίζετε, κάθε πωλητή που δουλεύει σκληρά για τα θετικά σχόλια. εμείς θα κάνουμε το ίδιο, όσο πιο σύντομα μπορούμε.

3.Αν έχετε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν από την αναχώρηση μια αρνητική ανατροφοδότηση. Αφήνει τις αρνητικές ανατροφοδοτήσεις δεν θα επιλύσει τα προβλήματα. Η επικοινωνία μεταξύ του πωλητή και του αγοραστή είναι πιο σημαντική και αποτελεσματική από ό, αφήνει αρνητικός ανατροφοδοτεί.

4.Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κρατήσει σε επαφή κατά τη διάρκεια της συναλλαγής, εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη λίστα το στοιχείο, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας ενημερώσει, είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε τη συμφωνία να λύσουν το πρόβλημα.

Ετικέτες: total station, σταθμοί συνολικής, συνολικά σταθμό topcon, Φτηνές total station, Υψηλής Ποιότητας σταθμούς συνολικής, Κίνα σύνολο σταθμό topcon Προμηθευτές.

  • DIY Προμήθειες: Ηλεκτρική
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Βάρος Συσκευασίας: 0.3kg (0.66lb.)