ΣΥΝΕΧΈΣ ρεύμα DPS5005 Σταθερό ρεύμα Τάσης Βήμα-κάτω από το Προγραμματίσημη παροχή Ηλεκτρικού Ρεύματος ενότητας buck μετατροπέας Τάσης χρώματος LCD βολτόμετρο
€23.60 €21.24

ΣΥΝΕΧΈΣ ρεύμα DPS5005 Σταθερό ρεύμα Τάσης Βήμα-κάτω από το Προγραμματίσημη παροχή Ηλεκτρικού Ρεύματος ενότητας buck μετατροπέας Τάσης χρώματος LCD βολτόμετρο

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a4243

Σταθερό Σταθερό Ρεύμα Τάσης

Ο Προγραμματίσημος Έλεγχος Παροχής Ηλεκτρικού Ρεύματος Ενότητας

Πρότυπο προϊόντων: DPS5005

Γενικές Πληροφορίες

Η σταθερή τάση και σταθερό τρέχον προγραμματίσημη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ελέγχου ενότητα βάλτε τη συλλογή αναλογική ενσωμάτωση και ψηφιακός έλεγχος λειτουργίες σε μία. Η διευθετήσιμη τάση παραγωγής εύρος 0-50.00 V, βήμα 0.01 V. Η διευθετήσιμη σειρά ρευμάτων παραγωγής είναι 0-5.000, βήμα 0.001 Α. η ενότητα Αυτή έχει δύναμη-κάτω αποθηκεύονται λειτουργία και μπορεί να αποθηκεύσει από 10 ομάδες προκαθορισμένη τιμή. Και έχει επίσης τη λειτουργία της εξαγωγής γρήγορα δύο ομάδες με την αποθηκευμένη τιμή. Σε σύγκριση με την παραδοσιακή αναλογική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, είναι πιο βολικό να γρήγορα να εξαγάγετε την τάση ή το ρεύμα που απαιτείται. Επίδειξη LCD για την ενότητα έχει τη λειτουργία ψηφιακό βολτόμετρο και αμπερόμετρο. Μπορείτε να δείτε την προκαθορισμένη τάση, τάση εισόδου, τάση εξόδου, το προκαθορισμένο ρεύμα, ρεύμα, ισχύς, κλπ. για την παραγωγή μέλος υπενθυμίσω περιοχή, μπορείτε να δείτε ότι η παραγωγή ανοίγει ή όχι, η κατάσταση σταθερή τάση και σταθερή τρέχουσα παραγωγή τους είναι φυσιολογικό ή όχι, το κλειδί είναι κλειδωμένο ή όχι, και την τρέχουσα ομάδες δεδομένων που χρησιμοποιείται. Για τη ρύθμιση της διεπαφής δεδομένων, μπορείτε να ρυθμίσετε την υπέρταση τιμή, overcurrent αξία, πάνω-αξία δύναμης, το σύνολο δεδομένων και τη φωτεινότητα της οθόνης LCD. Η ενότητα αυτή έχει πολλά πλεονεκτήματα, μικρό μέγεθος, προηγμένη λειτουργία, καλή οπτική επίδραση, υψηλή λειτουργικότητα, υψηλής ακρίβειας, που χρησιμοποιείται ανεξάρτητα, να παρεμβολή στη συσκευή και να εφαρμοστεί ευρέως.

Τεχνικές παράμετροι

Σειρά τάσης εισαγωγής: 6.00-55.00 Β σειρά τάσης Παραγωγής: 0V-50.00 V

Ρεύμα παραγωγής: 0-5.000 σειρά δύναμης Παραγωγής: 00.00-250.0 W

Βάρος προϊόντος: περίπου 113g Διάσταση Προϊόντων: 79*43*48(mm) (L*W*H)

Ανοικτό μέγεθος: 71mm*39mm τάση Παραγωγής ψήφισμα: 0.01 V

Ρεύμα παραγωγής ψήφισμα: 0.001 A Τάση Παραγωγής ακρίβεια: ± (0.5% + 1 ψηφίο)

Ρεύμα παραγωγής ακρίβεια: ± (0.5% + 2 ψηφία)

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η τάση εισόδου είναι 1, 1 φορές υψηλότερη από την τάση εξόδου. Κάτω από τη μεγάλη παρούσες συνθήκες, να δώσουν προσοχή για την αποβολή θερμότητας.

Ετικέτες: lcd βολτόμετρο, ρεύμα τάσης, τάση ρεύματος, Φτηνές lcd βολτόμετρο, Υψηλής Ποιότητας ρεύμα τάσης, Κίνα τάση ανεφοδιασμού Προμηθευτών.

 • Κατηγορία Ακρίβειας: +/-1%
 • Τύπος Επίδειξης: Αναλογική και Ψηφιακή
 • DIY Προμήθειες: Ηλεκτρική
 • Μέτρηση της σειράς: 0-50V
 • Πρότυπος Αριθμός: D5050
 • Εμπορικό Σήμα: SJAMING
 • Παροχή Ηλεκτρικού Ρεύματος: DC
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.015kg (0.03lb.)
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι