Το κέντρο πόλο κυψέλες Μέτρησης ράβδων ινών Άνθρακα ράβδο αλφάδι Φυσαλίδας Χαρτογράφηση αξεσουάρ
€5.28 €2.69

Το κέντρο πόλο κυψέλες Μέτρησης ράβδων ινών Άνθρακα ράβδο αλφάδι Φυσαλίδας Χαρτογράφηση αξεσουάρ

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a5400

Το κέντρο πόλο κυψέλες Μέτρησης ράβδων ινών Άνθρακα ράβδο αλφάδι Φυσαλίδας Χαρτογράφηση αξεσουάρ

Σχετικά Με Την Εταιρεία

Είμαστε ειδικευμένοι στην παραγωγή και το μάρκετινγκ της εταιρείας.

Έχουμε περισσότερα από 500 είδη των προϊόντων. Περιλαμβάνουν το γυαλί επίπεδο φούσκα σειρά, μέταλλο επίπεδο φούσκα σειρά, Πλαστικό επίπεδο φούσκα σειρά, ηλεκτρονικό επίπεδο φούσκα σειρά, ηλεκτρονικό αισθητήρα στάθμης σειρά και ηλεκτρονικό επίπεδο αντισταθμιστή σειράς κ. λπ.

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στην έρευνα και χαρτογράφηση του κλάδου, όργανο λέιζερ βιομηχανία, ζύγισης, συσκευές βιομηχανία, ηλεκτρική βιομηχανία εργαλειομηχανών, μηχανική βιομηχανία, η αεροδιαστημική και στρατιωτική κ. λπ.

Εάν χρειάζεστε την ειδική τύπους του κάθε προϊόντος, Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ελεύθερα.

Πληρωμή

Δεχόμαστε Alipay, Δυτική Ένωση, TT. Όλες οι σημαντικές πιστωτικές κάρτες γίνονται αποδεκτές μέσω της ασφαλούς ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ επεξεργαστών πληρωμής;

Αν δεν μπορείτε να την ολοκλήρωση της παραγγελίας αμέσως μετά την παραγγελία τελειώνοντας, σας παρακαλώ να περιμένετε για λίγα λεπτά και προσπαθήστε ξανά οι Πληρωμές πρέπει µατpiιηθε εντός 5 ημερών.

Αποστολή

Θα στείλει το πακέτο σε 1-5 εργάσιμες Ημέρες για τις διαταγές σας. Όλα τα Στοιχεία που συνήθως αποστέλλονται με ChinaPost αεροπορικό Ταχυδρομείο ή e-Πακέτο.Οι ρώσοι πελάτες μας χρησιμοποιούν γενικά Posti Φινλανδία ρωσική Αέρα.

Αν δεν έχετε λάβει την αποστολή σας μέσα σε 30 ημέρες από την πληρωμή, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο χρόνο. Θα παρακολουθείτε την αποστολή και να πάρει πίσω σε σας το συντομότερο δυνατόν με απάντησή του. Η ικανοποίηση σας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή και δύναμη!

Σημείωση: Πρέπει μόνο να το στείλετε στην διεύθυνση της παραγγελίας. Αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για τυχόν φόρους, τελωνεία και άλλες χρεώσεις που παράγεται στη χώρα του αγοραστή!

Επιστροφής & Επιστροφή

Παρέχουμε την Εξουσιοδότηση 180 Ημερών για όλα τα προϊόντα που απαριθμούνται.Εάν λάβετε ένα defectve, μπορεί να επιστραφεί εντός 10 ημερών μετά την υπογραφή του πακέτου.

Παρακαλώ να σημειωθεί ότι το επιστρεφόμενο στοιχείο πρέπει να είναι στην αρχική συνθηκών και του αγοραστή θα πρέπει να γυμνά της επιστροφής στέλνοντας αμοιβή.

Σχόλια

Σας ικανοποίηση και τα θετικά σχόλια μας θα είναι η καλύτερη απόδοση για την εξυπηρέτηση σας. Εάν αισθάνεστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας, παρακαλώ μας αφήστε το θετικό ανατροφοδοτεί. Τα σχόλιά σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και θα μας βοηθήσει να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν από την υποβολή αρνητικής ανάδρασης. Όταν υπάρχει ένα πρόβλημα αναφερθεί, όλα τα επιτελεία μας, θα δοκιμάσουμε το καλύτερο για να σας βοηθήσει έξω από το πρόβλημα παρουσιάστηκε. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Για Το Χρόνο Εργασίας

8:30-12:00, 14:00-18:00 ΜΜ, δευτέρα έως παρασκευή

9:30-12:00 το πρωί του σαββάτου

Ετικέτες: Apopsi.news, Apopsi.news, Online αγορές, Αυτοκίνητα, Τηλέφωνα & Αξεσουάρ, Υπολογιστές & Ηλεκτρονικά, Μόδας, Ομορφιά & Υγεία, Το Σπίτι & Τον Κήπο, Παιχνίδια & Αθλητισμού, Γάμοι & Εκδηλώσεις.

  • Πρότυπος Αριθμός: JS-85
  • Εμπορικό Σήμα: HACCURY
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
  • Βάρος Συσκευασίας: 0.1kg (0.22lb.)
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)