Ψηφιακός Τοίχος Τοποθετεί την Ποιότητα του Εσωτερικού Αέρα Θερμοκρασίας RH του CO2 Διοξειδίου του Άνθρακα Μετρητής οργάνων Ελέγχου Ελεγκτή Αισθητήρα 0~2000ppm Σειρά
€113.15

Ψηφιακός Τοίχος Τοποθετεί την Ποιότητα του Εσωτερικού Αέρα Θερμοκρασίας RH του CO2 Διοξειδίου του Άνθρακα Μετρητής οργάνων Ελέγχου Ελεγκτή Αισθητήρα 0~2000ppm Σειρά

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a3407

Ψηφιακός Τοίχος Τοποθετεί την Ποιότητα του Εσωτερικού Αέρα Θερμοκρασίας RH του CO2 Διοξειδίου του Άνθρακα Μετρητής οργάνων Ελέγχου Ελεγκτή Αισθητήρα 0~2000ppm Σειρά

Ο βιομηχανικός τοίχος τοποθετεί τον Αισθητήρα CO2 & Ελεγκτής έχει σχεδιαστεί για γρήγορη και ακριβή μέτρηση του CO2 επίπεδο, η υγρασία και οι θερμοκρασίες του αέρα, το σημείο δρόσου και υγρού βολβού. Itmonitors συγκέντρωση CO2 επίπεδο και να ελέγχει το σύστημα εξαερισμού όπως κλιματισμό να λειτουργήσει μόνο όταν είναι απαραίτητο, χωρίς την ανάγκη για επιβάτη παρέμβασης. Με το Όργανο ελέγχου του CO2 & Ελεγκτής εξασφαλίζεται με έναν υγιεινό χώρο εργασίας που απαιτεί ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα η διατήρηση της Ποιότητας του Εσωτερικού Αέρα (IAQ). Έχει 100V-240V εισαγωγή δύναμης και τον Προσαρμοστή Δύναμης με ΗΠΑ, το ηνωμένο βασίλειο, την αυστραλία και την Ευρωπαϊκή πρίζα.

Ο μετρητής έχει σχεδιαστεί με ενσωματωμένο ρελέ, το οποίο μπορεί να συνδεθεί με την Ποιότητα του Εσωτερικού Αέρα (IAQ) σύστημα για να ελέγξει το άνοιγμα και το κλείσιμο του συστήματος. Επίσης, σας επιτρέπει να ορίσετε 2 όρια, το ανώτερο όριο ή η μέγιστη συγκέντρωση CO2 και το κατώτατο όριο ή τη φυσιολογική συγκέντρωση CO2 επίπεδο. Επιπλέον, έχει επίσης ένα ηχητικό και οπτικό συναγερμό που προειδοποιεί κάθε φορά που η συγκέντρωση CO2 επίπεδο που υπερβαίνει το όριο και θα σταματήσει μόνο όταν το CO2 πάει πίσω σε κανονικό επίπεδο ή ένα πλήκτρο έχει πατηθεί.

Για παράδειγμα, η κύρια μονάδα είναι συνδεδεμένη σε ένα σύστημα εξαερισμού (π. χ.: air-condition). WhenCO2 αναγνώσεις πάει πάνω από το άνω όριο, ένα μπιπ θα ακουστεί, η λυχνία LED θα αναβοσβήνει και το ρελέ θα ενεργοποιηθεί αυτόματα και στέλνει ένα σήμα εξόδου, έτσι ώστε ο ανεμιστήρας θα πρέπει να ενεργοποιήσετε. Και μόλις CO2reading πέσει κάτω από το κάτω όριο ή να συμπληρώσει την κανονική συγκέντρωση CO2, ο βομβητής θα σταματήσει να αναβοσβήνει το, θα σταματήσει και το ρελέ θα στείλει ένα σήμα εξόδου πάλι, για να κλείσετε ή να απενεργοποιήσετε τον ανεμιστήρα.

Όταν η μονάδα παίρνει ένα υψηλό ανάγνωση του CO2 και δεν υπάρχει σύστημα εξαερισμού που επισυνάπτεται, ο χρήστης θα ειδοποιηθεί μέσω τον ήχο αφύπνισης και αναβοσβήνει το φως των ΟΔΗΓΉΣΕΩΝ και θα σταματήσει αυτόματα μόλις συγκέντρωση CO2 πάει πίσω σε κανονικό επίπεδο ή ένα πλήκτρο έχει πατηθεί.

Επιπλέον, έχει το PC Link που μπορεί να στείλει δεδομένα που συλλέγονται απευθείας στον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ σας για την on-line καταγραφή και ανάλυση δεδομένων μέσω του προαιρετικά RS-232 διεπαφή και το λογισμικό (δεν περιλαμβάνεται στο σύνολο).

Τομείς Εφαρμογής:

Νοσοκομεία, Γραφεία, Σχολεία, Θέατρα, Τους Εσωτερικούς Αθλητικούς Χώρους, Ψηλά Κτίρια, Εσωτερική Περιοχή-Ποιότητα, Εμπορικών Κτιρίων, Κατοικιών, Δημόσιων Κτιρίων, Η Ζήτηση Ελεγχόμενος Εξαερισμός, Καθαρά Δωμάτια.

Κακή ποιότητα του εσωτερικού αέρα στα δωμάτια μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση, έλλειψη συγκέντρωσης και την ασθένεια (Σύνδρομο του άρρωστου Κτιρίου) λόγω της υψηλής συγκέντρωσης του CO2 επίπεδο.

Χαρακτηριστικά: Ταυτόχρονη τριπλή αποτέλεσμα, την εμφάνιση CO2 επίπεδο, τη θερμοκρασία και την υγρασία Σταθερή Υπερύθρων Μη-Διασποράς (NDIR) Αισθητήρας για ανίχνευση CO2 έχει τριπλή Επίδειξη LCD και προγραμματιζόμενες ειδοποιήσεις και ενσωματωμένο Υπερύθρων Μη-Διασποράς (NDIR) αισθητήρα που παρέχει μακροπρόθεσμη σταθερή παρακολούθηση Ενσωματωμένο ρελέ που ελέγχει το σύστημα εξαερισμού αυτόματα για να διατηρήσει το επίπεδο του CO2 που μπορείτε να ορίσετε ή να καθορίσετε μεγαλύτερη ακρίβεια από ό, επιφάνεια εργασίας Όργανο ελέγχου του CO2 μοντέλα Στατιστικών στοιχείων σταθμισμένων μέσων όρων TWA (Μέση χρονικά Σταθμισμένη τιμή) 8 ΏΡΕΣ STEL (Short-term exposure limit) 15 Λεπτά Ορατό & Ακουστικής (80db) CO2 προειδοποίηση συναγερμού, όταν η συγκέντρωση CO2 που υπερβαίνει τα προκαθορισμένα όρια Παραγωγή Συναγερμών Ηλεκτρονόμων για ελέγχου εξαερισμού ABC (αυτόματη Βαθμολόγηση) και το εγχειρίδιο βαθμονόμησης CO2 Καιρό Drift Αποζημίωση PC Συνδέστε μέσω προαιρετικά RS232 διεπαφή Λογισμικού (δεν περιλαμβάνεται στο σύνολο) Selectable °C και °F Με Min/Max, Μέσος όρος Ανάκληση Εργοστάσιο προ-ρυθμιστεί και ελεγχθεί για την ακρίβεια της απόδοσης Συνεχής παρακολούθηση Μεγάλες Τριπλή Λειτουργία Επίδειξης LCD με την ψηφιακή οθόνη Με τη βαθμονόμηση του δείκτη και μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή στο γραφείο Επαγγελματικής ποιότητας εργαλείο ελέγχου Με Σήμανση CE, πέρασε τα πρότυπα και είχε εγκριθεί από τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες για την υγεία & ασφάλεια Ιδανικό για να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα στα σχολεία, κτίρια γραφείων, θερμοκήπια, εργοστάσια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία και οπουδήποτε ότι τα υψηλά επίπεδα του διοξειδίου του άνθρακα που παράγονται Με 100V-240V εισαγωγή δύναμης και περιλαμβάνει τον προσαρμοστή δύναμης με το βρετανικό / των ΗΠΑ/ της ΕΕ / AU plug

Ετικέτες: το διοξείδιο του άνθρακα όργανο ελέγχου του co2, το διοξείδιο του άνθρακα, όργανο ελέγχου του co2, Φτηνές διοξείδιο του άνθρακα όργανο ελέγχου του co2, Υψηλής Ποιότητας άνθρακα, διοξείδιο του άνθρακα, Κίνα όργανο ελέγχου του co2 Προμηθευτές.

  • Τύπος Αερίου: CO2
  • DIY Προμήθειες: Ηλεκτρική
  • Πρότυπος Αριθμός: LA-7722
  • Με την Οθόνη LCD Ή Όχι: Ναι
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
  • Βάρος Συσκευασίας: 0.5kg (1.10lb.)
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 18cm x 15cm x 9cm (7.09in x 5.91in x 3.54in)