ΝΈΑ Χαμαιλέοντας FPV Πλαίσιο 220 220mm 5
€43.02 €27.53

ΝΈΑ Χαμαιλέοντας FPV Πλαίσιο 220 220mm 5" FPV Quadcopter Πλαίσιο FPV Racing Drones Freestyle Για PUDA

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a7027

Ως ένα νέο μοντέλο-ναυαρχίδα, κάθε χαρακτηριστικό που συμπεριλαμβάνεται έχει εξεταστεί προσεκτικά και επιδέξια ενσωματωθεί σε τελική αναθεώρηση. Ενώ πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι αρκετά παραδοσιακή, υπάρχουν μερικές καινοτομίες που θα μπορούσε να επωφεληθεί από μια πιο προσεκτική εξέταση. Το πρώτο είναι το "low-rider" ύφος τοπ πιάτο. Αυτό μείωσε το όρος παίρνει την μπαταρία πιο κοντά στο κέντρο βάρους για αυτό το μηχάνημα. Αυτό σημαίνει ότι οι ρόλοι και τα κτυπήματα θα είναι καλύτερο, και λιγότερο πιθανό να περιστρέψετε. Μια απρόσμενη (αλλά πολύ ευπρόσδεκτη) χαρακτηριστικό γνώρισμα των τοποθετημένο επάνω πλάκα είναι ότι το κλουβί καμερών θα είναι πιο πιθανό να προστατεύσει την μπαταρία σας σε περίπτωση ανάποδα επιπτώσεις. Το πορτοφόλι σας και τις μπαταρίες θα σας ευχαριστώ για αυτό.

Μιλώντας για το κλουβί καμερών, του πάχους 4mm, 6061 aluminum δομή στο μπροστινό μέρος του αυτό το πλαίσιο γωνίες της αγοράς για την παροχή την καλύτερη προστασία και ευελιξία στην τοποθέτηση των καμερών σας. Όχι μόνο θα σας πλαίσιο προστατεύουν πλήρως το FPV κάμερα πάνω από 25 βαθμούς, αλλά επιτρέπει σχεδόν απεριόριστη κάθετη play. Αν θέλετε να πετάξει προς τα πίσω, όπως Suki ή να πάρετε τα πράγματα σε ένα πιο χαλαρό ρυθμό, αυτό θα σας επιτρέψει να επιτευχθεί η γωνία που χρειάζεστε. Επιπλέον, Armattan του αντίχειρα βίδα του συστήματος το καθιστά εύκολο να εναλλαγή μεταξύ των δύο on the fly (λογοπαίγνιο εντελώς προορίζονται). Επιπλέον, η HD κάμερα να τοποθετήσει το πιάτο σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη γωνία της συσκευής εγγραφής από 30 έως 60 βαθμούς. Δεν υπάρχουν άλλα θα πρέπει να κοπεί και να τοποθετεί μια σφήνα από αφρώδες υλικό, προκειμένου να επιτύχουν το ιδανικό, "ενιαία" γωνία εγγραφής (αν υπάρχει). Μπορείτε να τελειοποιήσουν μεγαλύτερες ή μικρότερες, όπως είναι επιθυμητό με το πρότυπο M3 οδηγός. Τι θα μπορούσε να είναι πιο απλό από αυτό;

Το τρίτο και τελευταίο Χαμαιλέοντας καινοτομία (που θα εξετάσουμε εδώ) είναι το VTX τοποθετεί στο πίσω μέρος του λεωφορείου. Ενώ είναι εξωτερικά ένα στερεό σημείο να τοποθετεί το SMA, έχει ένα ζευγάρι μυστικό λειτουργίες, καθώς και. Κομμένο σε ινών άνθρακα επάνω το πιάτο είναι ένα σύνολο από τρύπες που γραμμή πάνω από το σημείο όπου θα τοποθετήσετε το VTX. Αυτά ήταν μετρημένα για να ευθυγραμμιστεί με τις οθόνες, διακόπτες dip, και τα κουμπιά του πολλές δημοφιλείς συσκευές αποστολής σημάτων στην αγορά σήμερα (Hawkeye, Aomway, κ. λπ.). Πιστεύουμε ότι η αλλαγή του καναλιού σας στο γήπεδο θα πρέπει να είναι τόσο γρήγορη και εύκολη όπως σας αλλάζει τη γωνία της κάμερας. Αυτό μας βοηθά να επιτύχουμε αυτό το στόχο. Το άλλο μυστικό είναι το μικρό μπαρ δίπλα στην SMA τρύπα. Αυτό είναι ένα δέκτης διαφορετικότητα τοποθετεί για το RX της επιλογής. Αν zip δύο δεσμούς που spar μπορείτε να γωνία τους για την οριζόντια (από πίσω) και κάθετη (στην κορυφή) πόλωση. Αυτό θα βοηθήσει στην πρόληψη ενάντια σε έναν ανελέητο ασφαλές κατά την έναρξη της μεγαλύτερη βουτιά ακόμα.

Χαμαιλέοντας Specs:

Πλαίσιο Βαροσ: 120.8 g περίπου

Μηχανή σε Μηχανή:220mm

Σχήμα Πλαισίου: Το Freestyle Λεωφορείο

Κάτω Πλάκα Πάχος: 4mm

Top Πλάκα Πάχος: 2mm

Μέρη Αργιλίου:Βαθμού Αεροσκαφών 6061

Μηχανή Τοποθετεί το Σχέδιο:22xx

Max Σωρός Ύψος: 20mm Συνιστώμενη Μέρος(δεν περιλαμβάνονται): Ελεγκτή Πτήσης: F3 /Naze32/ CC3D Μηχανή: 2204/2205/2206 ESC: 20A-30A Έλικα: 5 ιντσών, Μπαταρία: 3S 1300mAh ~ 4S 1300mAh πακέτο περιλαμβάνονται: το 1set x Χαμαιλέοντας 220 πλαίσιο εξάρτηση σαν εικόνα που παρουσιάζεται 2pairs x 5045 3 λεπίδα έλικα 1pcs μπαταρία χ ζώνη

Ετικέτες: quadcopter πλαίσιο, fpv πλαίσιο, πλαίσιο fpv, Φτηνές quadcopter πλαίσιο, Υψηλής Ποιότητας fpv πλαίσιο, Κίνα πλαίσιο fpv Προμηθευτές.

 • RC Μέρη & Κεπ: Τέντες
 • Περιφερειακές Μονάδες/Συσκευές Τηλεχειρισμού: Το Μακρινό Ελεγκτή
 • Χρήση: Οχήματα & Παιχνίδια Τηλεχειρισμού
 • Για Τον Τύπο Του Οχήματος: Αεροπλάνα
 • Τέσσερις-wheel Drive Χαρακτηριστικά: Μηχανές
 • Τεχνικές παράμετροι: Τιμή 3
 • Εμπορικό Σήμα: Readytosky
 • Αναβάθμιση Μέρη/Εξαρτήματα: Ελαστικά
 • Υλικό: Ίνα άνθρακα
 • Εργαλείο Προμήθειες: Η
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Τύπος Μονάδας: Σύνολο
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 16cm x 15cm x 8cm (6.30in x 5.91in x 3.15in)
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.2kg (0.44lb.)