Μωρό Παιχνίδι Montessori Αισθητηριακές Παιχνίδια 1 lot =8 κομμάτια προσχολική Εκπαίδευση Προσχολική Εκπαίδευση, Παιχνίδια Brinquedos Juguetes
€21.16

Μωρό Παιχνίδι Montessori Αισθητηριακές Παιχνίδια 1 lot =8 κομμάτια προσχολική Εκπαίδευση Προσχολική Εκπαίδευση, Παιχνίδια Brinquedos Juguetes

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a1525

Περιγραφή:

1. Υλικό: ξύλο και πλαστικό

2. Βαφή: Φιλική Προς Το Περιβάλλον. Αυτά είναι κάποια μυρωδιά μετά το πακέτο, αλλά είναι φυσιολογικό.

Φωτογραφίες:

Μέθοδοι Πληρωμής

1. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Alipay Μεσεγγύησης για να ολοκληρώσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας.

2. Δεχόμαστε την πληρωμή μέσω Paypal. Αν επιλέξετε αυτή τη μέθοδο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με μήνυμα.

Αποστολή & Παράδοση

1. Έχουμε ήδη παράσχει μια μέθοδο αποστολής για δωρεάν ή να λάβετε ένα μικρό μέρος. Για αυτό ναυτιλία μέθοδος, θα

συνήθως 15 έως 39 ημέρες για τη διαταγή σας για να φτάσετε.

2. Εκτός αυτού, έχουμε επίσης την προϋπόθεση ότι έχετε ένα πιο γρήγορος τρόπος αποστολής για την επιλογή σας, η οποία μπορεί να διαρκέσει λιγότερο από 15 ημέρες για να φτάσετε.

3. Παρακαλώ αφήστε το ονοματεπώνυμό σας, την πλήρη διεύθυνσή σας, έτσι ταχυδρομικό κώδικα και τον αριθμό τηλεφώνου, όταν μια παραγγελία.

Τελωνεία, Δασμούς Και Φόρους

1. Ο δικαιούχος πρέπει να συμμορφώνεται με όλους τους νόμους και κανονισμούς της χώρας προορισμού.

2. Οι Φόροι εισαγωγής και Πρόσθετες επιβαρύνσεις για τον εκτελωνισμό θα πρέπει να ληφθεί από τον παραλήπτη * έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω σε αυτές τις χρεώσεις και δεν μπορώ να το προβλέψω

τι μπορεί να είναι.

Εγγύηση Πολιτικές

1. Τα προϊόντα μας καλύπτονται από περιορισμένη εγγύηση ενός έτους που προστατεύει τον ιδιοκτήτη από κατασκευαστικές ατέλειες στην εργασία και τα υλικά.

Αυτή η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν από ατύχημα, ακατάλληλη φροντίδα, αμέλεια, φυσιολογική φθορά, ή η φυσική κατανομή των χρωμάτων και των υλικών για μεγάλο διάστημα και μας.

2. Για την εγγύηση της αξιολόγησης, το προϊόν σας πρέπει να επιστραφεί άμεσα σε μας. Όλα ναυτιλία για να την Εγγύηση πρέπει να είναι προπληρωμένο και ασφαλισμένο.

Σχόλια

1. Η γνώμη σας είναι εξαιρετικά σημαντικό για την επιχείρησή μας. Εάν είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας, παρακαλώ μας αφήστε

θετικά σχόλια και Πέντε Αστέρια. Είμαστε πραγματικά εκτίμησα αυτό.

2. Αν έχετε οποιαδήποτε παράπονα σχετικά με τα προϊόντα μας ή τις υπηρεσίες μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να επικοινωνήστε μαζί μας στο Apopsi.news και θα το δοκιμάσω

καλύτερη προσπάθεια για να λύσει τα προβλήματά σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της"Επικοινωνήστε τώρα"σύνδεσμο ή το "Chat τώρα"σύνδεσμο, θα σας απαντήσουμε μέσα σε 1 εργάσιμη ημέρα.

Καλώς ήρθατε στο MBY! Απολαύστε Την Εμπειρία Αγορών Σας!

Μέθοδοι Πληρωμής

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το Alipay Μεσεγγύησης για να ολοκληρώσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας.

Αποστολή & Παράδοση

Παρακαλώ αφήστε το ονοματεπώνυμό σας, την πλήρη διεύθυνσή σας, έτσι ταχυδρομικό κώδικα και τον αριθμό τηλεφώνου, όταν μια παραγγελία.

Τελωνεία, Δασμούς Και Φόρους

Οι Φόροι εισαγωγής και Πρόσθετες επιβαρύνσεις για τον εκτελωνισμό θα πρέπει να ληφθεί από τον παραλήπτη * έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω σε αυτές τις χρεώσεις και δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να είναι.

Εγγύηση Πολιτικές

Τα προϊόντα μας καλύπτονται από την εγγύηση. Για την εγγύηση της αξιολόγησης, το προϊόν σας πρέπει να επιστραφεί άμεσα σε μας. Όλα ναυτιλία για να την Εγγύηση πρέπει να είναι προπληρωμένο και ασφαλισμένο.

Ετικέτες: μωρό παιχνίδια montessori, εκπαιδευτικό παιχνίδι προσχολικής ηλικίας, προσχολική εκπαιδευτικά παιχνίδια, Φτηνές μωρό παιχνίδια montessori, Υψηλής Ποιότητας εκπαιδευτικό παιχνίδι προσχολικής ηλικίας, Κίνα προσχολική εκπαιδευτικά παιχνίδια Προμηθευτές.

 • Εμπορικό Σήμα: Preskool
 • Πρότυπος Αριθμός: Πεντακόσια δεκαεννέα
 • Το φύλο: Για άνδρες και για γυναίκες
 • Εύρος Ηλικίας: 2-4 Χρόνια
 • Προειδοποίηση: Τα Μικρά Μέρη
 • Χαρακτηριστικά: Εκπαιδευτικό
 • Υλικό: Ξύλο
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Βάρος Συσκευασίας: 1.5kg (3.31lb.)
 • Τύπος Μονάδας: πολλά (8 κομμάτια/μέρος)
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 40cm x 18cm x 8cm (15.75in x 7.09in x 3.15in)