Διαφωτίσει Αστυνομία Εκπαιδευτικό Οικοδομικά Τετράγωνα Τα Παιχνίδια Για Τα Παιδιά Τα Δώρα Τους Ήρωες Της Πόλης, Αυτοκίνητο, Βάρκα, Ελικόπτερο Όπλο Συμβατό Legoe
€11.22 €6.85

Διαφωτίσει Αστυνομία Εκπαιδευτικό Οικοδομικά Τετράγωνα Τα Παιχνίδια Για Τα Παιδιά Τα Δώρα Τους Ήρωες Της Πόλης, Αυτοκίνητο, Βάρκα, Ελικόπτερο Όπλο Συμβατό Legoe

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a4745

Χωρίς την αρχική τους συσκευασία,αλλά με τις οδηγίες συνελεύσεων. Εάν χρειάζεστε το αρχικό κουτί,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας προτού να πληρώσετε την παραγγελία(Θα πρέπει να πληρώσει το κόστος της αποστολής από την αρχική συσκευασία ).

Για να κάνει τα ψώνια ευτυχισμένος είναι ο Νο 1 στόχος, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, εμείς θα κάνουμε το καλύτερό μας για να σας γνωρίσουμε.

Θα εξετάσουμε όλα εντάξει πριν από τη συσκευασία, αν μπορείτε να πάρετε ένα ελαττωματικό στοιχείο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, σας παρακαλώ μην αφήστε αρνητικός ανατροφοδοτεί και να πάει μακριά.

Αν θέλετε μεγάλη ποσότητα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, εμείς θα σας κάνουμε μια έκπτωση για εσάς. Αυτό το προϊόν(1917) το σχέδιο περιλαμβάνει στοιχεία από την αστυνομία της πόλης. ο αγώνας μεταξύ της δικαιοσύνης και του κακού. για 654 Κομμάτια, τα 5 στοιχεία. Συνέλευση Δυσκολίας:Δύσκολο. Υλικό Πλαστικό/ABS. Είναι καλό Δώρο.

Αυτό το προϊόν(1916) το σχέδιο περιλαμβάνει στοιχεία από την αστυνομία της πόλης. ο αγώνας μεταξύ της δικαιοσύνης και του κακού. περίπου 565 Κομμάτια, τα 5 στοιχεία. Συνέλευση Δυσκολίας:Δύσκολο. Υλικό Πλαστικό/ABS. Είναι καλό Δώρο.

Αυτό το προϊόν(1915) το σχέδιο περιλαμβάνει στοιχεία από την αστυνομία της πόλης. ο αγώνας μεταξύ της δικαιοσύνης και του κακού. περίπου 356 Κομμάτια, τα 4 στοιχεία. Συνέλευση Δυσκολίας:Μέτρια. Υλικό Πλαστικό/ABS. Είναι καλό Δώρο.

Ακολουθήστε προϊόντων(1914) το σχέδιο περιλαμβάνει στοιχεία από την αστυνομία της πόλης. ο αγώνας μεταξύ της δικαιοσύνης και του κακού. περίπου 405 Κομμάτια, και 3 αριθμούς. Συνέλευση Δυσκολίας:Μέτρια. Υλικό Πλαστικό/ABS. Είναι καλό Δώρο.

Ακολουθήστε προϊόντων(1913) το σχέδιο περιλαμβάνει στοιχεία από την αστυνομία της πόλης. ο αγώνας μεταξύ της δικαιοσύνης και του κακού. για 296 Κομμάτια, και 3 αριθμούς. Συνέλευση Δυσκολίας:Μέτρια. Υλικό Πλαστικό/ABS. Είναι καλό Δώρο.

Ακολουθήστε προϊόντων(1912) το σχέδιο περιλαμβάνει στοιχεία από την αστυνομία της πόλης. ο αγώνας μεταξύ της δικαιοσύνης και του κακού. για το 292 Κομμάτια, τα 2 στοιχεία. Συνέλευση Δυσκολίας:Μέτρια. Υλικό Πλαστικό/ABS. Είναι καλό Δώρο.

Ακολουθήστε προϊόντων(1911) το σχέδιο περιλαμβάνει στοιχεία από την αστυνομία της πόλης. ο αγώνας μεταξύ της δικαιοσύνης και του κακού. περίπου 275 Κομμάτια, τα 2 στοιχεία. Συνέλευση Δυσκολίας:Απλό. Υλικό Πλαστικό/ABS. Είναι καλό Δώρο.

Ακολουθήστε προϊόντων(1910) το σχέδιο περιλαμβάνει στοιχεία από την αστυνομία της πόλης. ο αγώνας μεταξύ της δικαιοσύνης και του κακού. γι ' 303 Κομμάτια, τα 2 στοιχεία. Συνέλευση Δυσκολίας:Απλό. Υλικό Πλαστικό/ABS.

Ακολουθήστε προϊόντων(1909) σχέδιο περιλαμβάνει στοιχεία από την αστυνομία της πόλης. ο αγώνας μεταξύ της δικαιοσύνης και του κακού. περίπου 240 Κομμάτια, τα 2 στοιχεία. Συνέλευση Δυσκολίας:Απλό. Υλικό Πλαστικό/ABS.

Ακολουθήστε προϊόντων(1908) σχέδιο περιλαμβάνει στοιχεία από την αστυνομία της πόλης. ο αγώνας μεταξύ της δικαιοσύνης και του κακού. για 139 Κομμάτια, τα 2 στοιχεία. Συνέλευση Δυσκολίας:Απλό. Υλικό Πλαστικό/ABS.

Ακολουθήστε προϊόντων(1907) το σχέδιο περιλαμβάνει στοιχεία από την αστυνομία της πόλης. ο αγώνας μεταξύ της δικαιοσύνης και του κακού. για 186 Κομμάτια, τα 2 στοιχεία. Συνέλευση Δυσκολίας:Απλό. Υλικό Πλαστικό/ABS.

Ετικέτες: μπλοκ παιχνίδια, building blocks παιχνίδι, παιχνίδια για, Φτηνές μπλοκ παιχνίδια, Υψηλής Ποιότητας δομικά στοιχεία παιχνιδιών, Κίνα παιχνίδια για τους Προμηθευτές.

 • Πλαστικός Τύπος: ABS
 • 3C: Πιστοποιητικό
 • Τύπος: Μπλοκ
 • Εύρος Ηλικίας: > 6 ετών
 • Το φύλο: Για άνδρες και για γυναίκες
 • Πιστοποίηση: 3C
 • Αριθμός Πιστοποιητικού: 2015012203819028
 • Προειδοποίηση: ΚΊΝΔΥΝΟΣ ΠΝΙΓΜΟΎ-Μικρά κομμάτια
 • Εμπορικό Σήμα: ΔΙΑΦΩΤΊΣΕΙ
 • Πρότυπος Αριθμός: 1901-17
 • Πλαστικό Τετράγωνο Σχήμα: Self-Locking Τούβλα
 • Υλικό: Πλαστικό
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.5kg (1.10lb.)
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
 • Τύπος Μονάδας: Σύνολο