Διάτρηση Οδηγός Εξάρτηση Ξυλουργική Εργαλείο DIY Κουφώματα Υψηλής Ακρίβειας Γόμφων Jigs Εξάρτηση Διατρήσεων locator 3 σε 1 η διάτρηση οδηγός εξάρτηση 08450
€125.92 €64.22

Διάτρηση Οδηγός Εξάρτηση Ξυλουργική Εργαλείο DIY Κουφώματα Υψηλής Ακρίβειας Γόμφων Jigs Εξάρτηση Διατρήσεων locator 3 σε 1 η διάτρηση οδηγός εξάρτηση 08450

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a916

Διάτρηση Οδηγός Εξάρτηση Ξυλουργική Εργαλείο DIY Κουφώματα Υψηλής Ακρίβειας Γόμφων Jigs Εξάρτηση Γεωτρήσεις εντοπισμού 08450 1: 1PC Mainboard 2: σωστή ρύθμιση της γωνίας φραγμών (με το εκκεντρικό 15MM τρυπάνι σετ) 3: ισομετρική επέκταση της τοποθέτησης ράβδων (με 6/8/10 mm καρφίτσες το καθένα) 4:6/8/10MM τρία κομμάτια διατρήσεων (με όριο το δαχτυλίδι) 5:15MM μια τρύπα ανοιχτήρι (με όριο το δαχτυλίδι) 6: έξι γωνία κλειδί* 3 Σημειωση: Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ΚΙΒΏΤΙΟ ΕΓΓΡΆΦΟΥ από τώρα και στο εξής. Συσκευάζουμε firml

Ναυτιλία:

Θα Στείλουμε τη Διαταγή Σας Μέσα σε 3 ημέρες Αφότου Λάβαμε την Πληρωμή Σας. Παρακαλώ Επιλέξτε Τη Ναυτιλία Για Σας Θέλω.

1). Δωρεάν αποστολή Για το E-πακέτο ή το Μετα Ταχυδρομείο Αέρα της Κίνας. Εάν Είστε Πρόθυμοι Να Χρησιμοποιήσετε Εκφράστε τη Ναυτιλία, Θα πρέπει να Πληρώσει Το Επιπλέον Κόστος Για την Παραγγελία. (σημείωση: Υπάρχουν TNT ,EMS και του E-ems μπορείτε να επιλέξετε. Γιατί κάθε χώρα έχει διαφορετικό φορτίο, οπότε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε Εκφράστε τη ναυτιλία ,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας,εμείς θα σας παρέχει ακριβή φορτίο για σας. Ευχαριστώ!!!! )

2). E-πακέτο είναι Μόνο Για ΜΑΣ τους Πελάτες, που Διαρκεί Περίπου 12Days για Να Φθάσει .

3). Ταχυδρομείο Αέρα της κίνας Μπορεί να Φθάσει τις Περισσότερες από τις Χώρες, που Διαρκεί περίπου 20 ημέρες για Να Φθάσει.

4). Οι Ρώσοι Πελάτες Θα Πρέπει Να Μας Αφήσει Το Πλήρες Όνομά Σας.

5). Λόγω Περιορισμένης επεξεργαστικής Ισχύος, της ρωσίας και Της Βραζιλίας, Ταχυδρομική διεύθυνση, την Καλοσύνη, σας Παρακαλώ να Περιμένετε Για το Στοιχείο Σας, με Υπομονή !

Πληρωμή:

1) δεχόμαστε Alipay, Δυτική Ένωση, TT. Όλες οι σημαντικές πιστωτικές κάρτες γίνονται αποδεκτές μέσω της ασφαλούς ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ επεξεργαστών πληρωμής

2) η Πληρωμή πρέπει να γίνει εντός 3 ημερών από την παραγγελία.

3) Αν δεν μπορείτε να την ολοκλήρωση της παραγγελίας αμέσως μετά τη δημοπρασία κοντά, σας παρακαλώ να περιμένετε για λίγα λεπτά και προσπαθήστε ξανά οι Πληρωμές πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα σε 3 ημέρες.

Εκκαθάριση:

Θα Γράψω Μια Χαμηλότερη Τιμή Για το Πακέτο για να Αποφευχθεί η Παραγωγή Τιμολογίων. Κάθε Χώρα Έχει Διαφορετική Τιμολογιακή Πολιτική, Συγγνώμη, Δεν Είμαστε Υπεύθυνοι Για Τον Πελάτη Κάθαρση.

Σχόλια :

Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν υπάρχουν οποιαδήποτε προβλήματα.Θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας κατά του. Εάν Είστε Ικανοποιημένοι Με το Προϊόν Μας, παρακαλώ Αφήστε Πλήρης-αστέρια και Καλά Σχόλια Για μας. Τα Σχόλιά σας θα μας Ενθαρρύνει να ΚΆΝΟΥΜΕ Καλύτερα Τα Περαιτέρω. Ευχαριστώ!

Ετικέτες: σε 1, εργαλείο diy, DIY Εργαλεία, Φτηνές 1, Υψηλής Ποιότητας εργαλείο diy, Κίνα diy εργαλεία Προμηθευτές.

 • Εμπορικό Σήμα: εύπλαστο
 • Πρότυπος Αριθμός: /
 • Τύπος: Τα Εργαλεία Χεριών
 • Μέγεθος: /
 • DIY Προμήθειες: Ξυλουργική
 • Αριθμός Τεμαχίων: /
 • Το πακέτο: Κουτί
 • Εφαρμογή: Ξύλινο Εργαλείο Εργασίας
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
 • Βάρος Συσκευασίας: 1.99kg (4.39lb.)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι