Πολυσύνθετη χάρακα 45 μοίρες 90 μοίρες εργαλείο επεξεργασίας ξύλου,εργαλεία για το σκάλισμα του ξύλου
€12.74

Πολυσύνθετη χάρακα 45 μοίρες 90 μοίρες εργαλείο επεξεργασίας ξύλου,εργαλεία για το σκάλισμα του ξύλου

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a2717

Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Όνομα:ξυλουργική Πολυσύνθετη Τετράγωνο 45 μοίρες 90 μοίρες μετρητής Μέγεθος:168*63*73mm Γωνία σφάλμα: 62113 αργιλίου

62112 Πλαστικό

Πληρωμή δεχόμαστε τη Μεταβίβαση. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής ή οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με την πληρωμή.

Αποστολή Μας δεν είναι υπεύθυνη για ανεπίδοτη διεύθυνση. Διατηρούμε το δικαίωμα να χρεώσει τα έξοδα αποστολής και πάλι για τα επιστρεφόμενα στοιχεία που οφείλεται σε λάθος διεύθυνση. Το στοιχείο θα σταλεί έξω μέσα σε 24-48 ώρες μετά από τη σαφή πληρωμή (εκτός από το σαββατοκύριακο και τις διακοπές). Ώρα άφιξης:

1. Αεροπορικό Ταχυδρομείο: 15-30 ημέρες

2. EMS: 5-10 ημέρες Περιστασιακά, μπορεί να καθυστερήσει λόγω των τοπικών Πελατών κάθαρση. Αν δεν πάρετε το στοιχείο μετά από 30 ημέρες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να το λύσουμε. Δεν προσφέρουμε συνδυάζουν τη ναυτιλία. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για δασμούς ή φόρους της χώρας σας.

Επιστροφή την Εξουσιοδότηση 1 Έτους, την Προσφορά στην εμπιστοσύνη! Όλα τα στοιχεία είναι 100% ολοκαίνουργια. Όλα τα στοιχεία που έχουν δοκιμαστεί πριν από την αποστολή. Μπορούμε να ανταλλάξουμε το στοιχείο μέσα σε 30 ημέρες αφότου λάβατε το αν είναι ελαττωματική. Το επιστρεφόμενο στοιχείο πρέπει να έχει όλα αρχική συσκευασία και τα παρελκόμενα με Έγκριση Κωδικό Επιστροφής. Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την επιστροφή έξοδα αποστολής. Θα είναι υπεύθυνος για την αποστολή των αντικαταστάσεων. Επιστροφή χρημάτων θα γίνεται μόνο μετά την παραλαβή από το επιστρεφόμενο στοιχείο. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και 3 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστεί την επιστροφή σας μετά την παραλαβή του προϊόντος σας.

Άλλοι, ΌΛΑ τα ΣΤΟΙΧΕΊΑ θα πρέπει να συσκευάζονται Χωρίς λιανικό κιβώτιο. Προσπαθούμε να κερδίσετε το 100% τέλειο "Πέντε Αστέρων" αποτελέσματα από εσάς. Το αστέρι-βαθμολογία είναι πολύ σημαντική για εμάς. Αν τίποτα για τη συναλλαγή σας δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ενημερώσετε ΚΑΙ να ΜΑΣ ΔΏΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ τα ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΣΩΣΤΆ πριν φύγετε ανατροφοδοτεί.

Ετικέτες: εργαλεία για, εργαλεία για το σκάλισμα του ξύλου, εργαλεία για γλυπτική, Φθηνά εργαλεία για, Υψηλής Ποιότητας εργαλεία για το σκάλισμα του ξύλου, Κίνα εργαλεία για το σκάλισμα Προμηθευτές.

 • Τύπος: Τα Εργαλεία Χεριών
 • Αριθμός Τεμαχίων: 1pcs
 • DIY Προμήθειες: Ξυλουργική
 • Το πακέτο: Υπόθεση
 • Εφαρμογή: Σετ Μετρήσεων
 • Εμπορικό Σήμα: ZHONGYIJIATIMELY
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.25kg (0.55lb.)
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 25cm x 20cm x 20cm (9.84in x 7.87in x 7.87in)