Νέο Πληκτρολόγιο αγγλικά η Έκδοση για το Dell Latitude 3440 Lap-top Μη-αναδρομικά φωτισμένο
€9.54

Νέο Πληκτρολόγιο αγγλικά η Έκδοση για το Dell Latitude 3440 Lap-top Μη-αναδρομικά φωτισμένο

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a5264

Ρωσική Αγοραστές,Παρακαλώ Σημείωση : Παρακαλούμε, να συμπληρώσετε το πλήρες όνομα του δέκτη με τη σειρά λόγω της νέας πολιτικής της ρωσικής τελωνειακής, διαφορετικά πιθανότατα δεν θα λάβετε το πακέτο τελικά.Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την μη παράδοσης που προκαλείται από το ότι ο πελάτης δεν παρέχει αρκετές πληροφορίες.

Σημαντικό:

Παρακαλώ ελέγξτε τ αγαθών πρόσωπο με τον ταχυδρόμο,εάν τα εμπορεύματα έχουν πρόβλημα, αρνούνται να δεχτούν.και επικοινωνήστε μαζί μας.ευχαριστώ.

Συμβατό Σύστημα Με:

Νέο Πληκτρολόγιο αγγλικά η Έκδοση για το Dell Latitude 3440 Lap-top Μη-αναδρομικά φωτισμένο

Διάταξη:ΗΠΑ αγγλικά

Νέος υψηλός-ποιοτικό πληκτρολόγιο

Κατασκευαστής 100% συμβατή

Ισοδύναμο Μέρος Αντικατάστασης

Κάθε πληκτρολόγιο εξετάζεται πρίν στέλνει και είναι 100% εργαζόμενος.

--Η εικόνα μπορεί να διευρυνθεί,Παρακαλούμε να ελέγξετε την εικόνα πριν από την ΠΡΟΣΦΟΡΆ! Παρακαλώ να είστε βέβαιος να ελέγξει το laptop συμβατότητα πριν από την παραγγελία για αυτό το προϊόν,εάν δεν είστε σίγουροι,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας,και εμείς θα το ελέγξουμε για σας.

--Αντικαταστήστε την ελαττωματική,ραγισμένο,σπασμένο πληκτρολόγιο,αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πρώτα,ευχαριστώ

1.Όλα τα στοιχεία έχουν σταλεί έξω μέσα σε 48 ώρες μετά από την πληρωμή έχει εκκαθαριστεί.

2.Τα στοιχεία θα σταλούν με το ταχυδρομείο, συνήθως χρειάζεται 13-25 εργάσιμες ημέρες(για 35days) για την παραγγελία σας να φθάσει στην κανονική στις ΗΠΑ/τον Καναδά και την Ευρώπη και 15-30 εργάσιμες ημέρες(περίπου 40 ημέρες) και σε άλλες χώρες.

3.Θα στείλουμε το στοιχείο και να δηλώσει χαμηλότερη αξία για τη ναυτιλία και μόνο σκοπό. Αυτό δεν θα το αντανακλαστικό του συνολικού τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με την αξία της αγοράς του προϊόντος. Χαμηλότερη τιμή θα αποφύγει ή να ελαχιστοποιήσει το φόρο εισαγωγών. Κάθε εισαγωγή χρέωση ή τέλος, είναι ευθύνη του αγοραστή.

4.Θα ειδοποιηθείτε όταν η αποστολή έχει γίνει.

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας,και εμείς θα σας απαντήσουμε στο χρόνο!

1. 12 μήνες περιορισμένη Εγγύηση Κατασκευαστή για τα ελαττωματικά στοιχεία (αποκλείοντας τα στοιχεία χαλασμένα και/ή κατάχρηση μετά από την παραλαβή).Εγγύηση και όροι Εγγύησης έναρξη από την ημερομηνία αγοράς.Εάν έχετε λάβει μια εσφαλμένη, κατεστραμμένο, ελαττωματικό ή στοιχείο δεν είναι όπως περιγράφεται, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εντός 7 ημερών,θα σας βοηθήσει να reslove το πρόβλημα για σας εγκαίρως!

2. Τα ελαττωματικά στοιχεία ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ αναφέρονται και να επιστραφεί εντός της περιόδου εγγύησης. Πρέπει να μας πεις τι η ατέλεια είναι και δώσε μας τον αριθμό της παραγγελίας σας. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΆΣΕΙ Ή ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΉΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΈΧΕΙ ΛΉΞΕΙ Η ΕΓΓΎΗΣΗ.

3.Διατηρούμε υψηλά πρότυπα αριστείας και προσπαθούμε για την ικανοποίηση πελατών 100%! Η ανατροφοδότηση είναι πολύ σημαντική, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως, ΠΡΙΝ να μας δώσει ουδέτερη ή αρνητική ανατροφοδότηση, έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει ικανοποιητικά τις ανησυχίες σας.

Συμφωνείτε με όλα τα παραπάνω πολιτικών μετά την παραγγελία στο Apopsi.news!

Ετικέτες: πληκτρολόγιο στυλ, Πληκτρολόγιο, πληκτρολόγιο windows mobile 6, Φτηνές στυλ πληκτρολογίου, Υψηλής Ποιότητας πληκτρολόγιο, Κίνα πληκτρολόγιο windows mobile 6 Προμηθευτές.

 • Εγγύηση: 1 Έτος
 • Ναυτιλία: Δωρεάν αποστολή με το Ταχυδρομείο/ePacket
 • Συμβατό Εμπορικό Σήμα: DELL
 • Πρότυπο: ΜΑΣ Πρότυπα
 • Εμπορικό Σήμα: Acootina
 • Πρότυπος Αριθμός: Για 3440
 • Κατάσταση:
 • ποιότητα: Ο καθένας έχει δοκιμαστεί πριν από την αποστολή έξω
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.22kg (0.49lb.)
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)