Δωρεάν αποστολή 1pc υψηλής ποιότητας HSS NPS 1/8
€5.69

Δωρεάν αποστολή 1pc υψηλής ποιότητας HSS NPS 1/8"-27 Σωλήνας Πατήστε hss μηχανή πατήστε για σωλήνες εσωτερικό πέρασμα κλωστής σε βελόνα λήψης

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a1187

Περιγραφή προϊόντων

HSS NPS σωλήνα βρύση:

Προδιαγραφές: NPS 1/8" -27

Πιστοποιητικό: αυτό το προϊόν έχει εγκριθεί από την διεθνή πιστοποίηση ISO9002

Ακρίβεια: H2 βαθμός

Προδιαγραφές: NPS 1/8"-27 HSS Αμερικανικό Τυποποιημένο Σωλήνα Μυτερό Πατήστε

ΠΟΣΌΤΗΤΑ:1PC.

Εφαρμογή:

κατάλληλο για την επεξεργασία του σιδήρου και χάλυβα, χαλκού και αλουμινίου, die χάλυβας κ. λπ.

Σωλήνας πατήστε πρότυπα:

G ZG Z RC NPT R... ούτω καθεξής.

Σχετικά Προϊόντα:

Προϊόντα Εμφάνιση

Αποστολή:

Όταν κάνετε μια παραγγελία, παρακαλώ επιλέξτε μια μέθοδο αποστολής και να πληρώσετε για την παραγγελία σας, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής με χρέωση. Θα σας στείλουμε τα στοιχεία μέσα σε 7 ημέρες μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε το χρόνο παράδοσης για όλες τις διεθνείς αποστολές, λόγω διαφορών στην τελωνειακή εκκαθάριση φορές σε επιμέρους χώρες, η οποία μπορεί να επηρεάσει το πόσο γρήγορα το προϊόν επιθεωρείται. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι αγοραστές είναι υπεύθυνοι για όλες τις πρόσθετες εκτελωνισμό, εκτελωνισμού, τέλη, δασμούς και φόρους για την εισαγωγή στη χώρα σας. Αυτές οι πρόσθετες αμοιβές μπορούν να συλλέγονται κατά τη στιγμή της παράδοσης. Εμείς δεν θα επιστρέψει τα έξοδα αποστολής για την αρνήθηκε αποστολές.

Το κόστος αποστολής δεν περιλαμβάνει τους φόρους εισαγωγών, και οι αγοραστές είναι αρμόδιοι για τους τελωνειακούς δασμούς.

Επιστρέφει:

Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας το καλύτερο ότι μπορούμε.

Εμείς θα σας επιστρέψουμε εάν επιστρέψετε τα στοιχεία εντός 15 ημερών από την παραλαβή των στοιχείων της για οποιοδήποτε λόγο. Ωστόσο, ο αγοραστής θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία που επιστρέφονται είναι στην αρχική τους όρους. Αν τα στοιχεία χαλασμένα ή που χάνονται κατά την επιστροφή, ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για τέτοια ζημία ή απώλεια, και δεν θα δώσει στον αγοραστή μια πλήρη επιστροφή. Ο αγοραστής πρέπει να προσπαθήσει να αρχειοθετήσει μια αξίωση με τη λογιστική επιχείρηση για να ανακτήσει το κόστος της ζημίας ή της απώλειας.

Ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για τα έξοδα αποστολής για να επιστρέψετε τα στοιχεία.

Εγγύηση & Συντήρηση:

Προσφέρουμε 1-μήνα δωρεάν αντικατάσταση. Οι αγοραστές μπορεί να ζητήσει την αντικατάσταση εντός 15 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος . Ο αγοραστής πρέπει να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική συνθηκών για εμάς και θα πρέπει να φέρει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή.

Πρέπει επίσης να παρέχουν 12 - μήνα δωρεάν συντήρηση. Ο αγοραστής πρέπει να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική συνθηκών για εμάς και θα πρέπει να φέρει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή. Εάν οποιοδήποτε μέρος είναι που απαιτείται να αντικατασταθούν, ο αγοραστής θα πρέπει επίσης να πληρώσει για το κόστος των μερών που πρέπει να αντικατασταθούν.

Πριν την επιστροφή του στοιχεία, παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση επιστροφής και της εφοδιαστικής μέθοδος με μας. Αφού δώσει τα στοιχεία στη λογιστική επιχείρηση, παρακαλούμε στείλτε μας τον αριθμό καταδίωξης. Μόλις λάβουμε τα στοιχεία, θα επισκευάσουμε ή την ανταλλαγή τους το ΣΥΝΤΟΜΌΤΕΡΟ δυνατόν.

Σχόλια:

Η ικανοποίηση σας και η θετική ανατροφοδότηση είναι πολύ σημαντική για εμάς. Παρακαλώ μας αφήστε το θετικό ανατροφοδοτεί και 5 αστέρια εάν είστε ικανοποιημένοι με τα στοιχεία μας και τις υπηρεσίες μας.

Ετικέτες: βρύσες σε απευθείας σύνδεση, μηχανή για ακόνισμα μαχαιριών, μηχανή γάλα, Φθηνά βρύσες σε απευθείας σύνδεση, Υψηλής Ποιότητας μηχανή για ακόνισμα μαχαιριών, Μηχανών της κίνας Προμηθευτές γάλακτος.

 • DIY Προμήθειες: Μεταλλουργίας
 • Τύπος: πατήστε
 • Ακρίβειας: H2
 • Υλικό: HSS
 • Ποσότητα: 1pc
 • Το Νήμα Κατεύθυνση: Σωστά
 • Αριθμός Τεμαχίων: 1pc
 • Πρότυπος Αριθμός: ΤΟΝ - NPS 1/8"
 • Στοιχείο: NPS ΒΡΎΣΕΣ
 • Προδιαγραφή: NPS1/8"-27
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.06kg (0.13lb.)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 15cm x 13cm x 1cm (5.91in x 5.12in x 0.39in)