ιάπωνες samurai katana wakizashi tanto nodachi σπαθιά σπαθί Προσαρμοσμένο σύνδεσμο
€219.81

ιάπωνες samurai katana wakizashi tanto nodachi σπαθιά σπαθί Προσαρμοσμένο σύνδεσμο

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a6854

ιάπωνες samurai katana wakizashi tanto nodachi σπαθιά σπαθί Προσαρμοσμένο σύνδεσμο

Αυτό Το Link Δεν Είναι Εμπορεύματα, (Σπαθί) Παρέχουν Στους Πελάτες Μας Για Να Προσαρμόσετε Το Σπαθί, Χωρίς Ο Πωλητής Συμφωνεί ,Σε Παρακαλώ, Μην Το Αγοράσετε. * C: ΚΎΠΡΟΣ-σπαθί Να Προσαρμόσετε Μου Ονειρεύτηκα το Σπαθί!!! T: Ναι , CY-σπαθί Δεχτείτε Προσαρμόζει την Εργασία, Έχουμε Προσαρμοστεί Πολλά Μοναδικά Σπαθιά Για τους Πελάτες Μας. Για τους Πελάτες Που δεν Γνωρίζουν τις Ακριβείς Λεπτομέρειες για Το Σπαθί, Αλλά Θέλουν Να σχεδιάσουν Ένα Μοναδικό Όνειρο Σπαθί Μπορείτε Να Επιλέξετε Από Τα Εξαρτήματα που Αναφέρονται. Απλά Στείλτε Μας τις Επιλογές Προσαρμογής Μέσω Apopsi.news Μήνυμα Και Εμείς Θα Δημιουργήσουμε Την Υψηλή Ποιότητα Σπαθί Για Σας το Συντομότερο δυνατόν!!! Έχεις Δει Το Όνειρό Σου Με Το Σπαθί Για Την Πώληση Σε Άλλο Site, Αλλά Η Τιμή Είναι Πολύ Υψηλή; Παρακαλώ Επικοινωνήστε Μαζί Μας Με Το Σπαθί Φωτογραφίες Και Λεπτομέρειες, Μπορούμε Να Κάνουμε Το Ίδιο Σπαθί Σε Οικονομική Τιμή Και Επιβεβαιώστε Όλες Τις Λεπτομέρειες Από Την Αποστολή Των Φωτογραφιών Πριν Από Την Αποστολή.

Πελάτης: Πώς Να Προσαρμόσετε Το Σπαθί Σου;

ΚΎΠΡΟΣ-σπαθί: Παρακαλώ Δείτε την Σελίδα Προσαρμογής Πρώτο, Όλα Τα Εξαρτήματα Έχουν Σήμανση Με Την Επιλογή τους Αριθμούς. Παρακαλούμε να Μας Στείλετε Τους Αριθμούς Για Τη Λεπίδα Υλικό, τα Εξαρτήματα Και Άλλες Απαιτήσεις που Θα Επιλέξετε Μέσα από Το Apopsi.news Συστήματος Μηνυμάτων Ή Με απευθείας Σύνδεση, Skype, Και Θα Σας Δώσουμε την οικονομική Προσφορά μας το ΣΥΝΤΟΜΌΤΕΡΟ δυνατό!!!

χαλυβουργία proc:

Αυτό είναι χάλυβας διύλισης που διπλώνει τη διαδικασία, 1095 σφυρηλατημένων κομματιών χάλυβα που διαμορφώνει, μετά από επανειλημμένες που διπλώνουν τη δομή των λεπίδων μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Προσαρμόστε Τώρα, Παρακαλούμε Να Ξεκινήσετε Την Προσαρμογή Σας Αγαπητέ Πελάτη, Έχουμε Εννέα Είδη Λεπίδα Υλικό Που Είναι Διαθέσιμο, Παρακαλώ Ελέγξτε Τις Συνημμένες Φωτογραφίες Και Περιγραφή Και Πείτε Μας Ποια Λεπίδα Που Σας Αρέσει, Και Εκτός Από Τις Ακόλουθες Λεπίδες, Μπορούμε Επίσης Να Προσαρμόσετε Τη Λεπίδα, Όπως: L6 Χάλυβα, T8 Ή T12 Λεπίδα Χάλυβα, Παρακαλώ Επικοινωνήστε Μαζί Μας Δωρεάν, Οποιαδήποτε Στιγμή:) Πριν Από Την Επιλογή Των Μερών Για Το Σπαθί Σας, Παρακαλούμε Να Θυμάστε Ότι Υπάρχουν Έξι Μέρη Να Επιβεβαιωθεί Με Τα Παρακάτω Στοιχεία Κατά Την Επιλογή Του Επιλογές Προσαρμογής:

Λεπίδα: Υλικό Λεπίδων, Η Λεπίδα Μήκους( Κανονικό Μήκος Ή Με Ειδικά Μήκη) Με Bo-Γεια Σου ( Αυλάκι) Ή Χωρίς Να Μπο-Γεια Λαβή: Το Χρώμα Των Ακτίνων Του Δέρματος, Το Χρώμα Του Ito, Στυλ Wrap( Παραδοσιακό Ή Μάχη) Θήκη: Θήκη Αριθμός, Sageo Αριθμός Θηκών Τυλίξτε Το Σύνολο Φρουράς: Περιλαμβάνουν Τσούμπα, Φούτσι Menuki, Και Kashira Άλλα Μέρη: Habaki, Pvc, Μετάξι Τσάντα. Στάση Και Το Κιβώτιο Βήμα 1 Επιλογή Λεπίδα

Υλικό Λεπίδας : Fuction:

1: AISI 1060 λεπίδων χάλυβα άνθρακα

Πρακτική & IAITO & Συλλογή

2: Tamahagene (πραγματικό ιαπωνικά πολωνικά)

(Κορυφαίας Ποιότητας)

3: Κόκκινο AISI 1095 χάλυβα άνθρακα UNOKUBI ZUKURI λεπίδα

Λειτουργική & Pratice & Συλλογή

4: 9260 Άνοιξη χάλυβα UNOKUBI ZUKURI λεπίδα

Λειτουργική & Pratice & Συλλογή

5: Διπλωθεί (12times) λεπίδα (AISI 1060 χάλυβα +1045 Χάλυβα)

Πρακτική & IAITO& Επίδειξη

6: Υψηλός-Ποιότητα Διπλωθεί (12times) λεπίδα ( AISI 1095+AISI1060)

Λειτουργική & Pratice & Συλλογή

7: ΚΌΚΚΙΝΟ Διπλωμένο AISI λεπίδα(AISI 1060 χάλυβα +1050 Χάλυβα)

Πρακτική & IAITO & Συλλογή

Ετικέτες: katana κατάστημα, σπαθιά άμεση, katana dragonfly, Φτηνές katana κατάστημα, Υψηλής Ποιότητας σπαθιά άμεση, Κίνα katana dragonfly Προμηθευτές.

  • Υλικό: Μετάλλων
  • Το θέμα: TV & Movie Χαρακτήρων
  • Εμπορικό Σήμα: ΚΎΠΡΟΣ-σπαθί
  • Στυλ: Ιαπωνία Στυλ
  • Περιφερειακή Χαρακτηριστικό Γνώρισμα: Κίνα
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 110cm x 12cm x 9cm (43.31in x 4.72in x 3.54in)
  • Βάρος Συσκευασίας: 2.0kg (4.41lb.)