BlueJays 20pcs 3 φωτεινή T-σχήμα σταυρού-γραμμή κύλισης στροφέων με το μαργαριτάρι χάντρες αλιεία αγκίστρια στριφτάρια αλιείας συνδετήρας
€8.96 €8.51

BlueJays 20pcs 3 φωτεινή T-σχήμα σταυρού-γραμμή κύλισης στροφέων με το μαργαριτάρι χάντρες αλιεία αγκίστρια στριφτάρια αλιείας συνδετήρας

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a9762

BlueJays 20pcs 3 φωτεινή T-σχήμα σταυρού-γραμμή κύλισης στροφέων με το μαργαριτάρι χάντρες αλιεία αγκίστρια στριφτάρια αλιείας σύνδεσης *Παραγωγή Λεπτομέρεια : 20pcs/lot Ocean αλιευτικό σκάφος cross-γραμμή L M S τροχαίο περιστρεφόμενο τερματικό εξοπλισμών αλιείας αλιεία συνδετήρας Δωρεάν αποστολή Μάρκα: BlueJays Προδιαγραφή: DJ-071 Πρότυπο: L, M, S Ένταση: L = 50KG M =40KG S =30KG Χαρακτηριστικό. 1 περιστρεφόμενος εύκαμπτος, ανθεκτικός, αντίσταση ύδατος ελάχιστο * 2 μειωμένη συστροφή, να βελτιώσει την ευαισθησία του ομίλου * 3 ισχύ αξία περισσότερο από το διπλάσιο από το συνηθισμένο. Καλής ποιότητας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αλατισμένο νερό Το μέγεθος της εικόνας και το πραγματικό υλικό αναλογία είναι 1:1.

- θα πάρετε τον αριθμό καταδίωξης μετά από την αποστολή της επιβεβαίωσης, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε το πακέτο σας σε απευθείας σύνδεση. - Αγροτεμάχια φθάσει σε περισσότερες χώρες μέσα σε 25 έως 60 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον προορισμό και σε άλλους παράγοντες, Θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να σας παρέχουμε την πιο αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή τρόπος της υπηρεσίας αποστολής. Αλλά μερικές φορές διεθνής παράδοση εξαρτάται ιδιαίτερα από το τοπικό τελωνείο και τη μετα υπηρεσία. Εάν δεν λάβετε το στοιχείο σας, για την ώρα, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για περαιτέρω βοήθεια. Θα είναι υπεύθυνος για οποιεσδήποτε ζημίες ή απώλειες που προκύπτουν κατά τη διαδικασία αποστολής. Πολιτική εξουσιοδότησης: Όλα τα αγαθά που έχει περάσει από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και δοκιμή για να βεβαιωθείτε ότι είναι σε καλή κατάσταση πριν από το σκάφος έξω. - Κανονικά, παρέχουμε 6 μήνες εξουσιοδότησης για όλα τα αγαθά, εάν τα στοιχεία είναι ελαττωματικά, μας ενημερώνει με 3 ημέρες μετά μπορείτε να πάρετε το πακέτο. - Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση, ώστε να είναι κατάλληλοι για μια επιστροφή ή μια ανταλλαγή των αγαθών. Τα στοιχεία που επιστρέφονται μετά από 7 ημέρες από την παραλαβή είναι μόνο για την επισκευή. Για να διατηρηθεί η ποιότητα του ελέγχου προσωπικά επιθεωρούμε για κάθε στοιχείο πριν από την αποστολή. Όλα τα στοιχεία είναι 100% νέα και που επιθεωρούνται. Πολιτική επιστροφής: Παρακαλώ, διαβάστε σχετικά με αυτήν την πολιτική, πριν από την επιστροφή οποιουδήποτε στοιχείου. - Πριν από κάθε επιστροφή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του συστήματος μηνυμάτων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποστήριξης πελατών. Κάποιες επιπλέον πληροφορίες θα πρέπει να απαιτείται από εσάς να παρέχουν. - Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση, ώστε να είναι κατάλληλοι για μια επιστροφή ή μια ανταλλαγή των αγαθών. Τα στοιχεία που επιστρέφονται μετά από 7 ημέρες από την παραλαβή είναι μόνο για την επισκευή. - Σε αυτή την περίπτωση ο αγοραστής είναι αρμόδιος για τα ταχυδρομικά τέλη. Εγγυόμαστε για κάθε πελάτη με την καλύτερη ποιότητα και την υπηρεσία. Άλλες Συμβουλές: - Αγαπητοί αγοραστές, - Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι για οποιοδήποτε λόγο, παρακαλώ, να μας δώσει την ευκαιρία να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Καταλαβαίνουμε τις ανησυχίες και τις απογοητεύσεις που μπορεί να έχετε, και θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να επιλύσετε τα ζητήματα. Επικοινωνήστε μαζί ΜΑΣ: - Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλούμε στείλτε email ή chat στο trademanager. - Δουλεύουμε από αραβόσιτο Mon-Sat. από τις 9:00 πμ-6:30 μ.μ.(Κίνα το χρόνο)

Ετικέτες: rg6 το συνδετήρα, συνδετήρες δραστηριότητες, βαρκάδα γυαλιά ηλίου, Φτηνές rg6 το συνδετήρα, Υψηλής Ποιότητας συνδετήρες δραστηριότητες, Κίνα βαρκάδα γυαλιά ηλίου Προμηθευτές.

 • Χρώμα: L, M, S
 • Εξαρτήματα Τύπος: Συνδετήρας
 • 1 lot: 20pcs
 • Υλικό: Κράμα Χαλκού
 • Πρότυπο: τροχαίο Συνδετήρας στροφέων
 • Μέγεθος: L M S
 • Εμπορικό Σήμα: BlueJays
 • Συσκευασία: Απλή opp τσάντα συσκευασίας
 • Τύπος: Συνδετήρας
 • Quanlity : Ένα quanlity
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 15cm x 3cm x 3cm (5.91in x 1.18in x 1.18in)
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.1kg (0.22lb.)
 • Τύπος Μονάδας: πολλά (20 κομμάτια/μέρος)