Δωρεάν αποστολή 100pcs Γρήγορος Συνδετήρας οπτικών Ινών SC/APC που Καλύπτονται Καλωδίων Συνδετήρας οπτικών ινών για την ειδική Μετάδοσης CATV / FTTH
€64.15

Δωρεάν αποστολή 100pcs Γρήγορος Συνδετήρας οπτικών Ινών SC/APC που Καλύπτονται Καλωδίων Συνδετήρας οπτικών ινών για την ειδική Μετάδοσης CATV / FTTH

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a3659

Δωρεάν αποστολή 100pcs Γρήγορος Συνδετήρας οπτικών Ινών SC/APC που Καλύπτονται Καλωδίων Συνδετήρας οπτικών ινών για την ειδική Μετάδοσης CATV / FTTH

Περιγραφή :SC AP C γρήγορος συνδετήρας οπτικών Ινών. εφαρμογή:CATV,δίκτυα Τηλεπικοινωνιών. Δίκτυο του μετρό,Τοπικό Δίκτυο (LAN). Ημερομηνία-δίκτυα επεξεργασίας. 1, ISO9001:2008. 2, Χαμηλή Απώλεια Εισαγωγής. 3, Υψηλή Επιστροφής Απώλεια 4, Simplex, Ντούμπλεξ, συνδετήρες Οπτικής ίνας είναι το δύο τέλος ακρίβειας οπτικός άλτης οπτικών ινών, dock ανάλογα με το μέσο μετάδοσης μπορεί να διαιρεθεί σε κοινό πυρίτιο που βασίζεται οπτικές single-mode, πολλαπλού τρόπου άλτες, και άλλα όπως το πλαστικό για το μέσο μετάδοσης των οπτικών ινών καλώδια

Συνδέοντας το κεφάλι δομή μορφές μπορεί να διαιρεθεί σε: FC καλώδια, SC άλτες, ST καλώδια, LC άλτης καλωδίων, MTRJ καλώδια, MPO καλώδια, MU καλώδια, SMA καλώδια, FDDI καλώδια, οι συνδετήρες E2000 καλώδια, DIN4 καλώδια, D4 άλμα γραμμή κ. λπ διάφορες μορφές

Σχετικά με την πληρωμή

1. Δεχόμαστε τη Μεταβίβαση. Μπορείτε να Πληρώσετε μέσω Alipay, Visa, MasterCard, Δυτική Ένωση, μεταφορά Τράπεζας στο Apopsi.news.

2. Παρακαλούμε να κάνετε την πληρωμή το συντομότερο δυνατόν, έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε το στοιχείο νωρίτερα.

3. Σημείωση: Οποιαδήποτε εισαγωγής δασμολογικής του στοιχείο είναι η ευθύνη του αγοραστή, δεν περιλαμβάνονται στην τιμή πώλησης ή στέλνοντας αμοιβές, Αλλά θα δηλώσετε το προϊόν ως δώρο με τη χαμηλότερη αξία για να σας βοηθήσει να εύκολα να πάρετε το στοιχείο μέσα από το Τελωνείο.

Για την αποστολή

1. Σε όλο τον κόσμο ΝΑΥΤΙΛΊΑ (εκτός από κάποια χώρες και APO/FPO).

2. Όλες οι παραγγελίες θα υποβληθούν αμέσως σε επεξεργασία και θα σταλεί έξω σε 2-3 ημέρες μετά από την πληρωμή που επιβεβαιώνεται ώρα των Διακοπών παραταθεί.

3,Παρακαλώ ευγενικά να μην το 1-3 χαμηλές βαθμολογίες για τη ναυτιλία προκαλέσει την υπερπόντια ναυτιλία θα επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες, όπως οι Τελωνειακές, επεξεργασία, Δημοσίευση απεργία κ. λπ.

4. Εμείς o nly στείλουμε το στοιχείο από την επιβεβαιωμένη διαταγή διευθύνσεις, έτσι παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση διαταγής σας ταιριάζει με τη διεύθυνση αποστολής σας.

5. Προαιρετικά ναυτιλία τρόπους: Μετα Ταχυδρομείο Αέρα της Κίνας, Θέση του Χογκ κογκ Αέρα Mail, ePacket, EMS, DHL, Fedex, UPS, κ. λπ.

6. Σχεδόν όλες η παραγγελίες κάτω από 2kg είναι για δωρεάν αποστολή με Θέση της Κίνας Αέρα Mail. Μπορείτε να επιλέξετε άλλα ναυτιλία τρόπους, αν θα πρέπει το στοιχείο επειγόντως!

7. Μπορείτε να παρακολουθείτε το δέμα με τον αριθμό καταδίωξης στην ιστοσελίδα: www.17track.net/zh-cn/

Γι ' επιστροφής &επιστροφή χρημάτων

1. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και στη συνέχεια να στείλετε το στοιχείο πίσω σε μας μέσα σε 7 ημέρες μετά από το στοιχείο παραδίδεται. Εάν το στοιχείο είναι στην κατοχή σας περισσότερες από 7 ημέρες θα διακριτικοί χρησιμοποιείται και δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή Αντικατάσταση.

2. Όλα τα επιστρεφόμενα στοιχεία πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία. Δίπλα, θα πρέπει να μας δώσετε έναν αριθμό καταδίωξης ναυτιλίας και η ειδική λόγος επιστροφής.

3. Σας προσφέρουμε μια επιστροφή ή θα σας στείλουμε εκ νέου αντικατάσταση σύμφωνα με τη συγκεκριμένη κατάσταση και μετά θα μπορείτε να επιστρέψετε το στοιχείο.

4. Εμείς θα επιβαρυνθεί με όλα τα έξοδα αποστολής εάν το προϊόν είναι σπασμένο ή όχι όπως περιγράφεται στη σελίδα του προϊόντος link.

Ετικέτες: οπτικός συνδετήρας, γρήγορος συνδετήρας οπτικών ινών, γρήγορος συνδετήρας, Φτηνές οπτικός συνδετήρας, Υψηλής Ποιότητας γρήγορος συνδετήρας οπτικών ινών, Κίνα, γρήγορος συνδετήρας Προμηθευτές.

  • Πρότυπος Αριθμός: SC κρύο 100pcs
  • Εμπορικό Σήμα: KELUSHI
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
  • Βάρος Συσκευασίας: 0.754kg (1.66lb.)