Νέα ADF πάρει κυλίνδρων για Epson R270 R290 T50 παράδοσης κυλίνδρων για Epson R270 R290 T50
€5.29

Νέα ADF πάρει κυλίνδρων για Epson R270 R290 T50 παράδοσης κυλίνδρων για Epson R270 R290 T50

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a9210

Νέα ADF πάρει κυλίνδρων για Epson R270 R290 T50 παράδοσης κυλίνδρων για Epson R270 R290 T50

Ναυτιλία:

Θα στείλουμε τη διαταγή σας μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες επάνω στην παραλαβή της πληρωμής σας. Αν δεν είμαστε σε θέση να το πράξει, ένα μήνυμα θα σταλεί στον αγοραστή.

Χρησιμοποιούμε την παρακάτω υπηρεσία αποστολής. Αν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε δεν είναι διαθέσιμη όταν τοποθετείτε τη διαταγή, pls επικοινωνήστε μαζί μας.

China Post airmail : συνήθως θα χρειαστούν 30-60 ημέρες για να παραδώσει. Αυτό ποικίλλει για διαφορετικές χώρες. Ακολουθώντας είναι διαθέσιμη μόνο για ορισμένες χώρες, εμείς θα σας το μήνυμα σας ακολουθώντας το site αν δεν μπορεί να εντοπιστεί

Epacket: μόνο μπορεί να αποσταλεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Συνήθως διαρκεί περίπου 10-15 ημέρες για να παραδώσει. Μπορεί να εντοπιστεί σε USPS την ιστοσελίδα σας

EMS : διαθέσιμη μόνο για ορισμένες χώρες. Διαρκέσει περίπου 10-15 ημέρες. Μπορεί να εντοπιστεί στο EMS ιστοσελίδα

DHL/FEdex οικονομία : συνήθως 7-10 ημέρες εργάσιμες ημέρες. Μπορεί να εντοπιστεί στην dhl ή fedex ιστοσελίδα

Η Fedex Express mai l: στις ΗΠΑ και τον Καναδά σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Στην Ευρώπη 3-5 εργάσιμες ημέρες. Σε άλλες χώρες, pls επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορεί να εντοπιστεί στο fedex ιστοσελίδα

Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται παραπάνω είναι κατά μέσο όρο το χρόνο και μερικές φορές εξαίρεση μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους, – Τελωνειακή καθυστέρηση, κακές καιρικές συνθήκες, την περίοδο αιχμής. Pls επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε βοήθεια είναι απαραίτητη.

Πληρωμή:

Δεχόμαστε alipay εδώ.

Όλες οι σημαντικές πιστωτικές κάρτες γίνονται αποδεκτές μέσω της ασφαλούς ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ επεξεργαστών πληρωμής.

Επίσης, δεχόμαστε Paypal, T/T Δυτική Ένωση, pls επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε λεπτομέρεια, αν προτιμάτε αυτές τις μεθόδους πληρωμής.

Όρους:

30 ημέρες Εγγύηση. Αγοράστε με την εμπιστοσύνη.

Όλα τα στοιχεία είναι από 30 ημέρες εγγύηση εκτός αν ορίζεται στην περιγραφή του στοιχείου. Ο αγοραστής μπορεί να επιστρέψει το ελαττωματικό στοιχείο για την ανταλλαγή ή επιστροφή

Παρέχουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και ο αγοραστής μπορεί να επιστρέψει το αχρησιμοποίητο στοιχείο για την επιστροφή. Τα ταχυδρομικά τέλη δεν επιστρέφεται.

Θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να παρέχει το καλύτερο προϊόν και καλύτερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη συναλλαγή, pls επικοινωνήστε μαζί μας πριν αφήστε αρνητικός ανατροφοδοτεί ή ανοικτή υπόθεση.

Διεθνείς αγοραστές: εισαγωγικοί δασμοί, το φορολογικό και τελωνειακό οι δαπάνες δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή στοιχείων ή ταχυδρομικά τέλη. Οι επιβαρύνσεις αυτές τις ευθύνες του αγοραστή. Pls ελέγξτε με το Τελωνειακό γραφείο της χώρας να ξέρω τι αυτές οι συμπληρωματικές δαπάνες θα είναι πριν αγοράσει τα στοιχεία.

Σοβαρό Αγοραστή Και Μόνο. Παρακαλώ τοποθετήστε προσφορά μόνο εφόσον συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους.

Ετικέτες: roller βούρτσα τρίχας straightener, κύλινδρος ανελκυστήρων, κύλινδρος flash, Φτηνές κυλίνδρου βούρτσα τρίχας straightener, Υψηλής Ποιότητας κύλινδρος ανελκυστήρων, Κυλίνδρων της κίνας flash Προμηθευτές.

  • Πρότυπος Αριθμός: R290
  • Τύπος: άλλα
  • Εμπορικό Σήμα: Dusuny
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Βάρος Συσκευασίας: 0.28kg (0.62lb.)
  • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 27cm x 21cm x 7cm (10.63in x 8.27in x 2.76in)