Αυτοκινήτων Αξεσουάρ αυτοκινήτων Πορτών Κλειδώματος Κάλυμμα Προστατευτικό Κάλυμμα Για τη KIA K3 K5 FORTE SORENTO Νέο Carens Borrego 4pcs Ανά Σύνολο
€1.08 €0.89

Αυτοκινήτων Αξεσουάρ αυτοκινήτων Πορτών Κλειδώματος Κάλυμμα Προστατευτικό Κάλυμμα Για τη KIA K3 K5 FORTE SORENTO Νέο Carens Borrego 4pcs Ανά Σύνολο

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a4575

Καλώς ήρθατε στο κατάστημά μας. Το προϊόν μας είναι 100% ίδια με την περιγραφή. Έχουμε την πλούσια διεθνή εμπορική και ναυτική εμπειρία. μπορούμε να προσφέρουμε την καλή ποιότητα και την άριστη υπηρεσία και να σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε το κόστος. Πολλοί και πολλές το χρυσό και το ασήμι τους αγοραστές να αγοράσετε πολλά διαφορετικά είδη από το κατάστημα μας και να τα πωλούν στις χώρες τους. Προσβλέπει σε συνεργασία μαζί σας σύντομα. περιγραφή:

1.Κατάλληλος για τα αυτοκίνητα:Για τη KIA K3, K5 ,FORTE, SORENTO 2009-2013.

2.1 σετ=4pcs κλειδαριά πορτών διακόσμηση κάλυψη .

3. Hight ποιότητα, το χρώμα δεν θα αλλάξει μέσα σε 1year.

4. Εύκολο να εγκαταστήσετε , απλά να κολλήσει στο αυτοκίνητο. 5. Το επαγγελματικό σχέδιο, το χονδρικό εμπόριο εξαγωγής.

Όχι Sui πίνακα για τα αυτοκίνητα:

SORENTO 2014-2016

Πώς να Πληρώσει;

1.Απλά δεχόμαστε alipay στο Apopsi.news, μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, δεν είναι πρόβλημα. Όπως γνωρίζουμε,το alipay σας δίνει τη δυνατότητα να στείλετε την πληρωμή σας γρήγορα και με ασφάλεια σε απευθείας σύνδεση.

Πώς να το παραδώσει;

Μπορούμε απλά να στείλουμε το στοιχείο σε το διεύθυνση στο Apopsi.news. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση αποστολής είναι σωστή και παραδοτέο. Αν θέλετε να μας στείλετε μια άλλη διεύθυνση, παρακαλούμε να αλλάξετε τη σωστή διεύθυνση στο Apopsi.news πριν πληρώσετε.

Για Δασμούς και Τέλη Εκτελωνισμού

Όπως γνωρίζουμε,τα καθήκοντα και τα έθιμα του φόρου θα πρέπει να καταβληθεί για κάθε στοιχεία εάν το στοιχείο έχει ανοιχθεί και ελεγχθεί από το τελωνείο της χώρας σας. Η τιμή μας δεν περιλαμβάνει Καθήκοντα, την Αξία τους Φόρους, τα Τέλη Εκτελωνισμού και άλλες επιβαρύνσεις. Αυτές οι δαπάνες είναι η ευθύνη του αγοραστή. Παρακαλώ ελέγξτε με το τελωνειακό γραφείο της χώρας για να καθορίσετε τι αυτές οι συμπληρωματικές δαπάνες θα είναι πριν από την τοποθέτηση της παραγγελίας.

Εάν το στοιχείο επιστρέφει για να μας λόγω του αγοραστή να αρνηθεί να πληρώσει τα τέλη αυτά,και εμείς θα σας το στείλουμε ξανά εκτός αν ο αγοραστής συμπληρώνει τα εν λόγω τέλη.

Εάν μας θέλετε για να σας βοηθήσει να μειώσετε την τελωνειακή αμοιβή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας πόσο αξία θα πρέπει να αναγράφεται στο τιμολόγιο. στη συνέχεια, θα κάνουμε ό, τι είπες.

Πώς να παρακολουθείτε;

Θα σας προσφέρουμε τον αριθμό αποστολής για να μπορείτε μετά να στείλουμε το στοιχείο σε σας. μπορείτε να παρακολουθείτε αυτή την ναυτιλία αριθμό σε 3-5 εργάσιμες μέρες αργότερα στην Κίνα Post ιστοσελίδα. Λέγεται ότι έχουμε στείλει αυτό το στοιχείο σε σας. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την αποστολή αυτή σε αριθμό Post ιστοσελίδα της χώρας σας μετά από αυτό το στοιχείο έχει φύγει από την κίνα τελωνεία. Αν δείτε ότι δεν μπορείτε να παρακολουθείτε την αποστολή αυτή σε αριθμό post ιστοσελίδα της χώρας σας, ίσως με το ταχυδρομείο δεν ανεβάσετε τις πληροφορίες για την αποστολή στην ιστοσελίδα σας ή καθυστερεί να φορτώσει,αλλά εξακολουθεί να είναι η ναυτιλία τώρα. Μην ανησυχείς για τίποτα.

Πώς να επιστρέψει;

Δεχόμαστε να επιστρέψει αυτό το στοιχείο αν δεν σου αρέσει, αφού μπορείτε να το πάρετε. Αλλά πρέπει να πληρώσετε τα έξοδα αποστολής, όταν μπορείτε να το στείλετε πίσω. Την επιστροφή μας διεύθυνση είναι γραμμένη στο Apopsi.news, έτσι παρακαλούμε να στείλετε το στοιχείο πίσω σε μας τη σωστή διεύθυνση. Αν δεν μπορείτε να το βρείτε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας,τότε θα σας δώσουμε τα στοιχεία μας διεύθυνση.

Ετικέτες: κάλυψη για, κάλυμμα προστασίας, καλύπτει, Φτηνές κάλυψη για, Υψηλής Ποιότητας κάλυμμα προστασίας, Η κίνα καλύπτει Προμηθευτές.

  • Πρότυπος Αριθμός: SG-QY01
  • Υλικό: Πλαστικό
  • Εμπορικό Σήμα: muchkey
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Βάρος Συσκευασίας: 0.03kg (0.07lb.)
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
  • Τύπος Μονάδας: Σύνολο