Dopro Γιουκαλίλι Ροζέτα Paua Φυτωρίου Στερεά Καμπύλες Ταινίες Γιουκαλίλι Ήχο Τρύπα Inlay Διάμετρος 65mm 75mm
€4.06 €3.61

Dopro Γιουκαλίλι Ροζέτα Paua Φυτωρίου Στερεά Καμπύλες Ταινίες Γιουκαλίλι Ήχο Τρύπα Inlay Διάμετρος 65mm 75mm

  • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
  • Κωδικός Προϊόντος:a5500

Υψηλής ποιότητας Paua Φυτωρίου Καμπύλες Ταινίες για Γιουκαλίλι Ήχο Τρύπα Ροζέτα

Το υλικό είναι η Νέα Ζηλανδία όστρακο αμπαλόνε

Διαστάσεις:

K1316-2mm: εσωτερική Διάμετρος= 65mm(2.56") Πλάτος= 2mm(0.078") Πάχος= 1,5 χιλιοστά(0,059")

K1316-3mm: εσωτερική Διάμετρος= 65mm(2.56") Πλάτος= 3mm(0.118") Πάχος= 1,5 χιλιοστά(0,059")

K1317 ολοκληρωμένου κυκλώματος-2mm: εσωτερική Διάμετρος= 75mm(2.95") Πλάτος= 2mm(0.078") Πάχος= 1,5 χιλιοστά(0,059")

K1317 ολοκληρωμένου κυκλώματος-3mm: εσωτερική Διάμετρος= 75mm(2.95") Πλάτος= 3mm(0.118") Πάχος= 1,5 χιλιοστά(0,059")

Παρακαλώ checke οι διαστάσεις προσεκτικά ! Αν δεν το καταλαβαίνεις, ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μου ανά πάσα στιγμή!

12 Τμήματα κάνω ένα Ρόδακα (η Τιμή είναι για όλα τα 12 τμήματα)

Χρησιμοποιήστε το μεγάλο όστρακο κέλυφος ένθετο ροζέτα για να ντύσει επάνω το Γιουκαλίλι

Αυτή είναι τοποθετημένη σε στρώματα με το προϊόν και θα πρέπει να είναι φτιαγμένο έτσι ώστε ένα ελάχιστο τρίψιμο και ξύσιμο είναι απαραίτητο. Πάνω από λείανση και ξύσιμο μπορεί να οδηγήσει σε μια λιγότερο ζωντανά χρώματα.

Παρακαλώ να είστε βέβαιος να ελέγξει τις διαστάσεις για να επιβεβαιώσετε ότι θα ταίριαζε Γιουκαλίλι σας πριν την παραγγελία σας το στοιχείο

soundhole ροζέτα ταινίες x 12

Η πληρωμή πρέπει να παραληφθεί μέσα σε 7 ημέρες μετά από πλειστηριασμούς που έληξε. εμείς θα το στείλουμε το συντομότερο δυνατόν αφού έχετε πληρώσει.

Εμείς πλοίο σε 2 εργάσιμες ημέρες . Τα περισσότερα από τα είδη μας αποστέλλονται μέσω απλών οικονομία Αέρα Post χωρίς παρακολούθηση αναφοράς, εάν θέλετε να προσθέσετε μια αναφορά παρακολούθησης για το πακέτο σας, επιπλέον $4.00 θα χρειαστούν για τη ναυτιλία. Παρακαλώ δώστε μεγάλη προσοχή σ ' αυτό τον όρο, πριν να αγοράσετε.

Δεν δεχόμαστε συνδυάστε τη ναυτιλία. Αν θέλετε να ζητήσετε για το χονδρικό εμπόριο αναφορά, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να επιβεβαιώσετε τα έξοδα αποστολής πρώτη.

Εισαγωγικοί δασμοί, οι φόροι και οι δαπάνες δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή στοιχείων ή τις στέλνοντας δαπάνες. Αυτές οι κατηγορίες είναι ο αγοραστής ευθύνη. Παρακαλώ ελέγξτε με το τελωνειακό γραφείο της χώρας για να καθορίσετε τι αυτές οι συμπληρωματικές δαπάνες θα είναι πριν από την προσφορά/την αγορά.

Εμείς θα το στείλουμε στην διεύθυνση που έχετε εισάγει κατά τη διαδικασία παραγγελίας, αντί να σας PayPal διεύθυνση αποστολής.

Αυτό είναι μια διεθνής μετά από την Κίνα σε όλο τον κόσμο.Ο κανονικός χρόνος παράδοσης είναι περίπου 10-20 εργάσιμες ημέρες Ηνωμένων πολιτειών και 15-25 εργάσιμες ημέρες σε άλλες χώρες, παρακαλώ γενναιόδωρη καταλαβαίνω.

Επιθεωρήστε την παραγγελία σας αμέσως μόλις λάβετε τους. Όλα τα αιτήματα (κατεστραμμένο, λείπει ή είναι λάθος στοιχεία) πρέπει να κατατεθεί μέσα σε 7 ημέρες από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.

Ελαττωματική Σειρά:

Αν η παραγγελία σας έχει λάβει ένα ατέλειας του κατασκευαστή, παρακαλώ στείλτε μας φωτογραφίες από το ελαττωματικό στοιχείο αμέσως. Πρέπει να στείλετε το ελαττωματικό μέρος προτού να στείλουμε μια αντικατάσταση. Μόλις λάβουμε το ελαττωματικό εξάρτημα και να το επιθεωρήσει, θα πάρετε μια αντικατάσταση στο δρόμο σας.

Κατεστραμμένα κατά την μεταφορά:

Επιθεωρήστε το πακέτο σας(s), πριν να το αποδεχτείτε. Αν δείτε οποιαδήποτε ζημιά και/ή στοιχεία να πειράξουν στην εξωτερική συσκευασία θα ΠΡΈΠΕΙ να βεβαιωθείτε ότι η παράδοση άτομο κάνει μια σημείωση αυτή η ζημιά για την παράδοση παραλαβή. Αφού βεβαιωθείτε ότι το σημείωμα της βλάβης είναι η παράδοση παραλαβή, πες στον οδηγό την παράδοση που αρνούνται να δεχτούν το κατεστραμμένο πακέτο και, στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως. Μόλις επιβεβαιώσουμε με τον φορέα μας, θα πάρετε μια αντικατάσταση στο δρόμο σας.

Ετικέτες: γιουκαλίλι ροζέτα, abalone λουρίδες, abalone paua, Φτηνές γιουκαλίλι ροζέτα, Υψηλής Ποιότητας φυτωρίου λουρίδες, Κίνα φυτωρίου paua Προμηθευτές.

  • Τύπος: Ήχος Τρύπα Inlay
  • Εμπορικό Σήμα: KAISH
  • Πρότυπος Αριθμός: Γιουκαλίλι
Επιπρόσθετες πληροφορίες
  • Βάρος Συσκευασίας: 0.02kg (0.04lb.)
  • Μέγεθος Συσκευασίας: 10cm x 10cm x 1cm (3.94in x 3.94in x 0.39in)
  • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι