Ανοξείδωτου Αναλογικό Θερμόμετρο Μετρητής για το Φούρνο, Ψησταριά ΜΠΆΡΜΠΕΚΙΟΥ Διπλή Κλίμακα Άμεση Διαβάστε Έλεγχος Τροφίμων, το Μαγείρεμα Κρέας Μετρητής
€2.63 €1.86

Ανοξείδωτου Αναλογικό Θερμόμετρο Μετρητής για το Φούρνο, Ψησταριά ΜΠΆΡΜΠΕΚΙΟΥ Διπλή Κλίμακα Άμεση Διαβάστε Έλεγχος Τροφίμων, το Μαγείρεμα Κρέας Μετρητής

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a10059

Ανοξείδωτου Αναλογικό Θερμόμετρο Μετρητής για το Φούρνο, Ψησταριά ΜΠΆΡΜΠΕΚΙΟΥ Διπλή Κλίμακα Άμεση Διαβάστε Έλεγχος Τροφίμων, το Μαγείρεμα Κρέας Μετρητής

Παράμετρος Προϊόντων:

1. Εύρος μέτρησης: 50 - 500 ℃

2. Διάμετρος επιφάνειας: περίπου 52 mm/ ίντσες 2.05

Μεταβίβαση είναι ασφαλής για τους αγοραστές και τους πωλητές, σας προτείνουμε να επιλέξετε τη Μεταβίβαση,υποστηρίζει Πιστωτική κάρτα,

Χρήματα bookers, Visa, Master-κάρτα, Δυτική ένωση, κ. λπ.

Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα "άλλα" πληρωμές,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ,μέσω e-mail ή μήνυμα.

Η πληρωμή θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε 7 ημέρες, αν έχουν κάποια δύσκολη, παρακαλώ ενημερώστε με.

Στέλνουμε μόνο την επιβεβαιωμένη διεύθυνση. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση αποστολής είναι σωστή πριν από την αγορά.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1-4 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της πληρωμής.

Η αποστολή με Ταχυδρομείο Αέρα της Κίνας για λιγότερο από 2kg εμπορευμάτων ,γενικά θα πάρει 25-45 εργάσιμες ημέρες(σε ορισμένες χώρες μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη) ,εάν χρειάζεστε τα αγαθά επειγόντως ,παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για DHL κ. λπ .Θα υπολογίσει τα έξοδα αποστολής για σας .Πάντα διαρκεί περίπου 3-7 ημέρες για να φθάσει.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιοδήποτε τελωνειακό δασμό ή φόρο εισαγωγών

Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας το καλύτερο ότι μπορούμε.

Εμείς θα σας επιστρέψουμε εάν επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 7 ημερών από την παραλαβή των στοιχείων της για οποιοδήποτε λόγο. Ωστόσο, ο αγοραστής θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία που επιστρέφονται είναι στην αρχική τους όρους. Αν τα στοιχεία χαλασμένα ή που χάνονται κατά την επιστροφή, ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για τέτοια ζημία ή απώλεια, και δεν θα δώσει στον αγοραστή μια πλήρη επιστροφή. Ο αγοραστής πρέπει να προσπαθήσει να αρχειοθετήσει μια αξίωση με τη λογιστική επιχείρηση για να ανακτήσει το κόστος της ζημίας ή της απώλειας.

Ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για τα έξοδα αποστολής για να επιστρέψετε τα στοιχεία.

Η ικανοποίηση σας και η θετική ανατροφοδότηση είναι πολύ σημαντική για εμάς.

Παρακαλώ μας αφήστε το θετικό ανατροφοδοτεί και 5 αστέρια εάν είστε ικανοποιημένοι με τα στοιχεία μας και τις υπηρεσίες μας.

Αν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα με τα προϊόντα μας ή τις υπηρεσίες μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή για πρώτη φορά πριν μπορείτε αφήστε αρνητικός ανατροφοδοτεί.

Εμείς θα κάνουμε το καλύτερό μας για να λύσουμε οποιαδήποτε προβλήματα και να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών.

Ετικέτες: θερμόμετρο μετρητής, αναλογικό θερμόμετρο, bbq θερμομέτρων μετρητής, Φτηνές θερμόμετρο μετρητής, Υψηλής Ποιότητας αναλογικό θερμόμετρο, Κίνα bbq θερμομέτρων μετρητής Προμηθευτές.

 • Τύπος Δύναμης: None
 • Max Θερμοκρασία Μέτρησης: 120°C Και Πάνω
 • Εμπορικό Σήμα: BSIDE
 • Χρήση: Εσωτερική
 • Στυλ: Ενσωματωμένο
 • Πρότυπος Αριθμός: Ανοξείδωτο Θερμόμετρο
 • Μέγεθος Επίδειξης: 2.0 - 3.9 Ίντσες
 • Θεωρία: αισθητήρας θερμοκρασίας
 • Τύπος Επίδειξης: Αναλογική
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.07kg (0.15lb.)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 12cm x 8cm x 12cm (4.72in x 3.15in x 4.72in)