Δωρεάν αποστολή 1PC καρβιδίου τοίχων τρύπα είδε 65*72*M22 ενισχυθεί το ηλεκτρικό Σφυρί πριόνι τρυπών για τον τοίχο
€14.65

Δωρεάν αποστολή 1PC καρβιδίου τοίχων τρύπα είδε 65*72*M22 ενισχυθεί το ηλεκτρικό Σφυρί πριόνι τρυπών για τον τοίχο

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a7311

Procut περιγραφή:

Στοιχείο: 1PC 65*72*m22 υψηλής ποιότητας τοίχο άνοιγμα του βολφραμίου αιχμή πριόνι τρυπών.

Εξωτερική Διάμετρος:65mm

Συνολικό μήκος:72mm

Τοποθετεί το συνδετήρα μέγεθος: M22

Εφαρμογή: είναι που χρησιμοποιούνται για το ηλεκτρικό σφυρί μηχανή για το άνοιγμα αέρα υπό όρους τρύπα στον τοίχο , τρύπες σωλήνων, κ. λπ.

Προσοχή: σας παρακαλώ, πρώτον, τρυπάνι 8mm τρύπα στον τοίχο πριν από τη χρήση συσκευών με την κεντρική τρύπα , στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τον τοίχο άνοιγμα, για να αποφύγετε το κέντρο της ράβδου τρυπανιών είναι συνδεδεμένη υπερβολική δύναμη πρόωρη χαλάρωση

Σχετικά Προϊόντα:

Τα Προϊόντα Παρουσιάζουν:

Όταν κάνετε μια παραγγελία, παρακαλώ επιλέξτε μια μέθοδο αποστολής και να πληρώσετε για την παραγγελία σας, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής με χρέωση. Θα σας στείλουμε τα στοιχεία μέσα σε 7 ημέρες μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε το χρόνο παράδοσης για όλες τις διεθνείς αποστολές, λόγω διαφορών στην τελωνειακή εκκαθάριση φορές σε επιμέρους χώρες, η οποία μπορεί να επηρεάσει το πόσο γρήγορα το προϊόν επιθεωρείται. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι αγοραστές είναι υπεύθυνοι για όλες τις πρόσθετες εκτελωνισμό, εκτελωνισμού, τέλη, δασμούς και φόρους για την εισαγωγή στη χώρα σας. Αυτές οι πρόσθετες αμοιβές μπορούν να συλλέγονται κατά τη στιγμή της παράδοσης. Εμείς δεν θα επιστρέψει τα έξοδα αποστολής για την αρνήθηκε αποστολές.

Το κόστος αποστολής δεν περιλαμβάνει τους φόρους εισαγωγών, και οι αγοραστές είναι αρμόδιοι για τους τελωνειακούς δασμούς. Επιστρέφει:

Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας το καλύτερο ότι μπορούμε.

Εμείς θα σας επιστρέψουμε εάν επιστρέψετε τα στοιχεία εντός 15 ημερών από την παραλαβή των στοιχείων της για οποιοδήποτε λόγο. Ωστόσο, ο αγοραστής θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία που επιστρέφονται είναι στην αρχική τους όρους. Αν τα στοιχεία χαλασμένα ή που χάνονται κατά την επιστροφή, ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για τέτοια ζημία ή απώλεια, και δεν θα δώσει στον αγοραστή μια πλήρη επιστροφή. Ο αγοραστής πρέπει να προσπαθήσει να αρχειοθετήσει μια αξίωση με τη λογιστική επιχείρηση για να ανακτήσει το κόστος της ζημίας ή της απώλειας.

Ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για τα έξοδα αποστολής για να επιστρέψετε τα στοιχεία.

Εγγύηση & Συντήρηση:

Προσφέρουμε 1-μήνα δωρεάν αντικατάσταση. Οι αγοραστές μπορεί να ζητήσει την αντικατάσταση εντός 15 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος . Ο αγοραστής πρέπει να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική συνθηκών για εμάς και θα πρέπει να φέρει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή.

Πρέπει επίσης να παρέχουν 12 - μήνα δωρεάν συντήρηση. Ο αγοραστής πρέπει να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική συνθηκών για εμάς και θα πρέπει να φέρει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή. Εάν οποιοδήποτε μέρος είναι που απαιτείται να αντικατασταθούν, ο αγοραστής θα πρέπει επίσης να πληρώσει για το κόστος των μερών που πρέπει να αντικατασταθούν.

Πριν την επιστροφή του στοιχεία, παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση επιστροφής και της εφοδιαστικής μέθοδος με μας. Αφού δώσει τα στοιχεία στη λογιστική επιχείρηση, παρακαλούμε στείλτε μας τον αριθμό καταδίωξης. Μόλις λάβουμε τα στοιχεία, θα επισκευάσουμε ή την ανταλλαγή τους το ΣΥΝΤΟΜΌΤΕΡΟ δυνατόν.

Ετικέτες: σφυριών παιχνιδιών, είδα τον εξοπλισμό, είδα μέγγενη, Φτηνές σφυριών παιχνιδιών, Υψηλής Ποιότητας είδα εξοπλισμός, Η κίνα είδε μέγγενη Προμηθευτές.

 • Χρήση: Τοιχοποιία Διατρήσεων
 • DIY Προμήθειες: Παράθεση
 • Μήκος: 72mm
 • Εφαρμογή: για το τούβλο τοίχων άνοιγμα τρυπών
 • Υλικό: Το Καρβίδιο Του Βολφραμίου
 • Το προϊόν: TCT τοίχο τρύπα είδε
 • Speification: 65*72*M22mm
 • Πρότυπος Αριθμός: VD - FE-301-65
 • Τύπος: Κέντρο Κομματιών Τρυπανιών
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 13cm x 10cm x 10cm (5.12in x 3.94in x 3.94in)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.55kg (1.21lb.)