Veconor 8 10 12 13 15 17 19 mm με καστάνια κλειδί γαλλικό κλειδί συνδυασμού ένα σύνολο κλειδιών δαχτυλιδιών εργαλείων εργαλείο λαβή καστάνιας χρώμιο βανάδιο
€29.24 €24.85

Veconor 8 10 12 13 15 17 19 mm με καστάνια κλειδί γαλλικό κλειδί συνδυασμού ένα σύνολο κλειδιών δαχτυλιδιών εργαλείων εργαλείο λαβή καστάνιας χρώμιο βανάδιο

 • Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
 • Κωδικός Προϊόντος:a2869

έναρξη

τέλος

Veconor Ratchet Γαλλικό Κλειδί Συνδυασμού ένα Σύνολο Κλειδιών Δαχτυλιδιών Εργαλείων γαλλικών Κλειδιών Συσφίξεων με Λαβή Χρωμίου Βαναδίου

1. Εχέγγυο είναι η προτιμότερη μέθοδος πληρωμής. Δεχόμαστε επίσης διαφορετικές πληρωμές από T/T, Δυτική Ένωση, Γραμμάριο Χρημάτων και ούτω καθεξής.

2. Η πλήρης πληρωμή πρέπει να γίνει εντός 7 ημερών μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας. Ή, η σειρά θα είναι άκυρο ή ακυρωθεί από το σύστημα.

3. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ολοκληρώσει όλες τις λεπτομερείς πληροφορίες, όπως ο υπεύθυνος επικοινωνίας, διεύθυνση, ταχυδρομικό κώδικα και τον αριθμό τηλεφώνου σας κατά την κατάθεση σας αγοραστή πληροφορίες.

Θα σας στείλουμε το δέμα σας το συντομότερο δυνατόν εντός του χρόνου επεξεργασίας. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να γράψετε το πλήρες όνομα και τη σωστή διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας.

1. Παρέχουμε σε όλο τον κόσμο ναυτιλία εκτός από κάποια χώρες και APO/FPO διεύθυνση.

2. Η παραγγελία θα επεξεργαστεί έγκαιρη μετά από την επαλήθευση πληρωμής.

3. Στέλνουμε μόνο για να επιβεβαιώσει τη διαταγή διεύθυνση. Η διεύθυνση διαταγής σας πρεπει να ταιριαξει με τη διεύθυνση του παραλήπτη.

4. Υπηρεσία χρόνος διέλευσης είναι παρέχονται από το μεταφορέα και εξαιρούνται τα σαββατοκύριακα και τις αργίες. Χρόνος διέλευσης μπορούν να ποικίλουν, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των διακοπών.

5. Αν δεν έχετε λάβει την αποστολή σας μέσα σε 60 ημέρες από την πληρωμή. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Θα παρακολουθείτε την αποστολή και να πάρει πίσω σε σας το συντομότερο δυνατόν. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη.

Οι εντολές μπορεί να χρειαστεί να περάσουν από το τελωνείο της χώρας σας. Είναι ευθύνη του αγοραστή. Παρακαλώ ελέγξτε αν η παραγγελία σας θα επιβαρύνονται με πρόσθετους εισαγωγικούς δασμούς, φόρους ή άλλα έθιμα που σχετίζονται με χρεώσεις. Εισαγωγικοί δασμοί, οι φόροι ή άλλες τελωνειακές χρεώσεις θα πρέπει να συλλέγονται από τη ναυτιλιακή εταιρεία κατά την παράδοση. Οι προμηθευτές του δεν ευθύνονται για τυχόν καθυστερήσεις που προκαλούνται από το τμήμα τελωνείων στη χώρα σας. Πρόσθετα έξοδα ή καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια του διεθνούς εμπορίου. Ελπίζουμε ειλικρινά ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο κόστος εισαγωγής ή εκτελωνισμού καθυστερήσεις ως λόγος για να ζητήσει επιστροφή χρημάτων ή την αφήνει αρνητικός ανατροφοδοτεί.

Σημάδι για το δέμα σας: Όταν σου έρχεται ένα δέμα, παρακαλώ ελέγξτε εάν το αγροτεμάχιο είναι σε καλή κατάσταση πριν από την εγγραφή σας σε αυτό.

Αν το δέμα ήταν σπασμένα ή κλαπεί, παρακαλούμε να την απορρίψει ή να επικοινωνήσετε μαζί μας. Διαφορετικά, όλες τις απώλειες και τις ευθύνες θα βαρύνουν το δικό σας.

1. Όλα τα αγαθά επιθεωρούνται πριν από την αποστολή. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να ανταλλάξετε τα στοιχεία σε μία εβδομάδα και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 24 ωρών από την παραλαβή της αγοράς σας. 2. Η ναυτιλία και το χειρισμό χρέωση δεν επιστρέφεται και ο πελάτης θα πρέπει να είναι υπεύθυνος για όλα τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής. 3. Όλα επιστρέψετε τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική συνθηκών, συμπεριλαμβανομένων κουτί και αξεσουάρ. Άνδρες-made ελαττώματα δεν είναι εγγυημένη, όπως σπασμένα, γρατσουνιές και ούτω καθεξής. 4. Τα ελαττωματικά στοιχεία πρέπει να αναφερθούν και να επιστραφούν μας εντός της περιόδου εξουσιοδότησης (και στην αρχική συσκευασία, ει δυνατόσα). Πρέπει να μας πεις τι η ατέλεια είναι και δώσε μας τον αριθμό της παραγγελίας σας. 1. Θα αφήσει το θετικό ανατροφοδοτεί μετά την παραλαβή της πληρωμής.

Ετικέτες: Σύνολο Γαλλικών Κλειδιών, συνδυασμός κλειδί που, 19mm καστάνια κλειδί, Φτηνό κλειδί που, Υψηλής Ποιότητας συνδυασμός κλειδί που, Κίνα 19mm καστάνια κλειδί Προμηθευτές.

 • Χαρακτηριστικά: Πολυσύνθετο,Διπλό Τέλος
 • Μέγεθος: 8 10 12 13 15 17 19
 • Πρότυπος Αριθμός: A011K0107
 • Υλικό: Χρώμιο-βανάδιο Χάλυβα
 • Εμπορικό Σήμα: Veconor
 • Τύπος: Σύνολο Γαλλικών Κλειδιών
Επιπρόσθετες πληροφορίες
 • Βάρος Συσκευασίας: 0.98kg (2.16lb.)
 • Τύπος Μονάδας: το κομμάτι
 • Μέγεθος Συσκευασίας: 30cm x 25cm x 25cm (11.81in x 9.84in x 9.84in)